Προς το περιεχόμενο

dionisis1925

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  80
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

534 Excellent

Σχετικά με dionisis1925

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 06/03/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.379 προβολές προφίλ
 1. dionisis1925

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αυτό δεν είναι αναβολή, τότε είναι να παρουσιαστούν οι γεννηθέντες του 2003. Οι αναβολές δίνονται για λόγους σπουδών ή για κοινωνικά κριτήρια ή για λόγους υγείας.
 2. Νόμος 4115/30-1-2013 (ΦΕΚ 24 τ.Α΄/30-1-2013). ΄Αρθρο 35. "Αναγνώριση μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση" 1. Από το ακαδημαικό έτος 2012-2013 δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές που εισάγονται σε Τμήμα των Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ ή στις Ανώτατες εκκλησιαστικές Ακαδημίες, να αναγνωρίσουν μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί και εξεταστεί επιτυχώς στο Τμήμα προέλευσής τους. 2. Η αναγνώριση των μαθημάτων, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο, πραγματοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Τμήματος κατά περίπτωση και οι φοιτητές απαλλάσσονται από την εξέταση τω
 3. dionisis1925

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Μέχρι να ορκιστείς που η διάρκεια είναι 5 βδομάδες εννοείται πως δεν έχεις έξοδο. Τα Σ/Κ αν δεν έχεις υπηρεσία ή δεν είσαι τιμωρημένος βγαίνεις έξω,Δευτέρα με Παρασκευή δεν υπάρχει έξοδο, έχεις μαθήματα και υπηρεσίες. Επίσης η ΣΜΥΝ έχει και εκπαιδευτικά ταξίδια με καράβι. Είσαι σίγουρος πως θέλεις ΣΜΥΝ?
 4. dionisis1925

  Διακοπές στην Ίο.

  Δεν θυμάμαι πόσα λεπτά με τα πόδια είναι , εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να περπατήσω πάνω από 5 λεπτά στις 7 το πρωί για να πάω για ύπνο Τα έχω ζήσει αυτά με τα ΚΤΕΛ και στην Σκιάθο και στην Πάρο, τέλος πάντων επιλογές είναι. Από διασκέδαση εκτός από το Irish που παίζει ξένα και το voodoo που παίζει ελληνικά και μαζεύει κυρίως ντόπιους,στα σοκάκια θα βρείτε και άλλα μαγαζάκια με κόσμο. Για φαγητό έχει πολλές επιλογές και ταβέρνες και πίτσα απ'όλα.
 5. dionisis1925

  Διακοπές στην Ίο.

  Χώρα πρέπει να μείνετε και θα πηγαίνετε Μυλοπότα με το λεωφορείο, έχει συχνά δρομολόγια , τώρα για διαμονή είναι τι ψάχνει και τι ζητάει ο καθένας Εγώ τουλάχιστον που πήγα το 2019 χώρα έμενα, εντάξει είχαμε αμάξι για Μυλοπότα και το εκμεταλλευτήκαμε και πήγαμε και άλλες βόλτες αλλά δεν θα χάσετε και τίποτα.
 6. Άμα έχεις σκοπό να γίνεις ΟΥΚΑΣ τότε θα πάρεις και το επικινδυνότητας, σαν "απλός" λιμενικός όχι. Τα ΜΑΤ που αναφέρεις σε προηγούμενο μήνυμα δεν παίρνουν επίδομα λόγο φόρτου εργασίας, υπάγονται στην κατηγορία του επιδόματος κινδύνου.
 7. Άμα δεν έχεις βύσμα θα πρέπει να ξεχάσεις την ιδέα της Αθήνας.
 8. Περίπου 1500 ευρώ, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο παρακάτω θέμα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/477882-laser-στα-μάτια-απόψεις-κόστος/page/135/
 9. Να μειωθεί η μυωπία δεν παίζει , να κάνεις laser χωρίς σταθερή μυωπία θα είναι ρίσκο γιατί στο μέλλον μπορεί να σου επανέλθει.
 10. dionisis1925

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Όχι, ο στρατός ανήκει στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, καμία σχέση με τα σώματα ασφαλείας. Διαφορετικά υπουργεία , διαφορετικές αρμοδιότητες, δομές κτλπ κτλπ.
 11. Από την μια κατηγορείς το σύστημα που σε πετάει λόγω ηλικίας και από την άλλη κράζεις τον θεσμό για έλλειψη εκπαίδευσης. 18 χρονών ΕΠΟΠ δεν θα μπει σχεδόν κανένας , πλέον οι εποχές έχουνε αλλάξει.
 12. dionisis1925

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Δεν είναι ακριβώς έτσι στους ΥΕΑ και ειδικά στην εκπαίδευση, ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους κάνουν έλεγχο αν όντως κοιμούνται και έχουνε ξεστρωμένο το κρεβάτι γιατί το πρωί τους κάνουν επιθεώρηση θαλάμου. Υ.Γ Τάσο τα άρβυλα αργά το βράδυ ή ξυπνάς 10 λεπτά νωρίτερα , όπως και το ξύρισμα(δεν ξέρω βέβαια τι τρίχα έχεις). Το κρεβάτι είναι καθαρά θέμα εξασκήσεως, είναι 2-3 πραγματάκια που αν τα μάθεις τα κάνεις αυτόματα, οι γωνίες και το πάνω μέρος του στρωσίματος βάζεις σημάδια.
 13. Ferryhopper.com από εκεί κλείνω εδώ και αρκετά χρόνια ακτοπλοϊκα , από Βόλο έχει σίγουρα , από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω.
 14. dionisis1925

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Σωστά στα είπε ο φίλος σου, δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για το σχολείο έχουν όσοι μπαίνουν με την Α ΕΣΣΟ(Ιανουάριο) ή με την ΕΣΣΟ του Σεπτέμβριου. Αν μπεις άλλη ΕΣΣΟ πλην αυτές τις δυο που αναφέρω δεν μπορείς να δηλώσεις καθώς τα σχολεία διεξάγονται στα διαστήματα που ανέφερα παραπάνω. Τώρα που η θητεία αυξήθηκε δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό. Όταν παρουσιαστείς δηλώνεις επιθυμία συμμετοχής στο απερχόμενο ΣΥΚ. Εννοείται θα πρέπει να είσαι Ι1.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.