Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

meletis_m

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.094
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

561 Excellent

Σχετικά με meletis_m

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 24/05/1996

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://margaritispcsupport.blogspot.gr/

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Σπάρτη

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.937 προβολές προφίλ
 1. meletis_m

  Πρόβλημα με immobilizer

  Για προγραμματισμό νέου κλειδιού σίγουρα χρειάζεσαι σε διαγνωστικό επίσημο για να διαβάσει το εγκέφαλο του immobilizer . Σε μερικές εταιρείας χρειάζεσαι και κωδικό συνήθως το δίνουν με το αμάξι καινούργιο . Εάν δεν το έχεις υπάρχει καποια σχετική χρέωση για την εμφάνιση κωδικού.
 2. meletis_m

  Πρόβλημα με θερμοκρασία

  Αντιψυκτικό έχεις παρατηρήσει πτώση ? Άστο το αμάξι στο ρελαντί , και παρακολούθησε πότε θα ανοίξει το βεντιλατέρ , εάν έχεις και διαγνωστικό σύνδεσε το και παρακολούθησε τη θερμοκρασία . Θ θερμοστάτης του είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενος ; Τα λάδια κινητήρα είναι καθαρά ? , μήπως έχει ξεκινήσει και τα μπερδεύει και εκεί πάς για φλάντζα κεφαλής.
 3. εάν είναι σε άλλο νομό το συνεργείο που θέλει να παέι δέ θα πάει την ίδια ημέρα . σε πάνε σε σταθμό και αναλόγως . Συνήθως μετά τη 1η φορά που ξανακαλέσεις έχει επιβάρυνση. Ας ρωτήσει και ιδιώτη πόσο θέλει για μεταφορά .
 4. Μιλάμε για Αθήνα και κυρίως θα κινείται πρός Δυτ. Αττική αλλά και Αθήνα κέντρο όποτε χρειάζεται. Egr και στην βενζίνη τη καθαρίζουμε . Θέλει να βγεί στο πάγκο και με το κατάλληλο χημικό . Το αμάξι κινείται κυρίως Δυτ. Αττική . Το κοντινότερο πρατήριο Φ.Α. απέχει 50 χιλιόμετρα και είναι στόν Ασπρόπυργο .
 5. Εν μέρει έχει δίκιο ο μηχανικός σου . Και εγω σε Mazda 6 το είχαν γυρίσει και το είχα πάρει απο ιδιώτη . Αμάξια μετά το 2010 , υπάρχει δυνατότητα να δεις μέσω διαγνωστικού , γιατι κράταει οτι γράφει το κοντέρ αλλά αμά βάλεις επίσημο διαγνωστικό μπορείς να δείς το εγκέφαλο του κινητήρα που εκεί δε μπορείς να πειράξεις χιλιόμετρα . Δέ θα βγάλεις άκρη , και το έχουν πάρει και χαμπάρι και ειδικά μετά απο τόσα χρόνιοα. Κάνε σωστή συντήρηση με ότι ορίζει ο κατασκευαστής και καλή ποιότητα λιπαντικού και εάν είναι σε καλή κατάσταση προχωράς .
 6. Άρα το καλύτερο από ότι κατάλαβα το καλύτερο είναι να πάει σε αντιπροσωπεία , να γίνει όλος έλεγχος και έλεγα και σε ΚΤΕΟ . Μακριά από κορεατικά για ποιο λόγο ; Κοιτάζαμε το i30 . Είχα ήδη 2 με μετατροπή με υγραέριο . Θέματα δεν είχα αλλά και πάλι ρίσκο , όλα είναι θέμα ρύθμισης . Έλεγα να μην ξανά ασχοληθώ . Γιατί και στο υγραέριο πέφτει νοθεία με λάδι κ.λ.π αφού δεν υπάρχει έλεγχος ουσιαστικός.
 7. Πλέον θέλει να περνάει και τα έξοδα . Είχε 2 οχημάτα με υγραέριο που το καθένα έκανε απο 200,000 με υγραέριο σε διάστημα περίπου 3,5 χρόνων χωρίς ζημιές από το υγραέριο . Και τα 2 ήταν Ιαπωνικά . Πλέον λόγω φυσιολογικής φθοράς έχει αρχίσει και ζητάει διάφορα . Εκτός εάν εννοείς εργοστασιακό υγραέριο .
 8. Καθώς μέχρι στιγμής είχαμε βενζινοκίνητα και βενζίνη με υγραέριο ήρθε η ώρα για αλαγή. Από κυβικά ήταν 1600 εώς 2000 κ. εκ. Ετησίως διανύει 40,000 χιλιόμετρα , και το 70% αυτών εκτός πόλης . To αμάξι θα οδηγείται κυρίως από άτομο μέσης ηλικίας ~ 66 ετών Επειδή έχω ξεκινήσει ήδη έρευνα , κυκλοφορεί μεγάλο ποσοστό εισαγωγής . Δέ ξερω τι ισχύει όσο αφορά το φίλτρο μικροσωματιδίων - dpf . Έχω διαβάσει περιστατικά με κατηργημένο dpf και egr . Το αμάξι σαφώς και θέλω να κυκλοφορεί εντός πόλης , άρα κοιτάζω απο Euro 5 . Με διαγνωστικό σε επίσημη αντιπροσωπεία μπορείς να μάθεις τίς αναγ
 9. meletis_m

