Προς το περιεχόμενο

fujiyama

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  23
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ fujiyama

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

595 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/11/2020 11:31 πμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται πολυμηχάνημα Cannon pixma MP260 μεταχειρισμένο, πλήρως λειτουργικό, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, συναλλαγή χέρι με χέρι, μόνο για Αττική Εκτυπωτής Τεχνολογία εκτύπωσης: InkJet 4-ink. Μέγιστη έγχρωμη ανάλυση: Μέχρι 4800 x 1200 dpi. Ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης: Μέχρι 15ppm (Max.), 9.70ppm. Ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης: Μέχρι 19ppm (Max.), 12ppm. Ταχύτητα εκτύπωσης φωτογραφίας (10x15cm): 45 δευτερόλεπτα. - Αυτόνομο έγχρωμο φωτοαντιγραφικό Μέγιστη ταχύτητα έγχρωμης αντιγραφής: Μέχρι 15cpm. Μέγιστη ταχύτητα ασπρόμαυρης αντιγραφής: Μέχρι 19cpm. Μέγιστος αριθμός αντιγράφων: 1 με 9 αντίγραφα, 20 αντίγραφα. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Fit-to-page cντιγράφο, Borderless αντιγράφο. - Σαρωτής Τύπος: Επίπεδης επιφάνειας. Τεχνολογία: CIS colour scanner. Ανάλυση: Μέχρι 1200 x 2400dpi. Μέγιστο μέγεθος σάρωσης: Μέχρι 19200 x 19200dpi. Βάθος bit: 48 / 24 bit. Επίπεδα κλίμακας γκρι: 16 / 8 bit. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Push-scan, Auto Scan Mode, Scan to memory card, Multi-Scan, PDF file creation/editing/password security, Descreen, Unsharp mask, Stitch Assist*, Correct document orientation, Prevent show through,Corrent slatned documents, Photograph corrections (Fading correction, Grain correction, Reduce dust and scratches, Backlight correction, Auto Tone), Gutter Shadow Correction, Text (OCR)* Function with MP Navigator EX, OCR Bundle - Διαχείριση χαρτιού Τυπικά μεγέθη μέσων: Rear Tray: A4, B5, A5, Letter, Legal, Envelopes (DL, COM10), 10 x 15cm, 13 x 18cm, 20 x 25cm. Υποστηριζόμενοι τύποι μέσων: Plain Paper, Envelopes, Photo Paper Pro Platinum (PT-101), Photo Paper Pro II (PR-201), Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), High Resolution Paper (HR-101N), T-shirt Transfer (TR-301), Photo Stickers (PS-101). Βάρη μέσων ανά διαδρομή χαρτιού: Οπίσθιος δίσκος:64 έως 105 g/m ² και Canon special media μέχρι 300 g/m ² Μέγιστη χωρ/τα εισόδου: 100 φύλλα. Επιλογές εκτύπωσης δύο όψεων: Διαθέσιμο απο manual operation σε έγγραφο A4, B5, A5, γράμμα & 13 X 18cm μεγέθη (Windows only). Εκτύπωση χωρίς περιθώρια:Ναι. (A4, Letter, 20 x 25cm, 13 x 18cm, 10 x 15cm) - Λοιπά χαρακτηριστικά Συνδεσιμότητα: Hi-Speed USB (B Port)(Δεν περιέχεται Usb καλώδιο). Κατανάλωση: AC 100-240V, 50/60Hz. Διαστάσεις: 444 x 331 x 155mm. Βάρος: 5.6 kg. Αναλώσιμα:CL-511, CL-512, CL-513, CL-510

  35,00 €

 2. Ξέχασα να σου αναφέρω ότι οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε κωδικοποίηση win-1253 ( ή iso8859-7)
 3. Άνοιξε kaffeine, πάτησε Ηelp ---> Switch application language και επέλεξε σαν Primary Language τα Greek. Μην αλλάξεις τίποτε άλλο. Πάτα ΟΚ , κλείσε το kaffeine και ξαναξεκίνησέ το να πάρει την αλλαγή.
 4. Αναπαραγωγή ταινίας γιατί με kaffeine και όχι vlc που υποστηρίζει windows-1253 κωδικοποίηση;
 5. fujiyama

  Καλύτερο terminal application για ubuntu

  Δοκίμασε το guake που είναι φτιαγμένο για gnome. Πατώντας f12 (αλλάζει αν θες) εμφανίζεται κατεβαινοντας από το πάνω μέρος της οθόνης και με το ίδιο πλήκτρο εξαφανίζεται. Μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση και το μέγεθος του, να ορίσεις transparency κλπ.
 6. fujiyama

  Προβλήματα με Linux σε νέο laptop

  Φίλε μου για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το link που μου δίνεις, μήπως μπορείς να το τσεκάρεις πάλι;
 7. fujiyama

