Προς το περιεχόμενο

vapon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  107
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

79 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με vapon

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

655 προβολές προφίλ
 1. Φίλε μου για μένα πάλι το BigSur, είναι μια απογοήτευση. Γεμίσαμε blur και effects! Δηλαδή πάλι καλά που εξελίσσονται οι επεξεργαστές!
 2. Τώρα θα σερφάρω πιο γρήγορα στο fb! Τέλειο!
 3. To μόνο που λέω φίλε μου, είναι οτι η Google χρησιμοποιεί το κοσμάκι για την βελτίωση των υπηρεσιών της, για να πουλάει μετά αυτές τις βελτιωμένες υπηρεσίες πίσω στο κοσμάκι. Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου οκ. Θα έπρεπε να προσλάβει επιστήμονες και να πληρώνει κόσμο για αυτές τις δουλειες. Υπάρχουν εταιρίες και μάλιστα ελληνικές οι οποίες έχουν χάρτες που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου και δεν ασχολείται κανείς επειδή υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει τα μοντέλα των Google, klp (καλή ώρα): Δωρεάν και μπράβο και να βοηθήσουμε και οκ διαφημίσεις και αν είναι μωρέ ας πληρώσω κιολας. Το πρόβλημα
 4. πλεον έχει περιορισμούς σε αριρμό λέξεων κλπ Αν θες να μεταφρασεις μια πρόταση ας πούμε ή ένα κειμενάκι, όχι δεν έχει.
 5. Έτσι κάνει η google! Όπως και με τα translation APIs, TTS, κλπ. Βάζει το κόσμο στο τρυπάκι να τα χρησιμοποιεί και να τα βελτιώνει (βλέπε "προτείνετε καλύτερη μετάφραση", κλπ), μετά ξεκινάει τους περιορισμούς και τελικά .... χρεώνει.
 6. Ο αρθρογράφος είναι υπερβολικός όταν λέει οτι 8GB είναι μόνο για εργασίες όπως πλοήγηση στο internet, διαχείριση του e-mail ή χρήση εφαρμογών Office και τα 16 GB είναι μονόδρομος για τα υπόλοιπα. Καμία σχέση βασικά.
 7. Δεν ήξερα οτι μετά από 10 χρόνια επιστρέφουν σε windows. Βεβαια το κόστος για την επαναφορά είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτο που θα κερδίζουν! Επίσεις όποιος τσέκαρε τους λόγους είναι κάπως οτι ναναι!!! Anyway, εμπλέκονται ψήφοι πολιτικών... οπότε αυτοί ξέρουν καλύτερα!!
 8. "...επικεφαλής developer και πρόεδρος της VideoLAN..." Ρε παιδιά, αυτοί από πού έχουν κέρδος;
 9. Πολύ θα βόλευε κάποιους να κρύβονται κάποια posts.
 10. Ναι, γατί τότε αυτόματα θα ποστάρονται τα πάντα στους σερβερς χωρίς να χρειάζεται η χρήση υπολογιστή ή tablet, κλπ
 11. "το Facebook θα συμβάλει στο κοινωνικό καλό και την ευημερία των χρηστών του" -
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.