Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

lazarnik

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  75
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με lazarnik

 • Ημερομηνία γέννησης 8 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.171 προβολές προφίλ

lazarnik's Achievements

 1. lazarnik

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Και εγώ που είμαι στο Online από της 25/11 δεν έχει έρθει κάποιος έναντι ακόμα.... Γύρω στης 20 με 25 Δεκέμβρη πρόσεξα στο ιστορικό του ebill ότι δεν υπάρχει ο μηνιαίος λογαριασμός (ίσως για αυτό να μην έχει βγει ακομα), επιστρέφω στην αρχική οθόνη αλλά εκεί φενεται να μοιάζει ενεργοποιημενος μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω κάτι γιατί είναι ενεργό, πείρα τηλέφωνο, είπα είμαι online και αφού είναι προαπαιτουμενος κτλ κτλ , έκανε κάποια κίνηση η κοπελιά και με είπε να ελέγξω σε 5 μέρες πάλι. Έχουν περάσει 10 και ακόμα τίποτα. Δεν τους ξανά ενόχλησα διότι περιμένω σε 15 μέρες περίπου εκκαθαριστικό και δεν θέλω να μου κάνουν κάποιο τρελό. Μόλις βγει ο εκαθαριστικος θα τους ενοχλήσω από παντού τηλ/Μάιλς. Να σημειώσω ο κουνιάδος μου έχει παρόμοιο πρόβλημα, είναι από αρχές Οκτώβρη στο Online βγήκε έναντι (φενεται ότι εντάχθηκε στο online) τέλη Οκτώβρη και μέχρι και σήμερα τίποτα. Στο ιστορικό επιλογών επίσης δεν φενεται ο μηνιαίος. Περνουμε ίδια μέρα εκκαθαριστικό. Περιμένω να βγούνε και θα το ψάξω παραπάνω.
 2. 1.ναι φένεται η κάρτα 2. Στο ιστορικό δεν βλέπω κάτι για πάγια εντολή. Έχει 3 πράγματα: α) Ηλεκτρονικός Λογαριασμός β) Μηνιαίος Λογαριασμός γ) myHome Online λογικά το α είναι η παγια;;
 3. Εγώ της έκανα την αλλαγή από γ1 σε home online μέσα Οκτώβρη. Πριν δεν ειχε πάγια εντολή. Οπότε την κάρτα την πέρασα την ώρα της αλλαγής προγράμματος σε hone online ,ο πρώτος λογαριασμός βγήκε μετά.
 4. Και εμένα με ενημέρωσε η αδερφή μου ότι δεν της τράβηξαν ακόμα τα χρήματα. Της έχουν βγει 2 λογαριασμοί. Στον 2ο έχουν βαλει μέσα και τον πρώτο ως ανεξοφλητος, ο οποίος έχει ημερομηνία λήξης σήμερα. Την ειπα να με ενημερώσει άμεσα αν δεν εξοφληθεί ούτε αυτός.
 5. lazarnik

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Όλο κόλπα είσαι, τι είναι το ΚΟΤ MY;
 6. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Το ίδιο θα κάνω και εγώ.
 7. Είχα την εντύπωση ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να φύγεις αζημιως. Αλλά για να το λες
 8. Κάποιος που είναι σε παροχο με ρητροπρογραμμα μπορεί να φύγει χωρίς ρητρα αποχωρήσεις?
 9. lazarnik

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Σε επαναηλεκτροδοτηση γνωστού μου, με ημερομηνία αρχικής σύμβασης 11/11/21 η οποια αναφερει Home online, ο δδεδηε άνοιξε το ρεύμα γύρω στης 25/11. Μέχρι και 5/12 ηταν υπο εξέταση . Σήμερα ξεκολησε : Το προϊόν είναι ενεργό έως 30/11/2022 χαχαχα και πριν της 2/12/21 και νεες τιμες. επικοινωνήσαμε μαζι τους, συμφωνήσαν μαζί μου για το λάθος, θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τίμημα. για να δουμε.
 10. lazarnik

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Από την μέχρι στιγμής εμπειρία, το ebill είναι για κλάματα, μόνο για να βλέπεις τους λογαριασμούς και αντε να αλλάξεις και καμιά ρύθμιση ως προς τον λογαριασμό. Όσο αφορά ενημέρωση προγράμματος από αλλαγή παροχου , αλλαγή προγράμματος γ1 σε κάτι άλλο , δεν ενημερώνεται άμεσα , μας έχει στο υπό εξέταση πόσες μέρες ενώ είναι όλα Οκ μέρες πριν, έχω πετύχει επίσης να κολλήσει η ένδειξη καταχωρήσεις και να λέει επόμενη μέτρηση το 1900 και να ξεκολλάει μέρες αργότερα.
 11. οχι οτι επαιζε καποιο ρολο, μιας και η τιμη ειναι ιδια, αλλα για το τυπικο . 😛 ολα τελειά, θα είναι στην υπόληψη μου αν μελλοντικά αλλάξει κατι.
 12. Καλημέρα @korakios @ekrepali Μόλις βγήκε ο τελικος απο nrg, να σημειώσω δεν μου βάλανε ρήτρα αποχώρησης (τους τιμα που κάνανε τα προβλεπόμενα), ούτε τα 25ε (αρχικά) δεν με ζήτησαν πισω. Το μόνο παράξενο είναι η κρατική επιδότηση, νομίζω είναι λιγότερη και επίσης οτι δεν βάλανε κάποιες λιγοστές κιλοβατορες της νυχτιάς στις ημερήσιες, για ρίξτε μια ματιά.
 13. lazarnik

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Αν γίνει έτσι θα πάω για ύπνο 😜
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.