Προς το περιεχόμενο

Getapen

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  397
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

661 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Getapen

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.650 προβολές προφίλ
 1. Πήρα το 9Χ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Ούτε νοτς ούτε δάκρυα και ιδρώτα τα οποία μου κάθονται σαν καρφί στο μάτι.. Σε γενικές γραμμές εξαιρετική συσκευή σε λογική τιμή.. Αν έρθει στην Ελλάδα το παραπάνω το σκέφτομαι να κάνω καμιά τράμπα
 2. Πολύ καλή διαγνωστική προσέγγιση. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα αυτά με τον ιό είναι πραγματικά και όχι μια καλά ενορχήστρωμενη συνωμοσία.. Αξιόπιστες πηγές μόνο στο www.maspsekazoun.gr
 3. Getapen

  Hp Officejet 4500

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/05/2020 03:56 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Μεταχειρισμένος.. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Αν θυμάμαι καλά δύο φορές.. Σε απραξία 3 χρόνια. Πλήρως λειτουργικός. Τουλάχιστον όταν χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά. Δεκτός κάθε έλεγχος. Αποκλειστικά από Αθήνα. Χαρακτηριστικά Δυνατότητα εκτύπωσης, σάρωσης, φωτοτυπικού, αποστολής/εκτύπωσης Fax Τεχνολογία εκτύπωσης Ink Jet που εξασφαλίζει τέλεια ποιότητα σε κείμενα και γραφικά Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 4800x1200 dpi Μέγιστη ταχύτητα σάρωσης 1200x1200 dpi Σύνδεση USB 2.0, Ethernet 10/100Base-T για ευελικτη χρήση εντός ή εκτός δικτύου Συμβατό με PC (WIndows), Mac & Linux

  25,00 €

 4. Με τόσα μποτοξ που έχει κάνει θα περάσει ο κορωνοιος απο δίπλα του και δεν θα τον αναγνωρίσει..
 5. Πήρα το honor 9x..μια ομορφιά ούτε τρύπες στον τοίχο ούτε σταγόνες, δάκρυα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια..
 6. Αξιέπαινη πράξη χωρίς καμία αμφιβολία.. Εύγε
 7. Ε ναι.. Που να το ξέρω. Να μυρίζω τα δάχτυλα μου?? Το άρθρο το παρουσιάζει σαν νέο λανσάρισμα.. Easy boy.. Easy Δεν ήξερα δεν ρώτησα.. Απλά Το άρθρο το παρουσιάζει με τρόπο τέτοιο που δίνει την αίσθηση ως ένα νέο χαρακτηριστικο.. Σε κάθε περίπτωση όλα καλά δόξα τον Κύριο..
 8. Χρησιμοποιώ Android.. Για εμένα τα widgets είναι πολύ σημαντικά λόγω δουλειάς.. To do list, calendars, keep etc.. Έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και χρόνια.. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δυνατή προσθήκη. Αν έπρεπε να αγοράσεις ένα ποδήλατο στο τώρα.. Θα προτιμούσες ποδήλατο που να σε πηγαίνει αλλά η σέλα σκληρή ή θα περίμενες μια δεκαετία για να βγάλει η εταιρεία ποδήλατο με θερμενομενη σέλα που να κάνει και σιατσου?
 9. Μάλλον εσύ έχεις να διαβάσεις κανένα μήνα.. 1% εποχικής γρίπης.. 3,5 ο συγκεκριμένος ιός και δεν είναι ακόμα στο πικ πολλές μεγάλες χώρες (Αμερική, Γερμανία κα) όπου μπορεί να αυξήσουν το ποσοστο.. Δεν μιλάμε για μεμονωμένες κατάστασεις όπου το ποσοστο θνησιμοτητας είναι στο Θεό (Ιταλία, Ισπανία) Αναφορικά με τα λεφτά.. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μικρή σημασία έχει η πηγή των χρημάτων.. Οι εκτιμήσεις για την οικονομία μετά την έξοδο από την '' καραντίνα '' δεν είναι απλά δυσοίωνες.. Μιλάνε για οικονομικο ολοκαύτωμα.. Κατά συνέπεια ο μοναδικός τρόπος για να μειωθούν οι μελλοντικές επιπτώσεις είναι στο παρών να κρατήσεις έστω με '' δανεισμό '' τις αγορές ζωντανές για να μιλήσουμε με όρους εποχής..
 10. '' δυνητική απειλή ''.. Δυνητική απειλή όταν βλέπαμε το δώδεκα πίθηκοι.. Τώρα είναι υπαρκτή απειλή.. '' θα οικομισουν funds ''??.. Έχεις ιδέα τη πίκρα έχει να φάει η παγκόσμια οικονομία αν δεν πέσει τώρα χρήμα.. Η δική μας οικονομική κρίση προ δεκαετίας θα φαντάζει γρίφος σταυρόλεξου.. Παιδιά κομμένος ο Χίος.. Βλάπτει..
 11. Μετράει βήματα με επιτόκιο τζοκιν?
 12. Ας μη κάνουμε και τίποτα.. Αλλά να έχουμε απόλυτη συνείδηση των επιλογών μας..
 13. Πραγματικά απορώ.. Μιλάτε για ένα υποχθόνιο σχέδιο χειραγώγησης της μάζας μέσω της συλλογής ιδιωτικών δεδομένων όταν εδώ και χρόνια με τις ευλογίες μας έχουν συλλέξει και συνεχίζουν να συλλέγουν τόσα στοιχεία με τα οποία ο οποιοσδήποτε φορέας θα μπορούσε να φτιάξει αναλυτικό βιογραφημα για τον καθένας μας.. Το όνομα μου Οικογενειακή κατάσταση Προτιμήσεις Αγορές Πεδία ενδιαφέροντος Εργασία Αν τρώω τα γεμιστά ορφανά ή με κιμά και άλλα πολλά.. Τι να λέμε τώρα..
 14. Έλα ρε συ.. Το ίδιο είναι να πιάνεις το κρύο μέταλλο της μπετοβεργας Δεκέμβρη μήνα και να πέφτει και το κάτι της από χιονακι από το να πιάνεις το keyboard..?
×
×
 • Δημιουργία νέου...