Προς το περιεχόμενο

niksor

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  236
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

143 Excellent

Σχετικά με niksor

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.032 προβολές προφίλ
 1. Μπαίνεις ξυρισμένος και βγαίνεις με μουσια.
 2. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι παραπάνω προσφέρει στα ακουστικα αν έχουν usb type c απο το κλασικό καρφί και αφαιρέσανε απο τα κινητά αυτη την υποδοχή.
 3. Μάπα μάρκετινγκ, αλλά όπως και να έχει μετά τα νέα αιφοουν περίμενα να ξαναπάρει την δεύτερη θέση αλλά χλωμό το βλέπω. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι και πελάτης στην εταιρία απλά άγραφος κανόνας να υποστηρίζεις την εταιρία που δουλεύεις. Εντάξει αυτό το παράδειγμα με την φεραρι ε μεγάλε, δεν γίνονται μέχρι ο τελευταίος υπάλληλος της να την αγοράσει.
 4. Πιο ακριβά απο ότι ιδια απόσταση, ενα κοντεινερ πιο φθηνά στοιχιζει να έρθει απο Κίνα Αθήνα παρά απο Αθήνα να το στείλεις στην Χίο. Τελωνιακός στην δουλεία μου το έχει πει αυτό. Ωραία η εξυπνάδα σου πάντως, μεχρι εκεί φτάνεις φαίνεται.
 5. Πιο ακριβά απο ότι ιδια απόσταση, ενα κοντεινερ πιο φθηνά στοιχιζει να έρθει απο Κίνα Αθήνα παρά απο Αθήνα να το στείλεις στην Χίο. Τελωνιακός στην δουλεία μου το έχει πει αυτό. Ωραία η εξυπνάδα σου πάντως, μεχρι εκεί φτάνεις φαίνεται.
 6. Τα μεταφορικά είναι που παίζουνε και αυτά ρόλο, στην Ελλάδα είναι γενικά πιο ακριβά.
 7. Για τα καινούργια μιλάει το άρθρο για αυτά λέω και εγώ. Κάπου τόσο θα τα κοστολογίσουν, είναι την μόδας το ποσό αυτό.
 8. Αν ήτανε να επιλέξω μεταξύ του 8 και του φτηνού νοτς ιφοουν θα επέλεγα το πρώτο, καλήτερα μπρεζελ παρά νοτς.
 9. Με τιμή χιλίαρικο για pure android εμπειρία, οχι ευχαριστώ.
 10. Αλλιώς πως θα έκανε τέτοια περιουσία. Είναι γεγονός αυτο που λες, όσο πιο πολλά έχεις άλλα τόσα θες να αποκτήσεις, απληστία.
 11. Διάβαζα κάπου ο μπέζος βγάζει κάπου 4,4 μήρια δολάρια ανα ώρα αλλά τους υπάλληλους τους πληρώνει με το ελάχιστο, έχει ανοίξει και σουπερμαρκετ χώρις προσωπικό τρομάρα του.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.