Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

azooka

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  101
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με azooka

 • Ημερομηνία γέννησης 15/04/1973

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.607 προβολές προφίλ

azooka's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. azooka

  PC κολλάει στο post

  Καλησπέρα .... [μάλλον] Βγάλε μπαταρία BIOS και περίμενε 30 δευτερόλεπτα. Ξαναβάλε και δοκίμασε Αφαίρεσε μνήμες περίμενε λίγο, ξανατοποθέτησε και δοκίμασε ξανά Αποσύνδεσε το σκληρό δίσκο και δες αν θα προχωρήσει μέχρι να σου πει πως δεν βρίσκει λειτουργικό. καλή τύχη..
 2. azooka

  DHCP

  Δεν θα έχεις θέμα για αλλαγή στο BIOS. Δικό σου είναι και του κάνεις ότι θες. [Στο BIOS εννοώ]. Κάνε την αλλαγή και μη μασάς. Αν κατά τα άλλα παίζει ΟΚ, δεν έχεις λόγο να το πας πίσω.
 3. azooka

  DHCP

  Υποθέτω πως ναι και επίσης υποθέτω πως ξέφυγε. Δε νομίζω να ήθελαν να ταλαιπωρήσουν κανέναν.... Το διόρθωσες ; Είσαι ΟΚ τώρα ;
 4. azooka

  DHCP

  Κλησπέρα. Προσπαθεί να μπουτάρει από το δίκτυο. Πιθανόν έχει γίνει deploy από PXE. Μπες BIOS και φτιάξε τη σωστή σειρά εκκίνησης΄... Πρώτα να ξεκινάει από το σκληρό δίσκο
 5. Δεν είμαι σίγουρος πως είναι οικονομικότερη η εκτέλεση. [Εκτός και αν μιλάμε για αποκεφαλισμό στην πλατεία του χωριού]. Σκέψου πόσες εφέσεις, αιτήσεις χάρης και γενικά δικαστικέ διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να φτάσουμε στην εκτέλεση, όχι σαν ποινή, αλλά σαν πράξη. Χρόνια δικαστηρίων ,όπου φυσικά παράλληλα στεγάζεις, συντηρείς κλπ τον καταδικασμένο.. Με πολύ γρήγορο ψάξιμο δες εδώ : https://www.tovima.gr/2011/06/21/world/ekswfreniko-to-kostos-tis-thanatikis-poinis-stin-kalifornia/
 6. Όλα για εσένα είναι άσπρο και μαύρο; Υπάρχει και γκρι. Επίσης κρατάς μόνο αυτό που θέλεις από αυτά που διαβάζεις. Είδες να λέω κάπου πως αν μου βίαζαν τη γυναίκα θα συγχωρούσα? Γράφω από συγχώρηση μέχρι θάνατο ,ανάλογα την πράξη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αισθήματα όμως. Το κράτος θα έπρεπε να δικάσει/καταδικάσει κατά πως πρέπει βάση στοιχείων. Σκεφτείτε κάτι ακόμα. Ποιος κερδίζει από την εκτέλεση κάποιου καταδικασμένου; Είναι φτηνότερο ή ακριβότερο να εκτελεστεί κάποιος;
 7. Κάθε υπόθεση που οδηγεί σε θανατική ποινή μπορεί να έχει χιλιάδες στοιχεία-κριτήρια και εμείς προσπαθούμε να βάλουμε όλες τις υποθέσεις στο ίδιο τσουβάλι. Δήμευση περιουσίας του καταδικασμένου. ΟΚ ,αλλά αν από πίσω υπάρχουν ανήλικα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα , καταδικάζουμε ταυτόχρονα και αυτά? Το ψυχικά άρρωστο, σαν κριτήριο ,δεν είναι απόφαση του δικαστή γιατί έτσι πιστεύει, αλλά είναι απόφαση που έχει βάση σε ψυχιατρική ανάλυση κλπ από ειδικούς. Μην κάνουμε κουβέντα για "βίσματα" , " γνωστούς" που μπορούν να εκμεταλλεύονται καταστάσεις κλπ, γιατί θα χάσουμε την ουσία. Αυτό λοιπόν που κουβεντιάζουμε μάλλον, είναι μόνο το πως εμείς αισθανόμαστε για την θανατική ποινή, αν συμβεί κάτι στη ζωή μας κάποια στιγμή κάτι σε εμάς. Σε αυτή την περίπτωση η άποψη μου ξεκινάει από το "Σε συγχωρώ" ως το "Αφήστε με 5 λεπτά μόνο μου μαζί του". Κατά περίπτωση.
 8. Αυτό που προσπαθώ να πω ,είναι πως το δικαστήριο δεν θα πρέπει να ενδιαφέρεται για τη λύτρωση των συγγενών, αλλά να δικάζει με αντικειμενικά κριτήρια, κάθε φορά με κάθε σύνθεση, βάσει νόμου [προδιαγραφών αν θέλεις].
 9. Από απόψεις άλλο τίποτα φίλε μου. Αυτό το ζήτημα [της θανατικής ποινής], όμως είναι πραγματικά ένα από αυτά που δεν μπορώ να καταλήξω τι θα ήταν σωστό , έστω και υποκειμενικά για εμένα . Από τη μία πιστεύω πως δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μία ανθρώπινη ζωή, μέσω ενός συστήματος που τιμωρεί και δεν διορθώνει. Είναι σαφέστατα και το θέμα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ σιγουριάς για την καταδίκη του θύτη. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις δικαστικού λάθους. Εκεί πλέον μιλάμε για φόνο. Επίσης θα πρέπει κάποιος να μου αποδείξει πως η περίπτωση του καταδικαζόμενου, είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση ,μη αναστρέψιμη, θεραπεύσιμη, δεν ξέρω πως να το ονομάσω. Από την άλλη ,μία εκτέλεση, κρατάει 5 λεπτά, ικανοποιεί στις περισσότερες περιπτώσεις το μεγαλύτερο ποσοστό [όχι όλο όμως] το κοινό άίσθημα και όλα καλά. Πάμε παρακάτω. Μήπως τον/την ξέραμε? Να έχουμε στο μυαλό μας πως ο θάνατος πολλές φορές για πολλούς ανθρώπους είναι λύτρωση και όχι ποινή. Δεν απαξιώνω την κουβέντα. Κάθε άλλο.
 10. Ένα κράτος και η δικαιοσύνη του, θα πρέπει να αποφασίζουν για τις ποινές με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια. Δεν μπορεί το δικαστήριο να βασιστεί στο συναίσθημα ή στην εκδίκηση για να αποφασίσει την ποινή. Ναι αν βίαζαν δικό μου άνθρωπο, θα ήθελα [πιθανόν] να πεθάνουν, αλλά όχι από το δικαστήριο αλλά από εμένα. Αυτό θα κάλυπτε την ανάγκη μου για εκδίκηση. Το κράτος έχει κανόνες [νόμους] και βάση αυτών ζούμε σαν κοινωνία. Η παράβαση τους [των νόμων] έχει συνέπειες ,οι οποίες κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουν προβλεφθεί από το νομοθέτη. Όσο αφορά τη θανατική ποινή, είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο να λυθεί εδώ, ή έστω και να ξύσουμε την επιφάνεια του.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.