Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Adrian

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  190
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Adrian

 • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1977

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ίμβρος

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.852 προβολές προφίλ

Adrian's Achievements

 1. Adrian

  HDD

  Γράμμα (E,F..) μπορείς να του ορίσεις;
 2. Έχω αρχεία ξεχασμένα από το 2014 εκεί μέσα..
 3. Ναι είναι.. Ευτυχώς το αέριο είναι αρκετά πιο φτηνό εδώ (αν και ανέβηκε από 0,42λ στα 0,56λ τους τελευταίους μήνες) Αλλά όπως και να έχει, πλησιάζει η αλλαγή του..
 4. Dacia Duster 1,6 του '20 με εργοστασιακό LPG μου καεί περίπου 11 με 11,5/100 (εθνική και ημιαστικό κύκλο)
 5. Το αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που έγραψα ήταν το Ιούνιο, σωστά; Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Έχουν βγει επίσημα πια οπότε μπορείς να τα κατεβάσεις η να περιμείνεις το Windows Update (εφόσον πληροίς τις προϋποθέσεις)
 6. Υποθέτω ότι εννοείς ιατρικό απόρρητο.. Ναι, θα ήθελα ο ιατρός μου να έχει πρόσβαση στο ιατρικό μου ιστορικό. Και όχι να μαντεύει. Αλλά παρόλα αυτά μπορείς να ρυθμίσεις από την εφαρμογή ποιος θα έχει πρόσβαση (οικογενειακός ιατρός, ιατρός που σε παρακολουθεί εκείνη την στιγμή, νοσοκομείο που σε παρακολουθεί, όλα τα νοσοκομεία κτλ.) Και εάν έχεις κόψει την πρόσβαση σε όλους σου στέλνεται ένα κωδικό σε SMS οπότε θα χρειαστεί ο ιατρός πρόσβαση. Δίνεις το προσωρινό κωδικό στο ιατρό και βλέπει ότι θέλει. Είναι και ένας λόγος που γκρινιάζουν οι ιατροί στα έκτακτα, χάνουν κρίσιμο χρόνο όταν έχεις κόψει την πρόσβαση και περιμένουν το κωδικό Ο λογιστής σου έχει την πρόσβαση που του έδωσες, δεν έχει τους κωδικούς σου. Εάν τους έχει κάτι έκανες λάθος.
 7. Μακάρι να το φτάσουν μελλοντικά στο επίπεδο που έχει εδώ. Όλες οι ιατρικές επισκέψεις, όλες οι διαγνώσεις, ακτινογραφίες, φάρμακα, αλλεργίες, αποτελέσματα εξετάσεων.. Όλα τα ιατρικά σε μια εφαρμογή. Πάς για ακτινογραφία και σε 5 λεπτά σου έρχεται push notification από την εφαρμογή να δεις την ακτινογραφία, ταυτόχρονα με το που θα το δει και ο γιατρός σου.
 8. Adrian

  LPG επικινδυνότητα

  Δεκτό αλλά έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική (κατ'εμε). Όταν θεωρείς ένα αυτοκίνητο "κινητή βόμβα" και δεν του επιτρέπεις την είσοδο κάπου γιατί μπορεί να γίνει έκρηξη, όπως σε ένα καράβι, δεν μπορείς να βασιστείς στην συνείδηση του καθενός και να ρισκάρεις ολόκληρο το καράβι και το κόσμο μέσα ανάλογος πως έχει ξυπνήσει ο καθένας. Εάν γίνει κάτι το ποιον θα κατηγορήσουν/φταίει είναι το τελευταίο που θα απασχολήσει αυτούς που θα πεθάνουν/τραυματιστούν. Το θέμα στην απαγόρευση για λόγους επικινδυνότητας είναι η πρόληψη όχι το ότι ξέρουμε ποιον θα κατηγορήσουμε μετά.. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον, αλλά έχω ακούσει ότι είμαι και περίεργος.. (Εδώ πάντως και σε καράβι μπαίνω κανονικά και σε υπόγεια παρκινγκ όπως Mall, οπού βέβαια ελέγχουν το αυτοκίνητο για βόμβα με καθρέφτη από κάτω)
 9. Adrian

  LPG επικινδυνότητα

  Δηλαδή για να καταλάβω γιατί ίσως έχω χάσει επεισόδια.. Όταν μπαίνετε σε πλοίο η σε υπόγειο παρκινγκ ελέγχει κάποιος το αυτοκίνητο εάν έχει LPG η όχι;
 10. H.. κατεβάζεις τα Windows 10, κάνεις εγκατάσταση, μπαίνεις σε Dev κανάλι και κάνεις ενημέρωση.. Έτοιμα τα 11
 11. Adrian

  πρωινό ξυπνημα

  Άμα δεν έχω το μπουκάλι coca cola δίπλα μου όταν ανοίγω τα μάτια με πιάνει γρίνια. Μετά ο καφές είναι optional..
 12. Καλή φαίνεται.. δεν έχω μπει ποτέ στα 2 χρόνια εδώ..
 13. Αυτό είναι generic Windows 10 Pro OEM, δεν γίνετε ενεργοποίηση μ'αυτό. Η έκανες με άλλο κλειδί ενεργοποίηση η πήρε Digital Licence.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.