Προς το περιεχόμενο

PAVMK3

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  47
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ PAVMK3

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
 1. απο το μαύρο χάλι της ελληνικής τηλεορασης.......προτιμώ το πακετο του ΟΤΕ, με τα μεγαλυτερα αθλητικά γεγονοτα στο ποδόσφαιρο , φορμουλα, moto gp, πλήθος καναλιών HD. Kαι τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα.......... OTECINEMA 3..........δεν υπάρχει καλυτερο κανάλι.(Λιώνεις στην ελληνικη΄ταινία).
 2. οκ όταν έρθουν οι τεχνικοί....θα βάλω και φωτό την συνδεσμολογία.
 3. οκ όλα αυτά είναι γνωστά....έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του, η ποιότητα στον ήχο είναι ανώτερη και απο isdn, πάμε να δούμε τώρα την συνδεσμολογία με το συναγερμό διαχωριστή.....φίλτρα κτλ και η σύνδεση του εξωτερικού gsm....πως θα γίνει? συνδεσμολογία χωρις συναγερμό.....έχω δει.
 4. σου δίνουν ένα mini-ups, να συνδεθει με το router.
 5. δεν είναι κάτι...που θα το αποφύγουμε, σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα....όλες οι γραμμές θα παίζουν έτσι.
 6. δηλαδή μετά απο το phone του router, θα πάει στο συναγερμό στο in και απο το out στα τηλεφωνα? και το gsm?????
 7. Θα ήθελα την βοηθεία σας, είχα vdsl 30 με pstn γραμμή.......στην ανανέωση που έκανα με τον ΟΤΕ, έβαλα vdsl 50 με απεριορίστα αστικά-υπεραστικά και 360 προς κινητά......αλλά μου είπαν ότι, πρέπει να γυρίσει η γραμμή σε ευρωζωνική τηλεφωνία (voip). Tώρα στην ήδη υπάρχουσα συνδεσμολογία καλώδιο οτέ απο χωνευτή.........vdsl splitter........ .......έξοδος μια του splitter στο router...... και διανομη στα δωμάτια internet .......έξοδος phone του splitter......in συναγερμου......ουτ συναγερμου.....διανομή στα τηλεφωνα (2). με το voip τώρα????? Πως κάνω σωστή συνδεσμολογιά.....με παράγοντα ότι θέλω να περάσω και εξωτερικό gsm για επικοινωνία με το κέντρο ληψης σημάτων.
 8. με lg και ακριβοπληρώμενο κομμάτι.....πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Διάλέξε ότι άλλο θέλεις......άς είναι και μαιντανός.
 9. PAVMK3

  Aγορά tablet.

  κατάλαβα άρα samsung με playstore. σε ευχαριστώ. Με αυτό είμαι οκ??? http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/samsung-galaxy-tab-3-lite-t113-tablet-7-8gb-leyko-sm-t113/prod7360087pp/
 10. PAVMK3

  Aγορά tablet.

  Θα ήθελα την γνώμη σας......για την αγορά ενός tablet μέχρι 100€, είναι για την μικρή μου κόρη....δώρο. Παιχνιδάκια και viper, την ενδιαφέρουν περισσότερο....ηλικία 10 ετών. Σας ευχαριστώ.
 11. τίποτα νεώτερο, απο κάποιους που έκαναν διακοπή ή φορητότητα αζημιως......έχουμε?
 12. ρίξε και μια ματιά εδω , ειναι κατατοπιστικότατο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
 13. πέρασα σε vdsl 30...... τα στατιστικά του κλείδωσε το router, είναι αυτά: είμαι σε fastpath profile, καλά είναι νομίζω? τι λέτε?
 14. Μόλις πας να μας πείς......εντυπώσεις!
 15. Στην περιοχή του Σχιστου κορυδαλλου, είχαμε την τύχη να ενεργοποιηθούν οι καμπίνες..... λόγω και το ότι είναι πιο απομακρυσμένη περιοχή απο το AK. Στο σπίτι υπάρχει κεντρική διανομή internet, με δικτυο....2pc/ 1 laptop/ tv/ και δορυφορικό δέκτη. τώρα γράφω απο laptop μέσω powerline......και λογικη είναι η απώλεια.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.