Προς το περιεχόμενο

osorkon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με osorkon

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

192 προβολές προφίλ
 1. Αυτό ίσχυε και με τον internet explorer. Η διαφορά είναι ότι ο IE σε ανάγκαζε να ψαχτείς θέλοντας και μη έπειδη ήταν χάλια. Τώρα ο Edge είναι μια χαρά για το μέσο χρήστη.
 2. Είναι νομίζω φανερό ότι αν εξαιρέσεις Samsung, δεν έχει μείνει κατασκευαστής χωρίς μεγάλο domestic market που να μην φυτοζωεί ή να μην τον έχει φάει η μάυρη μαρμάγκα (LG, Nokia, Sony, HTC, Ericsson). Τι να το κάνει η LG που ήταν δεύτερη σε πωλήσεις στη Νότια Κορέα; Η τρίτη θέση στην Αμερική καλή αλλά πολύ πίσω από τους δύο πρώτους. Άπό εκεί και πέρα, όταν οι ανταγωνιστές σου παίζουν μπάλα μόνοι τους στη Κίνα και στην Ινδία λόγω τιμής, έχεις χάσει από τα αποδυτήρια όσο καλά κινητά και να φτιάχνεις. Αυτός είναι νομίζω ο κύριος λόγος και όχι το κακό μάρκετινγκ ή τα bootloop στο μακρυνό 2015.
 3. Έχω και εγώ το 5 και για τη δική μου χρήση δε νομίζω να αξίζει αντικατάσταση. Εμένα η μεγαλύτερη οθόνη, πιο πολύ προς μειονέκτημα μου κάνει. Αν ήθελα σοβαρότερη διεπαφή θα πήγαινα σε smartwatch, το πλεονέκτημα του band είναι το μικρό του μέγεθος που δεν σε ενοχλεί στον ύπνο κλπ. Πάντως αυτά τα bands πάνω κάτω τα κάνουν όλα με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο περιθώριο εξέλιξης που θα ΄θελα να δω είναι customization στα menus και όχι μόνο στην αρχική οθόνη (να διαλέγεις δλδ τι θα βλέπεις, shortcuts στο rolling menu κλπ ) και φυσικά NFC. Για το NFC ειδικά, κάτι είχε παρει το μάτι μου ότι στις ε
 4. osorkon

  Καιρικά

  Ο μακαρίτης ο παπούς μου που ήταν αγρότης, όταν χιόνιζε έλεγε ότι πέφτει μπερεκέτι...Τα χιόνια ήταν πολύ σημαντικά, ιδίως πριν τις γεωτρήσεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.