Προς το περιεχόμενο

elessargr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από elessargr

 1. "Έγιναν διορθώσεις στον κώδικα για να φαίνεται σωστά το ψευδώνυμο από το Insomnia μετά την αναβάθμιση του φόρουμ τους."
 2. elessargr

  Αναβάθμιση Τώρα!

  may the force be with you
 3. Καλησπέρα, εαν η καμπίνα που αναφέρεις είναι αυτή που σε εξυπηρετεί τότε ναι. http://fttxgr.eu/faq?
 4. Heads up https://play.google.com/store/apps/details?id=fttxgr.eu.fttxgrapp And http://fttxgr.eu/rating
 5. Shit... το έχασα το 20%.... το ήθελα για το G910 ----edit Τώρα είδα ότι δεν είναι για το G910
 6. Αν έχεις Android κινητό μπορείς να κατεβάσεις την νέα εφαρμογή 2.4 για onsite καταγραφή.
 7. Ξέχασα να αλλάξω το αρχείο με το νέο apk Τώρα είναι το σωστό!
 8. Όπως ακριβώς είσαι πολύ θετικός και έχεις / έχετε βοηθήσει στην όλη αυτήν προσπάθεια, έτσι ακριβώς φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα τα οποία δεν την βλέπουν θετικά. Το γνωρίζω ότι έχει περάσει όλος αυτός ο καιρός. We are after all only two people running this.
 9. Όχι ακόμα. Η φωτογραφία είναι υποχρεωτική προκειμένου να μην καταχωρούνται ψεύτικες καμπίνες. Μόλις γίνουν κάποιες αλλαγές και πλέον θα υπάρχουν Trusted users θα λυθεί και αυτό το "πρόβλημα".
 10. Χρόνια πολλά σε όλους! Πλέον είναι διαθέσιμη για κατέβασμα η 2.2Beta έκδοση του Android App.:oneup: Περιμένουμε όλων των ειδών σχόλια!
 11. Λοιπόν, στις 04/10/2015 θα σταλεί σε όσους βρουν το κρυφό URL στην ιστοσελίδα η BETA έκδοση του ΝΕΟΥ Android App. :yahoo: Περιμένω. Παράκληση μην στείλετε πμ ο ένας στον άλλον ή το ποσταρετε εδώ.
 12. http://fttxgr.eu Προστέθηκε το Contact form έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε εύκολα από εκεί report κάτι και εάν έχετε καμιά ιδέα ή φυσικά εάν θέλετε να πείτε την γνώμη σας σε προσωπικό επίπεδο (μπορεί να μην αρέσουμε σε όλους )
 13. Εαν θέλεις μπορούμε να κάνουμε ένα safari για καμπίνες στην Γλυφάδα / Ελληνικό και να πάμε να τις βγάλουμε και φώτο. Ενεργοποίησα τα link στο "Last 5 Cabinets" και πλέον μπορείτε να βλέπετε που είναι αυτές οι τελευταίες καμπίνες με ένα click. Επίσης προστέθηκε το share κουμπί για την κάθε καμπίνα. Για λόγους ασφαλείας έχει γίνει έτσι (τύπου alert) γιατί το clipboard είναι του χρήστη και μπορεί να έχει διάφορα μέσα (password,bank number). Γι'αυτό δεν το κάνει απευθείας και ζητά από τον χρήστη να πατήσει το ctrl+c. Πλέον με αυτό το link μπορείτε να το στέλνετε σε κάποιον έτσι ώστε να του δεί
 14. Θα αφαιρεθεί (μάλλον) όταν βάλω τον μετρητή για έγκυρη καμπίνα ή μη έγκυρη.
 15. Καλό μήνα σε όλους, σήμερα έβαλα στον server κάποιες από τις αλλαγές που είχα ετοιμάσει. Έχουμε και λέμε, 1) Στο Add a new cabinet αντί να βάζατε το link της εικόνας από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει η εικόνα στον server. 2) Στην ίδια καρτέλα μπορείτε να επιλέξετε με ποιο forum ID θέλετε να καταχωρηθεί η καμπίνα (none,ADSLgrID,myphoneID,INSOMNIAID). 3) Τα ίδια έχουνε μπει και στο Edit a cabinet. 4) Στους χάρτες πλέον τα καφαο ομαδοποιούνται όσο κάνετε zoom-out ανάλογα με τα φίλτρα που είναι επιλεγμένα. Έτσι ο Browser έχει λιγότερη δουλειά να κάνει και είναι πιο ελαφρύ για τους χρήστες. Αυτά
 16. Ναι τα κόκκινα είναι τα παλιά καφαο. Τα χαρτογραφούμε και αυτά. Εαν δεν έχεις πρόβλημα ναι φυσικά. Κανε τα σε ένα αρχείο export και στείλε μου το link. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια! Η χαρτογράφηση γίνεται κατά κύριο μέρος από εσάς τους χρήστες.
 17. Γεια χαρά, χρόνια πολλά σε όλους. Σας παρουσιάζω και εδώ μια προσπάθεια που κάνω για να έχουμε μια πιο καλή εικόνα στο που έχουν τοποθετηθεί νέες καμπίνες VDSL. Ελπίζω να σας αρέσει. http://fttxgr.eu ΥΓ: εάν θεωρηθεί διαφήμιση με βάσει το κέρδος παρακαλώ σβήστε το θέμα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.