  antallaktikaonline.gr Γνώμες

  Τι ακριβώς ανταλλακτικά αγόρασες ; Από όσο ξέρω είναι το ίδιο με το Autodoc . Προσωπικά ούτε ο ίδιος έχω ψωνίσει, οι απόψεις διίστανται πάντως .
 10. Είτε το πάς σε αντιπροσωπεία εάν υπάρχει κόντα , ή τώρα εάν πάς σε μηχανικό εκει γύρω έχω τις επιφυλάξεις μήπως γνωρίζονται με το έμπορο. Το μαγαζί - έκθεση μήπως διαθέτει και ράμπα , ώστε εαν βρείς κάποιο μηχανικό να σηκωθει επι τοπου το αμάξι και να δείτε απο κάτω για σκουρία και το συστημα διεύθυνσης . Ο πλυμένος κινητήρας δεν σημαίνει τίποτα όπως σωστά αναφέρθηκε .
 11. Έχω το προηγούμενο 6αρι . Γενικά έχουν ένα θέμα με τις κλειδαριές . Ρεύμα έχεις μετρήσει σε κάθε κλειδαριά ξεχωριστή ; Στο Πορτ παγκαζ έχεις δει τη φίσα της κλειδαριάς μπας έχει κοπεί τίποτα ή δεν κάνει καλή επαφή
 12. Διπλότυπα βλέπεις γενικά ή μόνο σε οθόνη Η/Υ . Γιατί το είχα και εγω μόνο σε οθόνη Η/Υ , και με το καιρό έφυγε . Ήταν λόγω τής απόστασης και μέχρι να συνηθίσω . Σε ανακουφίζουν από τη ξηροφθαλμία , εάν έχεις πάντα θα έχεις , και θα είναι εντονότερες κυρίως τούς μήνες που έχουμε και αλλεργίες . Εάν θές δοκίμασε και το Gel τής Thealoz , εάν φοράς φακούς επαφής τούς αφαιρείς . Επίσης για σταγόνες ίδια εταιρεία δές και το Hyabak . Κατά κύριο λόγο και εγω Thealoz Duo ρίχνω .
 13. meletis_m

  LPG επικινδυνότητα

  Είναι η συνείδηση του καθένα , σαφώς δέν θα κάτσει να ελένξουν , γιατί μερικοί τη τάπα πλήρωσης τη έχουν και στο πορτάκι της βενζίνης . Όμως εάν προκληθεί ατύχημα και δεί πραγματογνώμονας ότι έχεις υγραέριο και μπήκες σε χώρους που δέν επιτρέπεται , θα πάει βάσει νομοθεσίας και θα έχεις τρεχάματα και με ασφαλιστικές .
 14. meletis_m

  LPG επικινδυνότητα

  Είμαι υγραεριοκίνητος σε 2 οχήματα όχι εργοστασιακα. Προσωπικα στα εμπορικά κέντρα δεν το βάζω μέσα στούς χώρους στάθμευσης . Δέ γνωρίζω εάν επιτρέπεται και σε πλοία . Σε περίπτωση ατυχύματος επειδή με χτύπησαν , πιο πολύ να φοβάσαι την βενζίνη . Εμενα με εμβόλισε Α.Μ και κατέληξα σε αντιθετο ρεύμα και έφερε μια τούμπα . Ευτυχως δεν έπαθα τίποτα . Τώρα όσο αφορά τη μετατροπή , θα κοίταζα τι κινητήρα έχεις και εάν έχει μηχανικές ή υδραυλικές βαλβίδες καθώς και τι εγκέφαλο υγραερίου έχει επάνω ώστε να μπορείς να βρείς υποστήριξη . Διάβασε και εδώ θα βρείς αναφορές : https://www.i
 15. Έμενα σε παρόμοια περίπτωση μου έκανε πρόταση και το έκανα καρτοπρόγραμμα . Πληρώνω 14,8€/μήνα , ενώ πλέον το ελάχιστο ποσό είναι 12€ ανανέωση με το ανάλογο πακέτο. Μου προσφέρει 1000 λεπτά πρός όλους , 100 sms , 2Gb Internet και τούς 3 πρώτους μήνες είχα 10 Gb . όπως και να έχει όλοι οι πάροχοι έχουν παραπλήσιες προσφορές . 45 λεπτά έφαγα γιατί ήθελε με τα ίδιο πακέτο χρέωση 16,8€/μήνα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.