Προς το περιεχόμενο

Jimmy08

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.257
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

751 Excellent

Σχετικά με Jimmy08

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.431 προβολές προφίλ
 1. Φίλε μου, παίξε και ένα τζόκερ καλού κακού! Καλορίζικο 😄
 2. Εννοείται να παραγγείλεις από εκεί, για το PS6 θα είσαι από τους πρώτους που θα το πάρουν 😂
 3. Απλά αυτό παιδιά με την παραλαβη από το καταστημα μη το αναφέρετε και πολύ έτσι όπως είναι τα πράγματα, μη μπλέξουν και οι άνθρωποι που θέλουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
 4. Ούτε και σε εμένα φίλε. Ίδια ημερομηνία είμαστε. Υπομονή!
 5. Το ίδιο "πρόβλημα" έχω και εγώ. Το watch dogs στο PS4 ήταν απαράδεκτο, tearing, χαμηλό frame rate, κολλήματα στον ήχο, freezes στο game play. Δε ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει στο PS5.
 6. Το dualshock και το dualsense χρησιμοποιούν το ίδιο hardware στους αναλογικούς μοχλούς, από τον ίδιο προμηθευτή σύμφωνα πάντα με το βίντεο του ifixit. Ενδεχομένως λοιπόν κάποια από αυτές τις παρτίδες να είχε περισσότερη αναλογία ελαττωματικών εξαρτημάτων, τα οποία κατέληξαν είτε στο παλιό είτε στο νέο χειριστήριο.
 7. Ανήθικο σίγουρα, όπως επίσης δεν κάνει καλό και στο όνομα τους. Από εκεί και πέρα το βάζουν και 1200 αν θελουν, αλλά θα τους μείνει στο ράφι.
 8. Παράνομο δεν είναι. Ο καθένας μπορεί να πουλάει όσο θέλει, αλλά από τη στιγμή που η τιμή που προτείνει η Sony είναι τα 500€, αυτόματα αν κάποιος πουλήσει παραπάνω χάνει από τους ανταγωνιστές που πουλάνε σε αυτή την τιμή.
 9. Εμένα με παραγγελία 17/2 μου γράφουν στο mail "εκτιμώμενη παράδοση τον Απρίλιο" Φίλος μου που έκανε την ίδια μέρα, μετά από μένα του είπαν τέλος Μαρτίου.
 10. Τελικά ρε παιδιά, παρέλαβαν νέα παρτίδα από τη Sony;;
 11. Παιδιά, με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η επόμενη παραλαβή αναμένεται τις δύο τελευταίες βδομάδες του Μαρτίου. Άρα τώρα αν καλείτε, θα ακούτε τη γνωστή καραμελα.
 12. Απλά πες τους πόσο έχει και πλήρωσε τα τέλη. Θα πάρεις PS5 με κάτω από 100€ και το σκέφτεσαι; Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τους αφήσεις να καθορίσουν αυτοί την τιμή και να μπουν σε κανένα site scalpers και να το τιμολογησουν κανένα χιλιάρικο 😂
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.