Προς το περιεχόμενο

hoakin1981

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  155
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με hoakin1981

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.255 προβολές προφίλ
 1. hoakin1981

  ΖΗΤΗΣΗ: Luigi's Mansion 3

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/06/2021 08:59 μμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ζητείται ο τίτλος σε άριστη κατάσταση για άμεση αγορά. Υπάρχει και το Mario Odyssey αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή. Μόνο Αθήνα Ευχαριστώ πολύ

 2. Άρα με τα πολλά για να είχα τηλέφωνο παντού θα έπρεπε να είχα σε όλα τα δωμάτια διπλή πρίζα (αυτή με 2 υποδοχές)?
 3. Απλή μονή πρίζα είναι (δεν έχει τον διαχωρισμό ADSL - TEL αν αυτό ρωτάς δλδ δεν έχει 2 υποδοχές) 4 συνολικά
 4. Παντού είμαι με ασύρματη σύνδεση γιατί έχω και 2 chromecast και πολλές φορές ο υπολογιστής κάνει casting σε αυτά. Αυτό που λες έχει νόημα, μάλλον είμαι VoIP πλέον. Δεν νομίζω ότι η αλλαγή θέσης στο router, να πάει στο σαλόνι δλδ (που μάλλον είναι η κεντρική πρίζα) θα αλλάξει κάτι πρακτικά. Άρα είτε θα έχω μια συσκευή μόνο (συνδεδεμένη στο router) ή πρέπει να πάρω ασύρματο τηλέφωνο?
 5. Πως μπορώ να δω αν είναι VoIP? Vodafone έχω, πλέον 50-άρα. Άρα έχει σημασία να μπεί στην κεντρική πρίζα το router? Πάντως με βάση τις οδηγίες βλέπω σε όλες τις εκδοχές σύνδεσης να πρέπει να συνδέσεις το router με την όποια συσκευή τηλεφώνου οπότε μάλλον την πάτησα..
 6. Ακολούθησα τις οδηγίες για απλή σύνδεση. Κανονικά στο δωμάτιο του router δεν έχω τηλέφωνο. Τηλέφωνο έχω στο σαλόνι και σε ένα ακόμα υπνοδωμάτιο. Μέχρι χτες με την απλή 24-άρα ADSL είχα το router μόνο του στο γραφείο και στα άλλα δωμάτια απο μια συσκευή τηλεφώνου Σήμερα έχω τηλέφωνο μόνο αν συνδέσω συσκευή πάνω στο router (στα άλλα δωμάτια γιόκ) Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η κεντρική πρίζα του σπιτιού (παίζει αν μπεί εκεί το router να αλλάξει κάτι?
 7. Ευχαριστώ αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει αυτό. Το router είναι σε ένα δωμάτιο/γραφείο μόνο του, πως μπορεί να συνδεθεί η γραμμή που καταλήγει στο βύσμα στον τοιχο στο σαλόνι πχ με αυτό το router?
 8. Έγινε με τα πολλά η αναβάθμιση σε VDSL και η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής. Στο καινούργιο router υπάρχει λαμπάκι που γράφει phone και είναι αναμμένο πράσινο κανονικά. Αν συνδέσω τηλεφωνική συσκευή πάνω στην θύρα του router που γράφει TEL 1 τότε η συσκευή αυτή δουλεύει, σε άλλα δωμάτια όμως που το τηλέφωνο απλά κουμπώνει στην πρίζα στον τοίχο σήμα δεν έχει. Είμαι δηλαδή τώρα υποχρεωμένος να έχω μόνο μια συσκευή και αυτή συνδεδεμένη με το router???
 9. Έχω ενα παλιό laptop που μάλλον είναι στα τελευταία του κρίνοντας απο την απόδοση του (σβήνει στα καλά καθούμενα η οθόνη κλπ). Χρειάζομαι άμεσα ενα καινούργιο αλλά επειδή είναι απαραίτητο καθαρά λόγω καραντίνας (δουλειά από το σπίτι για την σύζυγο) δεν προτίθεμαι να ξοδέψω μια περιουσία μιας που όταν τελειώσει αυτό το χάλι θα γίνει πάλι μόνο για κανένα ταξιδάκι κλπ. Πρέπει απαραίτητα να είναι 15-άρι. Η χρήση του browsing, καμιά ταινία/netflix, Excel & word Με budget ένα 400-άρι βλέπω έχει π.χ αυτά από τα οποία μόνο ένα με 8GB μνήμη. Θα είναι εντάξει το συγκεκριμένο? υπά
 10. H γνώση της γλώσσας επικοινωνίας του άμεσου manager oποίος είναι σε άλλη χώρα και θέλει να έχει (στο γραφείο στην Γερμανία) κάποιον με τον οποίο να μπορεί να συννενοηθεί εύκολα και ξεκάθαρα.
 11. Ευχαριστώ για τις νέες απαντήσεις. Η καθημερινότητα εκεί δεν είναι ξεκάθαρη γιατί αν και σε δουλειά γραφείου δεν μπορείς να ξέρεις τι μέτρα τηρούνται και πόσο αυστηρά. Η έλλειψη μέσου μετακίνησης πάντως - δεδομένου ότι δύσκολα θα μπορέσεις να βρείς σπίτι σε απόσταση τόσο κοντινή - πιστεύω θα αναγκάσει την χρήση ΜΜΜ άρα αργά ή γρήγορα θα κολλήσεις.
 12. Προφανώς και τα πράγματα στην αρχή θα είναι δύσκολα. Θα ήταν δύσκολα τον καλό καιρό, πόσο μάλλον τώρα που τρέχει KAI ο Covid. To πλεονέκτημα είναι πως εκεί υπάρχουν συγγενείς που είναι "stand by" αν τελικά παω να βοηθήσουν με διαμονή, γραφειοκρατία, συζητήσεις με ντόπιους όπου χρειαστεί κλπ. Για διαμονή σκεφτόμουν για τους πρώτους 1-2 μήνες να παίξει airbnb (η τιμή για έναν μήνα είναι σε παρόμοιο επίπεδο με ένα ενοίκιο) και εν τω μεταξύ θα έρθει η γυναίκα μου να ψάξει/τρέξει για να βρεθεί σπίτι. Το να περιμένω μέχρι π.χ. Μάιο είναι μια επιλογή που παίζει, το θέμα είναι πως οι πιθανότ
 13. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απόψεις. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω πως καταλαβαίνω την απάντηση σου. Αφενός δεν μιλάμε για τουρισμό αλλά μετανάστευση, αφετέρου εκεί θα πάω κατόπιν προσφοράς εργασίας για πρόσληψη άρα και αυτομάτως θα προκύψει η σχέση με το κράτος (μετά την απαραίτητη γραφειοκρατία).
 14. Για προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους έχει αποφασιστεί να φύγουμε για εξωτερικό (Γερμανία). Η αναζήτηση εργασίας δεν ήταν/είναι εύκολη αλλά υπάρχει περίπτωση (όντας τυχερός λόγω μιας λεπτομέρειας στο βιογραφικό μου) σύντομα να λάβω μια προσφορά για εργασία στην πόλη που θέλω, στο αντικείμενο που γνωρίζω και για να μην πολυλογώ με τις προδιαγραφές που θα επιτρέψουν ενα "σωστό" ξεκίνημα εκεί. Το πρόβλημα είναι πως εκεί διαβάζω γίνεται της τρελής Covid-wise... Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι...πας ή όχι?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.