Προς το περιεχόμενο

costacurta

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  951
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

508 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με costacurta

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.231 προβολές προφίλ
 1. costacurta

  Returnal [PS5]

  Τα εθερ και ο εξοπλισμός μένουν μόνιμα ενώ οι αναβαθμίσεις όχι? Δηλ μπορείς να κάνεις κάποια ραν θυσίας ώστε να μαξαρεις εθερ και μετά να κανεις την χαρακτηρα τούμπανο? Αλλά ομοίως αν χάσεις χάνονται όλα? Και επίσης Είδα να αναφέρεται αρκετά ότι θυμίζει doom. Ισχύει?
 2. costacurta

  Returnal [PS5]

  Ο τύπος που έκανε το review τρέχουν τα σάλια του... Και λέει δεν παίζει soulsborne kai γενικά δύσκολα παιχνίδια
 3. Ονλαιν είπαμε καί πιο πριν. Από κατάστημα μπαίνουν αμεσα Στην Πειραιώς μου είπαν ως 30 αναμονή
 4. Τα ίδια και σε εμένα. Μετα από συνομιλία με την εξυπηρέτηση της Πειραιώς μου απάντησαν ότι το υπόλοιπο ποσοστό των yellow γίνεται ως και 30 εργασιμες(το μέγιστο) μετά την συναλλαγή.
 5. Και σε μένα το ίδιο mediamarkt. Αλλά το θεωρώ σαν θετικό. Αν έδινε μόνο το 1% θα ήταν ύποπτο
 6. Τι έγινε ρε παιδιά βάλατε ένα μέχρι τις 13.00 και ένα μέχρι τις 19.00. Μολις μπήκα δεν την πήρα χαμπάρι ε βάλτε ένα ακόμα μέχρι το βράδυ
 7. Μαν πρόσεξε γιατι παίζει να έγινε μπέρδεμα. Μπορείς να κάνεις κράτηση με επιλογή clickaway. Να πας από το κατάστημα να πληρώσεις με τη χρεωστική να πάρεις τό προϊόν και τους ποιντς. Αυτό γινεται. Τι θα πει σου είπε δεν λειτουργεί το pos? Αυτό που δεν γίνεται είναι να κάνεις την ίδια διαδικασια αλλά να βάλεις αποφορολογηση σαν ΕΠ. Λειτουργεί εν μέρη το ταμείο για πληρωμή αλλά δεν λειτουργει για να σου ετοιμάσει τιμολόγιο αποφορολογησης. Αυτό ισχύει στη Θεσσαλονίκη λόγω κοβιντ . Στην Αθήνα που έχει click date μπορείς κανόνικα όλα. Βέβαια παίζει σε λιγες μέρες να αν
 8. Εφάπαξ Online συναλλαγές: Η καταχώρηση των yellows στον Λογαριασμό yellow των Μελών θα γίνει έως και 15 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.
 9. Άψογος. 1)ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η επιστροφή στις αγορές? (υποθέτω για την περίοδο του προμοσιον) 2)είναι για απεριόριστο αριθμό συναλλαγών σωστά?
 10. costacurta

  PlayStation 5 Topic v2

  Έχει ανοίξει για λήψη? Σε περιβάλλον Windows λέει προσεχώς
 11. Εγώ είχα μια παλιά εφαρμογή yelloday. Την έκανα unistall μόλις τώρα και έκανα εγκατάσταση την νέα και απευθείας και login. Άρα υποθέτω δικαιούμαι την επιστροφή τόσο απλά... ? Στο μενού της νέας εφαρμογής δεν βλέπω πάντως να αναφέρουν κάτι για αυτή τη προσφορά ίσως δέν το πέρασαν. Επίσης μέχρι πότε θα ισχύει δεν μας λένε και για πόσες αγορές.
 12. Αυτό. Τα ακουστικά είναι ο ορισμός του vfm. Μην περιμένετε ρολς ροις στα 69
 13. costacurta

  Demon's Souls Remake [PS5]

  Παιδιά μόνο μια ερώτηση performance η resolution?? Να θυσιάσω όλα τα καλούδια για το 60ρι?? Αύριο ξεκινάω
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.