Προς το περιεχόμενο

Getapen

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  409
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

665 Excellent

Σχετικά με Getapen

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.177 προβολές προφίλ
 1. Getapen

  Redmi 5 3/32 Dual sim

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2021 03:00 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Σε άψογη κατάσταση. Πάντα με θήκη και προστατευτικο οθόνης. Θα δοθεί χωρίς το προστατευτικο οθόνης για να διαπιστωθεί η καλή κατάσταση της οθόνης. Δεν υπάρχει κουτί. Δεκτός κάθε έλεγχος. Κέντρο. Ανατολική και βόρεια Αττική.

  50 €

 2. Το κόστος να στήσεις from scratch έναν φορέα έχει ένα τεράστιο κόστος.. Στην εξίσωση βάλτε και την αποτίμηση του υφιστάμενου πελατολογίου (τζίρος τώρα + μελλοντικός τζίρος) ..
 3. Honor 9x πήρε τη 10 με το πρώτο μπουταρισμα
 4. Πήρα το 9Χ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Ούτε νοτς ούτε δάκρυα και ιδρώτα τα οποία μου κάθονται σαν καρφί στο μάτι.. Σε γενικές γραμμές εξαιρετική συσκευή σε λογική τιμή.. Αν έρθει στην Ελλάδα το παραπάνω το σκέφτομαι να κάνω καμιά τράμπα
 5. Πολύ καλή διαγνωστική προσέγγιση. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα αυτά με τον ιό είναι πραγματικά και όχι μια καλά ενορχήστρωμενη συνωμοσία.. Αξιόπιστες πηγές μόνο στο www.maspsekazoun.gr
 6. Με τόσα μποτοξ που έχει κάνει θα περάσει ο κορωνοιος απο δίπλα του και δεν θα τον αναγνωρίσει..
 7. Πήρα το honor 9x..μια ομορφιά ούτε τρύπες στον τοίχο ούτε σταγόνες, δάκρυα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια..
 8. Αξιέπαινη πράξη χωρίς καμία αμφιβολία.. Εύγε
 9. Ε ναι.. Που να το ξέρω. Να μυρίζω τα δάχτυλα μου?? Το άρθρο το παρουσιάζει σαν νέο λανσάρισμα.. Easy boy.. Easy Δεν ήξερα δεν ρώτησα.. Απλά Το άρθρο το παρουσιάζει με τρόπο τέτοιο που δίνει την αίσθηση ως ένα νέο χαρακτηριστικο.. Σε κάθε περίπτωση όλα καλά δόξα τον Κύριο..
 10. Χρησιμοποιώ Android.. Για εμένα τα widgets είναι πολύ σημαντικά λόγω δουλειάς.. To do list, calendars, keep etc.. Έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και χρόνια.. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δυνατή προσθήκη. Αν έπρεπε να αγοράσεις ένα ποδήλατο στο τώρα.. Θα προτιμούσες ποδήλατο που να σε πηγαίνει αλλά η σέλα σκληρή ή θα περίμενες μια δεκαετία για να βγάλει η εταιρεία ποδήλατο με θερμενομενη σέλα που να κάνει και σιατσου?
 11. Μάλλον εσύ έχεις να διαβάσεις κανένα μήνα.. 1% εποχικής γρίπης.. 3,5 ο συγκεκριμένος ιός και δεν είναι ακόμα στο πικ πολλές μεγάλες χώρες (Αμερική, Γερμανία κα) όπου μπορεί να αυξήσουν το ποσοστο.. Δεν μιλάμε για μεμονωμένες κατάστασεις όπου το ποσοστο θνησιμοτητας είναι στο Θεό (Ιταλία, Ισπανία) Αναφορικά με τα λεφτά.. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μικρή σημασία έχει η πηγή των χρημάτων.. Οι εκτιμήσεις για την οικονομία μετά την έξοδο από την '' καραντίνα '' δεν είναι απλά δυσοίωνες.. Μιλάνε για οικονομικο ολοκαύτωμα.. Κατά συνέπεια ο μοναδικός τρόπος για να μειωθούν οι μελλοντικές επιπτώσ
 12. '' δυνητική απειλή ''.. Δυνητική απειλή όταν βλέπαμε το δώδεκα πίθηκοι.. Τώρα είναι υπαρκτή απειλή.. '' θα οικομισουν funds ''??.. Έχεις ιδέα τη πίκρα έχει να φάει η παγκόσμια οικονομία αν δεν πέσει τώρα χρήμα.. Η δική μας οικονομική κρίση προ δεκαετίας θα φαντάζει γρίφος σταυρόλεξου.. Παιδιά κομμένος ο Χίος.. Βλάπτει..
 13. Μετράει βήματα με επιτόκιο τζοκιν?
 14. Ας μη κάνουμε και τίποτα.. Αλλά να έχουμε απόλυτη συνείδηση των επιλογών μας..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.