  Lubuntu και usb stick

  Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις sudo apt install ntfs-3g Αν δεν είναι εγκατεστημένο πιθανότατα αυτό είναι το πρόβλημα
 8. Είχα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα οταν προσπαθούσα να εγκαταστήσω Windows στο δεύτερο δίσκο στο bus. Αναγκάστηκα να αλλάξω θέση στους δυο δίσκους για να μπορέσω να εγκαταστήσω. Ισως αυτό που λεω να ισχύει μόνο για την εγκατάσταση και όχι για το boot.
 9. fujiyama

  Lubuntu και usb stick

  Έχεις εγκαταστήσει το πακέτο ntfs-3g ;
 10. fujiyama

  Προβλήματα με Linux σε νέο laptop

  Δεν μπουτάρεις στο Kali, μπουτάρεις από το dvd/usb των Window για να τα εγκαταστήσεις. Ίσως στο BIOS χρειαστεί να σετάρεις να μην χρησιμοποιεί UEFI αλλά του παλιου τύπου bios. Δεν έχω καινούριο υπολογιστη με UEFI για να σου πω τις επιλογές του ΒΙΟS.
 11. fujiyama

  Προβλήματα με Linux σε νέο laptop

  Αν εφτιαξες το ntfs partition θα πρεπει να μπουταρεις με το dvd η usb των Windows και να κάνεις εγκατάσταση τους στο partition αυτο. (Ειναι το μόνο που θα βλέπουν τα Windows). Αφου εγκατασταθουν κανονικά τα windows (θα χρειαστουν και μερικα reboot ισως), ξεκινας με το live dvd/usb του linux και ακολουθείς τις παραπανω οδηγίες για να ξανα δημιουργήσεις τον bootloader.
 12. Χωρις να ειμαι ειδικος στα windows, ξερω οτι για να μπουταρουν χρειαζεται ο δισκος εγκαταστασης τους να ειναι ο πρωτος που βλεπουν πανω στο bus που ειναι συνδεδεμενοι. Αν ο καινουργιος διακος εμφανιζεται πρωτος στη σειρα δεν θα μπουταρεις. Ισως να δοκιμασεις να αλλάξεις την σειρα που συνδέεις τους διακους στο υπολογιστη σου, για να δει πρωτο τον παλιο δίσκο .
 13. fujiyama

  Προβλήματα με Linux σε νέο laptop

  Ο λόγος είναι ότι προσπαθείς μέσα από το ίδιο το Linux που θες να μικρύνεις. Πρέπει να μπουτάρεις από ένα live cd ή usb με οποιαδήποτε έκδοση Linux (π.χ. kali, ubuntu, debian κλπ) και να τρέξεις από εκεί το gparted. Αν δεν υπάρχει το gparted στο live cd/usb, μπορείς να το εγκαταστήσεις εύκολα (για debian/ubuntu συμβατές διανομές) με την εντολή: sudo apt install gparted Εννοείται ότι όλες αυτές οι εντολές τρέχουν από ένα τερματικό που θα ανοίξεις.
 14. fujiyama

  Προβλήματα με Linux σε νέο laptop

  Για να κάνεις partition μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα gparted, να μειώσεις το μέγεθος του linux partition και στον ελευθερο χώρο να δημιουργήσεις ένα ntfs partition. Μετά εγκαθιστάς τα windows σ'αυτό το ntfs partition. Τα Windows θα εγκαταστήσουν τον δικό τους bootloader και δεν θα βέπεις το Linux. Το τελευταίο που θα κάνεις είναι να μπουτάρεις με ένα livecd (kali, ubuntu ή debian) και να τρέξεις τις εντολές: lsblk (για να δεις πως ονομάζεται το partition του Linux πχ. sda1, sda2 κλπ) sudo mount /dev/sda1 /mnt (αντί για sda1 το αντοίστοιχο όνομα του Linix partition) sudo mount --bind /dev /mnt/dev sudo mount --bind /proc /mnt/proc sudo mount --bind /sys /mnt/sys sudo chroot /mnt Οι παραπάνω εντολές θα σου δώσουν πρόσβαση στο Linux partition για να μπορέσεις να εκτελέσεις τις 2 παρακάτω εντολές που θα ξαναδημιουργήσουν τον bootloader του Linux: update-grub grub-install /dev/sda (αν υποθέσουμε ότι σαν sda ονομάζεται ο δίσκος σου που περιέχει τα partitions Linux και Windows) Όταν τελειώσουν οι εντολές, exit reboot και θα δείς τον καινούριο bootloader (grub) που θα σου επιτρέψει να επιλέξεις το λειτουργικό που θέλεις να μπουτάρεις. Καλή επιτυχία.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.