Προς το περιεχόμενο

barbiedoll

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  313
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

75 Excellent

Σχετικά με barbiedoll

 • Κατάταξη
  Senior Member
 1. Το speedport θα πρέπει να υπάρχει στην άκρη έστω, γιατί όταν τον γυρίσει σε VoIP τηλεφωνία ο ΟΤΕ θα το χρειαστεί, αφού με άλλο modem δεν δουλεύει πρός το παρών τουλ. το VoIP. Ναι, σε τέτοια περίπτωση καλύτερα router ώστε να έχει καλό επεξεργαστή, επαρκή μνήμη, κλπ.
 2. 1) Custom WB profile ( προεργασία μια φορά στο σπίτι και πάπαλα.... 18% gray card, και βλέπεις την διαφορά σε temp & tint, το κάνεις photoshop action και πάπαλα ) Το 3 γίνεται και με το match color. Και φυσικά γίνεται και on-location με wb card και ένα απλό κλίκ στο photoshop έπειτα. Ανάθεμα, σε μια long exposure φωτογραφία υπάρχουνε ένα σωρό πράγματα που θέλουνε πραγματικά χρόνο για φτιάξιμο ( π.χ. motion blur φύλλων στα δέντρα ) και εσύ το κάνεις ζήτημα μια διαδικασία που γίνεται < 1 minute ? Προφανώς άλλο το επίπεδο απασχόλησης μας. Εγω μπορεί να κάνω και 1-2 ώρες επ
 3. Στο VDSL δεν υπάρχει διαχωρισμός ISDN/PSTN. Αν θες καλή ταχύτητα στο WiFi και κάλυψη χώρου ξεχνάς τις βλακείες που δίνει ο ΟΤΕ ( by the way και τα Speedport της ZTE είναι ). Ακόμα και σχεδόν δίπλα να είσαι στο μόντεμ, με το speedport ΔΕΝ θα πιάνεις την μέγιστη ταχύτητα 50αρας VDSL.
 4. Το color cast είναι από τα πιο easily fixable θέματα στο photoshop. Βιδωτό πάντα στο μεγαλύτερο μέγεθος φίλτρου των φακών σου, και χρήση σε όλους τους φακούς με step up rings.
 5. Φυσικά και υπάρχουν διαφορές μεταξύ ND φίλτρων. Περισσότερο σε ότι αφορά το tinting ( color cast ), κάποια είναι αρκετά ουδέτερα ( π.χ. Haida ), κάποια πολύ έντονα ( Hoya, Tiffen, B+W ). Όσον αφορά την ομοιογένεια, υπάρχουνε και εκεί διαφορούλες, αλλά όχι κάτι το τρελλό.
 6. O-k. Καλούτσικο σετάκι. Για μουσική αν έχεις απαιτήσεις, με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις ένα αρκετά πιο μελωδικό σύνολο 2.0 ( stereo ), αλλά δεν θα έχεις 5.1 για home cinema. Οπότε θυσιάζεις την ποιότητα ήχου στην μουσική για να έχεις 5.1 στις ταινίες. Τσίμπα το.
 7. Κανένα από τα 2 δεν θα ξεχωρίζει στον ήχο, μην περιμένεις ηχητική διαφορά, ίδιες εντάσεις πάνω κάτω, ίδια ποιότητα ( ή έλλειψη αυτής! απλά καλύτερη σαν ποιότητα από τα περισσότερα ηχεία τηλεοράσεων ενσωματωμένα ). Η LG δεν γράφει αν έχει HDMI Input αυτό, πιο πιθανό το να μην έχει. Μια ή άλλη δηλαδή.
 8. Σου είπα. Από το media player της TV ήχο στο σύστημα θα δίνει μόνο Dolby Digital ( AC-3 ) και DTS 5.1. Οι ταινίες DTS-HD Master Audio έχουν ενσωματωμένο DTS 5.1 απλό, οπότε δεν έχεις θέμα. Οι ταινίες Dolby TrueHD μπορεί να μην έχουν απλό Dolby Digital 5.1 ενσωματωμένο ( είτε γιατί το studio δεν το έβαλε για όποιον λόγο σκέφτηκαν, ή επειδή ο uploader το έβγαλε ), αν δεν έχουνε μαζί και DD5.1 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΧΟ. Με HDMI δεν μπορείς να το συνδέσεις, αφού το σύστημα ηχείων που κοιτάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI INPUT.
 9. Δεν είπες 100€, αλλά για κάνε τα μαθηματικά, τόσο έχουν τα 5.1 ηχεία που παίρνεις στο κιτ, ο ενισχυτής μόνος του έχει 250-350€ ανάλογα το μοντέλο. Τα συγκεκριμένα που λες μπορούνε να σου δώσουνε 5.1 μόνο μέσω Optical σύνδεσης, που σημαίνει ότι θα παίρνεις ήχο μόνο Dolby Digital 5.1 ( AC-3 ) και DTS. Αν βάλεις ταινία DTS-HD Master Audio θα παίζει σε DTS 5.1 απλό, αν βάλεις Dolby TrueHD ταινία, ελπίζεις να έχει αφήσει και το AC-3 5.1 bed αυτός που την ανέβασε, ειδάλλως δεν θα έχεις ήχο γιατί δεν υποστηρίζεται το TrueHD μέσω optical σύνδεσης.
 10. Ο Harman ΔΕΝ είναι καλύτερος του Yamaha. @Neocaine ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΗΧΟ. Και λες και ΠΟΛΥ. όχι απλά ωραίο ήχο ( αν δηλαδή με ηχεία των 100€ περιμένεις πολύ ωραίο ήχο, τι διαφορές περιμένεις να έχουνε ηχεία των 600€ το ζεύγος, έπειτα αυτά των 1500€ το ζεύγος, μετά των 3000€ το ζεύγος και μετά στο άπειρο €. Δυστυχώς δεν πάει έτσι ο... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ήχος. Θες 5.1 για ταινίες ? Πας σε κιτ με αυτά τα λεφτά. Θα έχεις κάποια ένταση, θα έχεις έναν μετριότατο στην καλύτερη ήχο, αλλά θα είναι surround και θα είναι ωραία η "ατμόσφαιρα" στις ταινίες. Αν θες ωραίο ήχο για μουσική.... σε αυτά τα λεφτά θα
 11. Άρα καλά το είπα, θες να ξοδέψεις χρήμα έτσι για το γαμώτο. Have fun!
 12. Βασικά δείξε μας ένα video σου και εξήγησε που δεν σε ικανοποιεί ή που περιμένεις να δείς βελτίωση. ( ναι, πας να δώσεις τζάμπα λεφτά κατά πάσα πιθανότητα, είτε είσαι ήδη σούπερ σε εικόνα, είτε κάνεις κάτι λάθος )
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.