Προς το περιεχόμενο

Dark_Nightfall

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  465
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Dark_Nightfall

 1. Όχι φίλε μου πρώτα ελέγχεις και μετά ενημερώνεις για την πρόθεσή σου ,σιγά μην διακτινιστούμε επειδή άναψες δεξί φλας.
 2. Να το ξαναγυρίσεις σε disable και να κάνεις uefi εγκατάσταση δεν υπάρχει λόγος να έχεις legacy εγκατάσταση.
 3. Dark_Nightfall

  ΓΝΗΣΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ALFA ROMEO 17"

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/05/2021 01:44 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  ΓΝΗΣΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ALFA ROMEO 17" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ https://www.car.gr/parts/view/24350464

 4. Dark_Nightfall

  ΡΑΚΕΤΕΣ ΤΕΝΙΣ

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/05/2021 01:44 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΤΕΝΙΣ Α Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Τ Ε Σ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ME TΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΙΜΗ ΓΙΑ 6 ΤΕΜΑΧΙΑ 25 ΕΥΡΩ!!!! ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ 5 ΕΥΡΩ.

  5 €

 5. Γι'αυτό σου βάζουν την 95άρα (την καθαρή) στην τιμή της 100άρας.
 6. Στο μηχάνημα που δουλεύει δες αν υπάρχει κάποιο firwmare upgade διαθέσιμο για αναβάθμιση.
 7. Η ερώτησή μου αφορά σε αυτούς που έχουν προχωρήσει σε αγορά κατοικίας με έγκριση δανείου.
 8. Τεχνικό & νομικό έλεγχο τα πληρώνεις πριν την εκταμίευση ,μπορείς ενσωματώσεις το κόστος στο δάνειο ; επίσης τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στον έλεγχο και δεν προχωρήσει η εκταμίευση επιστρέφεται το κόστος των ελέγχων ; μάλλον όχι ; τέλος όσον αφορά τον νομικό έλεγχο κατά πόσο είναι αξιόπιστο μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς τον δικηγόρο της τράπεζας και όχι κάποιον δικό σου ; (ρωτάω για να μην πληρώνεις 2 φορές δικηγόρους).
 9. Dark_Nightfall

  ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK 120HP

  Πες στον μηχανικό σου να μετρήσει συμπίεση κινητήρα πέρα από τα υπόλοιπα , αδερφέ ποτέ ξανά αμάξι από τον συγκεκριμένο με η χωρίς βιβλίο service.
 10. Για κάνε μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή ,το λαμπάκι πίσω στην lan αναβοσβήνει ; αν όχι μάλλον μας άφησε ο ελεγκτής.
 11. Dark_Nightfall

  ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK 120HP

  Πάμε ένα ένα engine pressure low=χαμηλή πίεση λαδιού συνήθως οφείλεται σε χαμηλή στάθμη λαδιών η πρόβλημα στην αντλία λαδιού η τίποτα από αυτά και απλώς να "βαράει" ο αισθητήρας , γυρισμένα χιλιόμετρα ,φίλε μου πως το πήρες το αμάξι το πήγες για έλεγχο ; φαντάζομαι θα το είχες γλιτώσει ,όσον αφορά την θερμοκρασία πρέπει να βρεις την αιτία που έχασε τα υγρά ,τρύπησε κολλάρο ; βλέπεις άσπρο καπνό από εξάτμιση ; τέλος για την σκουριά τι να πω δείχνει γενικώς κακή κατάσταση του οχήματος που μάλλον κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για τα μηχανικά μέρη.Πήγαινέ το στο συνεργείο.
 12. Dark_Nightfall

  ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK 120HP

  Δεν μας λες και την κατάσταση του αυτοκινήτου ,πόσα km έχει κτλ αν είναι ταλαιπωρημένο όλο και κάτι θα σου βγάλει αλλά τι εννοείς λέγοντας σου βγάζει κάτι κουλά ;
 13. Πως γίνεται οι φίσες να κουμπώνουν και στο εργοστασιακό και στο sony ; συνήθως οι after market πηγές πρέπει να συνοδεύονται από iso fix μετατροπέα
 14. Θα σου πρότεινα το μαγευτικό Μενίδι (Αχαρνές) αλλά με πρόλαβαν 😋
 15. Dark_Nightfall

  Απορία νέου οδηγού.

  Λεωφόρος ΝΑΤΟ (Ασπρόπυργος) η Ασφαλιστική του τον ενημέρωσε ότι φταίει 100%.
 16. Dark_Nightfall

  Απορία νέου οδηγού.

  Ο αδερφός μου που τράκαρε σε στροφή αριστερά από τον απέναντι που ερχόταν που τον χτύπησε στο δεξί μουαγιέ (πίσω) ήταν 100% υπεύθυνος.
 17. Ναι το είδα αυτό γι'αυτό και κάνω την ερώτηση μήπως ισχύει κάτι άλλο , κάνεις προσφορά χωρίς να έχει δει το ακίνητο ; what the fuck ? επίσης σε κάποια ακίνητα ζητάνε προκαταβολή 30 % 😅
 18. Έχει κάποιος εμπειρία με το https://www.eauction.gr/ ;
 19. Dark_Nightfall

  Mazda 2 vs Suzuki Swift

  Όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια τα βάζεις και μόνος σου (της αρεσκείας σου) εκτός από τα τελευταία που στην τελική τα χρειάζεσαι ; εμένα δεν μου χρειάζονται αυτά, θα επέλεγα την στάνταρ έκδοση και στην πορεία αν ήθελα να βάλω κάτι εξτρά θα έβαζα after market. Αδιάφορα όλα.
 20. Dark_Nightfall

  Mazda 2 vs Suzuki Swift

  Και εγώ για mazda θα πήγαινα ,όσον αφορά τον εξοπλισμό τι ακριβώς προσφέρουν στις εκδόσεις τους, πόσο σημαντικά είναι για σένα ,εγώ ας πούμε αν η μεσαία έκδοση μου πρόσφερε ζάντες οθόνη αεροτομή δεν θα τα έβαζα και θα προτιμούσα να βάλω after market (για τις ζάντες μπορούσα και να βρω μεταχειρισμένες γνήσιες γλιτώνοντας αρκετά χρήματα) , η να μην τα έβαζα και καθόλου στην τελική.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.