Προς το περιεχόμενο

ASSP16

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  15
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με ASSP16

 • Κατάταξη
  Member
 1. Στη νέα έκδοση του app, στο my card, δεν φαίνεται πλέον ο αριθμός της κάρτας και ζητάει να τον ξαναγράψω για να το κάνει link. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό;
 2. Αγορές κάνεις μέσω Paypal και χωρις να την κάνεις link and confirm. Αλλά για περισσότερη σιγουριά, καλό είναι να την κάνεις link and confirm.
 3. Αν θέλεις μόνο την κάρτα και όχι IBAN, ουσιαστικά ισοδυναμεί με το να βγάλεις κάρτα από το site της mywirecard;
 4. Δεν απαιτείται ταυτότητα για να σου στείλουν την κάρτα.
 5. Από αυτά που έχω διαβάσει, vickmall, minideal, dealextreme και banggood. Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως εκτός από το τελευταίο.
 6. ASSP16

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Φίλε braker, προσωπικα εγγραφα σκαναρισμενα καλό ειναι να δίνεις μόνο σε διαπιστευμενους αποδεκτες. Εξάλλου, για να ελαφρωσω τη κουβέντα, όπως ελεγαν και παλιοι, το π...ι σου και την υπογραφή σου προσέχεις που τα βάζεις. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ας οψονται τα cc...
 7. ASSP16

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Γι'αυτό είπα σε προηγούμενο post ότι είναι επικίνδυνο να στέλνεις ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα που δεν ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθούν...
 8. Αν ελεγες 28η/29η θα'ταν ισως πιο πετυχημενο ;-) , εννοούσα αν ξεκινάει από την ημέρα του 1ου εμβασματος.
 9. ASSP16

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Επειδη ακομα δεν γνωριζουμε την αξιοπιστια τους αυτών των εταιρειών, ενα θετικό στη revolut είναι οτι για να την χρησιμοποιήσεις για ενα ποσο εως 1500/ετος δεν χρειάζεται να στειλεις προσωπικά δεδομένα (ταυτότητες,διαβατήρια).
 10. Ο μήνας μετράει από 1η έως 30η/31η;
 11. Έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα;
 12. Υποθέτω ότι το έστειλε στο iban της revolut που είναι σε λίρες και όχι σε αυτό που είναι σε ευρώ.
 13. @questioner Ευχαριστώ πολύ, γιατί διστάζα να κάνω confirm καθώς δεν ενδιαφέρομαι για verify προς το παρόν τουλάχιστον (το όριο που έχει με καλύπτει).
 14. @questioner Ναι,ευχαριστω,το γνωρίζω. Η απορία μου είναι αν μπορεί να γίνει confirm στο paypal χωρίς να σου ζητηθεί verify.
 15. @gruploader Έκανες confirm τη κάρτα στο paypal χωρίς να χρειαστεί να γίνει verify στο revolut app? Ευχαριστώ. Πληροφοριακά να πω για δύο μικροαγορες που τεσταρα από ebay(paypal χωρίς να είναι confirmed) και από Ali (alipay) η κάρτα δούλεψε απροβληματιστα και χωρίς να είναι verified από revolut.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.