Προς το περιεχόμενο

manfles

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από manfles

  1. Γειά σας!. Έχω ένα mls iq 3000 tablet το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από αυτούς και οι χάρτες του είναι παλιοί και δεν παίρνουν αναβάθμιση. Όταν βάζω τους χάρτες της google κολλάει και δεν δουλεύει καθόλου, παρότι δεν έχω κάποια άλλη εφαρμογή, Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται να σβήσω όλη την σαβούρα της mls και να έχει μόνο τους χάρτες της google h here?. Κάτι σαν root ή κάτι άλλο!. Σας ευχαριστώ!.
  2. Σε ευχαριστώ! Πές μου λίγο για το τελωνείο και τις διαδικασίες που γίνονται εδώ γιατί φοβάμαι μήπως μπλέξω!. Αυτό που λέει τιμή μαζί με το τελωνείο, είναι σίγουρο? Επειδή είναι από την Αμερική, όχι για άλλο λόγο!, μήπως και στην Ελλάδα κάνουν άλλα!. Η εγγύηση ισχύει στην Ελλάδα? και για πόσο? Σε ευχαριστώ και πάλι!.
  3. Καλησπέρα!. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Λάπτοπ το οποίο θα το χρησιμοποιώ μόνο για να βλέπω ειδήσεις, κανα κατέβασμα που και πού, και να βλέπω και ποδόσφαιρο! και ταινίες - σειρές!. Με ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. τα χρήματα που διαθέτω είναι το πολύ 900 ευρώ!. Έχετε να προτείνεται κάτι!?. Ευχαριστώ!.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.