Προς το περιεχόμενο

YoDawgs

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ YoDawgs

 • Κατάταξη
  Member
 1. κάνει θόρυβο το μηχανικό έτσι ; κάποιο άλλο εκεί στο 100ρικο. καλά νταξει το πληκτρολόγιο θα βρω κάτι . Θα κάνω τις αλλαγές αργότερα και θα το παραγγείλω. Ωστόσο όπως είπα περίμενε μνμ μέσα στην βδόμαδα. paysafe 10 , κάρτα για το κινήτο . οτιδηποτε να τ περιμένεις !
 2. αυτό ακριβώς κάποιες αλλαγές να πέσει το κόστος να χωρέσουν όλα στα 1400
 3. ξεπερνά τα όρια , έπρεπε να είχα πει 1300 για να φτάσει κάπου στα 1400 :Ρ + οτι θέλω και λογισμικό . Όποτε αν κάνεις ένα που να ΜΗΝ υπερβαίνει τα 1400 . μαζί με οθόνη , πληκτρολόγιο,ποντίκι razer και λογισμικό. δεν θα χάσεις , πίστεψε με.
 4. χαχαχαχαχαχαχαχα . μακριά από apple Το πρόβλημα μου ξέρεις ποιο είναι , θέλω έναν ι5 , μια κάρτα γραφικών me 2gb μνήμη και 8 gb ram αυτά . Τώρα απο μητρικές και τα αλλά τα μπιχλιμπίδια δεν έχω ιδέα.
 5. δεν ξέρω να συναρμολογώ :Ρ είμαι εντελώς ανιδικευτος !
 6. δεν έχω θέμα από που! αλλά απο που αλλού ας πούμε ;
 7. καλά με τόσες προτάσεις , δεν έχω καταλήξει ακόμα . Μόνο μπέρδεμα έχω στο κεφάλι :Ρ μάγκες bios updates,overclock και τέτοια σούξου μούξου δεν πρόκειται να γίνουν 15χρόνο θα έχει τον η/υ.
 8. Πράγματι τους έχω στείλει e-mail και τίποτα .
 9. τώρα μάλιστα ! ευχαριστώ κιόλας στο e-shop βγαίνει πανω απο 1.5? + 300 περιπού , περιφεριακα + λογισμικο.
 10. δεν είναι για μένα , δώρο είναι , όσο τι έχω εγώ , άστο.
 11. γιαυτο ρωτησα , αντε σπασε τωρα μάλιστα, ευχαριστώ
 12. Βασικά ευχαριστώ !!! Κάνω ένα και ανεβάζω να μου πείτε , όσο για το λογισμικό, δώρο θα είναι το pc και ποιος κατεβάζει windows 8.1 , να τα γράψει , και να βρει drivers μετά καλύτερα να δώσω το 100ε τέτοια φάση ! Χρονίζουν όλα μεταξύ τους ; είναι συμβάτα ;
 13. Μπορείς να συνθέσεις ένα έχοντας υπόψην ραζερ πληκτρ,ποντίκι , μια ips οθονη 22~ και λόγισμικό . δλδ από τα 1400 - 350~400eura θα πάνε σε αυτά που σου είπα, Οπότε μια μονάδα με 1 χιλιάρικο !
 14. να σαι καλά δεν κατάλαβα τίποτα , δεν είμαι δα και κάνας που να ξέρει . αν μπορείς να το κάνεις πιο λιανά , ευχαριστώ !
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.