Προς το περιεχόμενο

mkp

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  807
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.333 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ mkp

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.507 προβολές προφίλ
 1. Και εσύ όταν καταλάβεις ότι δεν είναι ηθικά σωστό να βάζεις το κράτος, ώστε διά της βιας να διαμορφώνει τις τιμές σε υπηρεσίες και τα προϊόντα κάποιου άλλου, τότε το ξανασυζητάμε. Είναι απλό δεν σου αρέσει η τιμή? δεν αγοράζεις, δεν πας διά της βιας να το αποκτήσεις.
 2. Είναι απλό δεν σου αρέσει η τιμή δεν αγοράζεις, όλα τα άλα είναι περιττά.
 3. Δηλαδή θες να πεις ότι μπορείς να παίρνεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα κάποιου άλλου με ότι τιμή γουστάρεις εσύ? Στην ελεύθερη αγορά και οι δύο πλευρές συμφωνούν για την τιμή, για παράδειγμα άμα οι καταναλωτές αρχίζουνε σιγά σιγά να μην αγοράζουν τις υπηρεσίες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να δεις πως θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές.
 4. Και πάλι υπάρχει επιλογή, βάζεις ηλιακά πάνελ, η βάζεις γεννήτρια, η φτιάχνεις δικιά σου εταιρεία παραγωγής ενέργειας, και άμα δεν γουστάρεις τίποτα από αυτά ανάβεις καντηλάκια.
 5. Φυσικά και έχουμε επιλογή, να μην αγοράζουμε από αυτούς.
 6. Άλλα μα το κάλοσκεφτείς το full πακετάκι διακοπών τελειώνει μέσα σε μερικές μέρες ενώ η 3080Τi σου μένει 😁
 7. Πληρώνω για κινικό λιγότερο από 100€ το χρόνο, βεβαία δεν χρησιμοποιώ καθόλου ίντερνετ και κανό ελάχιστα τηλεφώνα. Άμα ήταν όλοι σαν και έμενα τότε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα τα χαρίζανε τα GB's.
 8. Εφόσον δεν είχες 2-3 backups σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά τα αρχεία που θες να ανάκτησης.
 9. Τι να τα κανί τα 800 ευρώ μια επιχειρήσει? Αυτόν τον καιρό οι επιχειρήσεις θα χάνουν χειλάδες ευρώ κάθε μήνα, τα 800 ευρώ δεν θα κάνουν την διάφορα.
 10. Όπως είπανε και οι άλλοι μεγαλύτερη διάφορα θα δεις από αναβάθμιση στην GPU πάρα από cpu+mobo+ram, άλλα τώρα είναι πολύ κακή περίοδο να αγοράσεις GPU, οπότε αν έχεις τα λεφτά τώρα πάρε 3700X + X470 + DDR4 16GB 3600MHz CL17 θα σου στοίχιση κάνα πεντακοσάρι, και στο τέλος του χρόνου παίρνεις μια mid-range GPU που μόλις θα έχουν βγει.
 11. Tο ίδιο μπορούμε να που με και για το xbox360, επίσης μην ξεχνάμε ότι η 7850 κάνει ότι κάνει με την μισή VRAM από ότι τι έχει το XO και PS4. Kαι cpu του 2009 να είχε πάλι την ίδια επιδώσει θα είχε η 7850, γιατί η 7850 είναι τόσο χαμηλών επιδόσεων που ούτε καν πλησιάζει να κάνει MAX καινούργιο cpu.
×
×
 • Δημιουργία νέου...