Προς το περιεχόμενο

randomcat

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.347
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4.996 Excellent

Σχετικά με randomcat

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.148 προβολές προφίλ
 1. Μάλιστα, δεν την έχω. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς σε τι χρησιμεύει - τι πάει να πει e-συναλλαγές? Δεν μπορώ δηλαδή να κάνω καθόλου συναλλαγές με τον λογαριασμό μου αν δεν την έχω? Μόνο να έχω χρήματα μέσα? Μέχρι στιγμής έκανα συναλλαγές χωρίς να πληρώνω συνδρομές.
 2. Πού μπορούμε να δούμε στο e-banking αν είναι ενεργοποιημένη αυτή η απάτ... ε η υπηρεσία...?
 3. Μάλλον κάποιος γιόκας ή ανιψιός κάποιου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι app developer και τον τσούζει
 4. Ναι υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρουν για το λόγο που είπε ο Βασίλης
 5. Εσύ δίκιο έχεις. Φυσικά και είναι κοροϊδία και υποτιμητικό το να σου πουλάνε σαβούρες και παλιά τεχνολογία ως σούπερ. Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες που έχουμε (3-4 που είναι όλες και όλες) οι πωλητές σου λένε ό,τι να 'ναι για να πουλήσουν. Εκείνους δεν τους ενοχλεί επειδή δεν συνέβη σε εκείνους, σε συνδυασμό με μια περίεργη νοοτροπία.
 6. Δεκτό, δεν διαφωνώ. Απλά αν του έβαζε μια-δυο μπουκίτσες (τα "κυβάκια" από το καλαμάκι) τεμαχισμένες, έτσι για να δει αν θα φάει μόνος του, το θεωρώ απίθανο να πειραχτεί. Σίγουρα καλύτερα με βραστό που είπε κάποιος.
 7. Η μόνη φορά που μου έπαθε κάτι γάτα λόγω διατροφής (ψιλοσοβαρό που επηρέασε την ούρηση και αφόδευση και της πέρασε με μια εβδομάδα αντιβίωση), ήταν από κονσέρβα από το Lidl και έκτοτε δεν ξαναπήρα ποτέ κονσέρβες από σούπερ μάρκετ και δικά τους ονόματα όπως ΑΒ... μόνο από pet shop και κάποιες πολύ συγκεκριμένες ως treat μια φορά στο τόσο. (Πιστεύω ότι τα πουλιά και τα ποντίκια του δρόμου μπορεί και να είναι καλύτερα από εκείνες τις κονσέρβες.) Οπότε δεν είναι ότι είναι άτρωτες ή ότι μπορούμε να τους δίνουμε ότι να 'ναι, απλά από τη δική μου εμπειρία ποτέ δεν επηρεάστηκε ούτε λίγο η υγεία τ
 8. Είναι 3, 4, και 8 και τις έχω από ηλικία εβδομάδων/μήνα. Κανά δυο φορές το μήνα θα τους δώσω καλαμάκι κοτόπουλο από σουβλατζίδικο, όσο πιο σκέτο γίνεται. Το λατρεύουν και ποτέ δεν είχαν διάρροια ή αδιαθεσία από αυτό (αντιθέτως έχουν ενέργεια και ευεξία), και ας έχουν περάσει από μαρινάρισμα που είπε η Nenya. Τις τσεκάρει φυσικά και ο κτηνίατρος. Δεν είναι τόσο αδύναμες οι γάτες όσο πιστεύουμε. Η κανονική διατροφή τους είναι ξηρά τροφή (όχι όποια να 'ναι), και καμιά φορά μαγειρεμένη τροφή (πέρα από τα καλαμάκια) και καμιά κονσέρβα/πατέ ως treat.
 9. Δεκτό για το ότι είναι μικρούλι, οπότε okay καλύτερα βραστό, αλλά γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το να δίνω καλαμάκια κοτόπουλο στις γάτες μου. Μια χαρά είναι στην υγεία τους και ποτέ δεν είχαν διάρροια.
 10. Δοκίμασε να του δώσεις καλαμάκια κοτόπουλο από σουβλατζίδικο (απλά ζήτα να είναι όσο σκέτα γίνεται χωρίς να βάλουν αλάτι, πιπέρι, λεμόνι κ.λπ.). Χωρίς τα καλαμάκια φυσικά Και μιας και είναι μικρούλης κόψε τις μπουκιές από το καλαμάκι σε μικρότερα κομμάτια.
 11. Δίνω τουλάχιστον 300 ευρώ το μήνα για φαγητό (τρώγοντας τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα) και ποτό (νερό, καφέ, σπάνια αλκοόλ), χωρίς αλόγιστες σπατάλες, και κοιτώντας να κάνω μια σχετικά καλή διατροφή. Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο το πως σιτίζεται καλά και σωστά κάποιος με λιγότερα, τουλάχιστον ως άντρας.
 12. Πιστεύεις ότι αν προσφέρεις στα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, δουλειά πενθήμερη και 8ωρη δίχως υπερωρίες, και με ρεαλιστικό μισθό που θα καλύπτει την ανεξαρτησία τους και θα προσφέρει παράλληλα και μια μικρή αποταμίευση, ότι θα σου πουν ότι δεν θέλουν να δουλέψουν;
 13. Μα εδώ δεν φτάνουν στην Ελλάδα μερικά εκατοστάρικα πάνω από τον βασικό μισθό, πόσο μάλλον ο βασικός.
 14. Επίσης, γνωρίζω κάμποσα άτομα στον κύκλο μου (ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος) που δεν δουλεύουν επισήμως (έχουν και "πλάτες" συνήθως) επειδή δεν βρίσκουν νόημα στο να δουλεύουν για κάτω από χίλια ευρώ. Ενδεικτικά λέω αυτό το ποσό μιας και αρκετοί εξ αυτών συμφωνούν ότι χρειάζεσαι περίπου τόσα για να νοικιάζεις, πληρώνεις λογαριασμούς και έξοδα, και να σου μένει και κάτι στην άκρη κάθε μήνα. Οπότε αντί να δουλεύουν κάπου σταθερά, αράζουν και παράλληλα ψάχνονται για "κονόμες" (συνήθως τις πετυχαίνουν). Ξέρω ότι υπάρχουν και πολλά άλλα τέτοια άτομα στους δικούς τους κύκλους. Ξέρω επίσης ότι ο
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.