Προς το περιεχόμενο

odus

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με odus

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. odus

  java και αναδρομη.

  Ευχαριστώ για τη βοήθεια! t.(o.ot) εκεί ακριβώς είχα το πρόβλημα, το είχα γράψει έτσι και αντί να μου αντιστρέφει το τρίγωνο έκανε αυτό: **** ***** ****** ******* ******** **** ******** ***** ******** ****** ******** ******* ******** αλλά μετά διαπίστωσα ότι είχα κάνει μια μεγάλη βλακεία στα for και στην εμφώλευση,όμως το βρήκα με τη βοήθειά σας!
 2. odus

  java και αναδρομη.

  Εννοείται πως διάβασα τις παραπάνω λύσεις, γι'αυτό και έγραψα το δικό μου πρόβλημα εδώ αν το παρατήρησες, και η μόνη δυσκολία που βρίσκω στο πρόβλημα μου είναι και η μοναδική του διαφορά με το πρόβλημα του Gallahad23, η αναστροφή δηλαδή του τριγώνου από τη μεσαία γραμμή και κάτω. Αυτό ήλπιζα ότι κάποιος να με βοηθούσε να κατανοήσω.
 3. odus

  java και αναδρομη.

  Καλησπέρα παιδιά!! Θέλω κι εγώ βοήθεια σε κάτι παρόμοιο: Υποθέτουμε ότι m<n η συνάρτηση θα τυπώνει 2(n-m)+1 γραμμές με αστερίσκους όπου η πρώτη γραμμή έχει m αστερίσκους η επόμενη m+1 μέχρι τη γραμμή με n αστερίσκους. Μετά επαναλαμβάνεται μειώνοντας κατά 1 τους αστερίσκους μέχρι να γίνουν m. Για παράδειγμα η κλήση της trigono(4, 8) θα τυπώσει το: **** ***** ****** ******* ******** ******* ****** ***** **** μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.