Προς το περιεχόμενο

mkp

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  905
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.494 Excellent

Σχετικά με mkp

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.287 προβολές προφίλ
 1. Λογικά δεν θα έχει το ίδιο ρίσκο με πριν να ξαναπεράσω το αρχικό firmware? Επίσης αυτό σταματήσει στο 25% και έλεγε read error, που λογικά σημαίνει ότι δεν έφτασε στο σημείο να γράψει το καινούριο firmware, άπλα προσπαθούσε να διάβαση το firmware που ήδη υπήρχε και απέτυχε? ιδέα δεν έχω τι έγινε μετά και δεν φαινότανε ο nvme στο Disk management & device manager ούτε μετά από restart. Πάντως λειτουργεί κανονικά, στα benchmarks τις ίδιες επιδώσει με πριν έχει, και τις τελευτές τις μέρες τον χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς κανένα θέμα.
 2. Είναι διαδικασία τώρα αυτό δεν νομίζω να το κανό, αυτό που μπορώ να κανό είναι να στείλω ένα μήνυμα στο HP support αν γίνεται να μου δώσου με κάποιο τρόπο το καινούργιο firmware, έτσι στα γρήγορα που έψαξα στο site τις HP δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ναι με τα το "run device self test" από το bios παίζει κανονικά με το 42A0S63C οπός πριν, αν και λίγο πριν κανό αυτό είχα κλείσει και το ρεύμα από το τροφοδοτικό για full reset, οπότε ένα από τα δύο το επανέφερε στην αρχική του κατάσταση.
 3. Από το bios επέλεξα τον EX950 και πάτησα "run device self test" και μετά φαινότανε κανονικά στα windows και τώρα λειτουργεί οπός πριν. Άλλα αυτό είναι παραπλανητικό που κάνει η HP, δίνει στους reviews το κάλο το firmware με αποτέλεσμα να φαίνεται ο NVME πιο γρήγορος από ότι είναι στην πραγματικότητα, απαράδεκτο άπλα...
 4. Σήμερα αγόρασα έναν nvme τον HP EX950 2TB, με το που τον βάζω διαπίστωσα ότι δεν είχε την ίδια επίδοση με αυτό που έλεγαν τα reviews, από ότι είδα στα reviews λέγανε ότι αποδίδει κάλα μονό με το καινούριο Firmware (42A7T36A) ο δικός μου ήρθε με 42A0S63C, οπότε λέω οκ θα κανό update to firmware, στο site τις HP δεν έπαρχε κανένα firmware, άλα μετά βρήκα στο reddit το firmware και τα σχετικά, πήγα να το κανό update και σταμάτησε στο 25% και έλεγε read error, και μετά δεν έκανε τίποτα. Τώρα ο NVME δεν φαίνεται πουθενά ούτε στο Disk management, device manager, άλλα φαίνεται στο bios. https://
 5. Χαρίζονται 150(περίπου) τζάμια διαστάσεων 30x30 εκ. (είναι βρόμικα χρειάζονται καθάρισμα, και σε μερικά οι γωνιές είναι λίγο φαγωμένες). Περιοχή Μαρκόπουλο Επίσης χαριζεται εκτυπώτις/scanner HP Photosmart C4380, το scanner λειτουργεί κανονικά, άλλα ο εκτυπώτις δεν εκτυπώνει. Περιοχή Μαρκόπουλο
 6. Τίποτα😉 Στο ένα test είναι με 13% γεμάτο και στο άλλο 61% οπότε άκυρη η σύγκριση μεταξύ 1700 vs 5600Χ
 7. mkp

  PC Games Screenshots Thread

  και για να είμαστε αντικειμενικοί κάποιες φορές φαίνεται και εστί 😁
 8. mkp

  Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

  Οπού έχει νερό φαίνεται έτσι θάλασσα/λίμνες/ποτάμια όχι πάντα ώμος άλα τις περισσότερες φορές και δεν έχει σχέση με την τοποθεσία, άλα έχει σχέση όταν αλλάζεις ύψος με το αεροπλάνο από ότι έχω παρατήρηση, επίσης όταν φαίνεται έτσι αν αλλάξω το setting στο water waves (για παράδειγμα από high σε medium η το αντίστροφο) τοτε φτιάχνει προσωρινά βεβαία μέχρι να αλλάξει ύψος το αεροπλάνο, βεβαία αν βάλω το water waves στο low τότε φτιάχνει και δεν το ξανακάνει ποτέ, άλλα δεν είναι και καμιά σοβαρή λύση αυτό αφού στα low δεν φαίνεται τόσο ωραίο οπός στο high.
 9. mkp

  Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

  Έχει τύχη σε κανέναν η θάλασσα/λίμνες/ποτάμια να φαίνονται έτσι? Αυτό μου συνέβη πριν κάνα μήνα, και προκλήθηκε με από ένα update, ήλπιζα ότι με το επόμενο update θα το φτιάξουν, άλλα τίποτα ακόμα έτσι είναι, Έκανα και update τον καινούργιο driver τις AMD μπας και άλλα τίποτα το ίδιο.
 10. Με 5900x+6800XT ποσό θα χρειαστεί να ρίξω τα settings για να παίξει αυτό το πράμα με 100fps σε 2K?
 11. Θα ήθελα να παίξω το cyberpunk άλα τρομάζω με κάτι τέτοια που βλέπω, άκου εκεί avg 31 fps, πως θα το παίξουμε εμείς που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε games με τριψήφια fps.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.