Προς το περιεχόμενο

kostiskar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ kostiskar

 • Κατάταξη
  Member
 1. Καλησπέρα παιδιά!( συγγνώμη που έχω βάλει αυτό το πόστ σε πολλά σχετικά threads ) Ψάχνω για μια τηλεόραση 38-40 ίντσες για απλή χρήση ( όχι smart, 3D ), αλλά να έχει καλή ποιότητα εικόνας όσο γίνεται ( color accuracy, pixel response time, contrast ) γύρω στα 400 ευρώ. Έχω βρει αυτό το μοντέλο της sony( την εμπιστευομαι σαν μάρκα στις τηλεοράσεις ) http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-40-sony-kdl-40rd450-led-full-hd/prod8000083pp/. Πώς σας φαίνετε, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι; Δε βλέπω να κυκλοφορούν review από επώνυμα site για αυτό το μοντέλο και για πολλά μοντέλα που βλέπω σε ελληνικά καταστήματα και με ανησυχεί. Ευχαριστώ!
 2. Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω για μια τηλεόραση 38-40 ίντσες για απλή χρήση ( όχι smart, 3D ), αλλά να έχει καλή ποιότητα εικόνας όσο γίνεται ( color accuracy, pixel response time, contrast ) γύρω στα 400 ευρώ. Έχω βρει αυτό το μοντέλο της sony( την εμπιστευομαι σαν μάρκα στις τηλεοράσεις ) http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-40-sony-kdl-40rd450-led-full-hd/prod8000083pp/. Πώς σας φαίνετε, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι; Δε βλέπω να κυκλοφορούν review από επώνυμα site για αυτό το μοντέλο και για πολλά μοντέλα που βλέπω σε ελληνικά καταστήματα και με ανησυχεί. Ευχαριστώ!
 3. Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω για μια τηλεόραση 38-40 ίντσες για απλή χρήση ( όχι smart, 3D ), αλλά να έχει καλή ποιότητα εικόνας όσο γίνεται ( color accuracy, pixel response time, contrast ) γύρω στα 400 ευρώ. Έχω βρει αυτό το μοντέλο της sony( την εμπιστευομαι σαν μάρκα στις τηλεοράσεις ) http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-40-sony-kdl-40rd450-led-full-hd/prod8000083pp/. Πώς σας φαίνετε, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι; Δε βλέπω να κυκλοφορούν review από επώνυμα site για αυτό το μοντέλο και για πολλά μοντέλα που βλέπω σε ελληνικά καταστήματα και με ανησυχεί. Ευχαριστώ!
 4. kostiskar

  SQL function

  Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία και έχω κολήσει. Το ερώτημα της εργασίας μου είναι το εξής: 'Βρείτε τον πιο ακριβοπληρωμένο μηχανικό πληροφορικής'. Έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους αλλά κανείς δεν δουλεύει όπως αυτό SELECT onomaer, epwnymoer, onomaet FROM ergazomenos INNER JOIN mhxanikos_plhroforikhs ON ergazomenos.kwdikoser = mhxanikos_plhroforikhs.kwdikoser INNER JOIN etairia ON ergazomenos.kwdikoset = etairia.kwdikoset GROUP BY onomaet, epwnymoer, onomaer HAVING max( misthos ) = misthos Πως θα συγκρίνω το μισθό του κάθε μηχανικού με τον μέγιστο μισθό χωρίς να πετάσει σφάλμα; Διάβασα πως οι συναρτήσεις όπωσ MAX, MIN κτλπ μπορούν να χρησημοποιηθούν σε συγκρίσεις μόνο αν προιγείται η εντολή HAVING σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
 5. Ευχαριστώ, θα τον έχω στα υπόψιν μου.
 6. Καλησπερα, κάπου στα 3-4 τέρα και από χρήματα κάπου στα 100-150 ευρώ.
 7. Καλημέρα,θέλω να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, και σκέφτομαι αντί να πάρω εξωτερικό,να πάρω εσωτερικό και να τον συνδέσω με εξωτερική βάση. Ποια επιλογή είναι καλύτερη από θέμα αντοχής στον χρόνο;
 8. Καλημέρα,θέλω να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, και σκέφτομαι αντί να πάρω εξωτερικό,να πάρω εσωτερικό και να τον συνδέσω με εξωτερική βάση. Ποια επιλογή είναι καλύτερη από θέμα αντοχής στον χρόνο;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.