Προς το περιεχόμενο

dimips

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.233
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.083 Excellent

Σχετικά με dimips

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.338 προβολές προφίλ
 1. Έχω 7 μήνες που έκανα lasik. Συμβαίνει αυτό ακριβώς που αναφέρεις, Glares halos starburst ghosting κλπ. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν είσαι κουρασμένος και στεγνώσουν τα μάτια σου. Πλέον το έχω αποδεχτεί ότι δεν θα αλλάξει αυτό. Και για αυτό όποιον με ρωτάει του λέω καλύτερα γυαλιά. Η μυωπία έφυγε αλλά τη νύχτα τα φώτα σε τρελαίνουν. Είναι αυτό που είπες με την κόρη του ματιού. Όταν ρώτησα τον γιατρό μου είπε όχι δεν είναι αυτό. Εντάξει πωλητής είναι δεν ψήνεται να σου πει ήξερα ότι έχεις μεγάλες κόρες και δεν έπρεπε να κάνεις.
 2. Το solidwork έχει διαφορετική αρχιτεκτονική από το 3ds max και τα προϊόντα της Autodesk γενικά. Στο 3ds max δεν μετράει αν θα είναι quadro ή όχι η κάρτα ώστε να υπάρχουν οφέλη από τη χρήση της λόγω των drivers. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
 3. η 1650 είναι καλύτερη, επομένως μάλλον παμε για 1650 απ' ότι κατάλαβα. Ευχαριστώ.
 4. Έχει ελάχιστο vram η p620 δεν με βοηθάει σε αυτό που κάνω. Σίγουρα θέλω άνω των 4gb vram κάρτα. Ευχαριστώ πάντως.
 5. Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Χρειάζομαι για την εταιρεία που εργάζομαι μια κάρτα γραφικών έως 350ε με τιμολόγιο για να δουλεύουμε το 3ds max σε ένα έργο που πήραμε. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι με μια quadro k600 οπότε καταλαβαίνετε τι προβλήματα προκύπτουν. Η μόνη κάρτα γραφικών που υπάρχει Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα είναι η Gtx 1650 στο πλαίσιο. Υπάρχει κάτι καλύτερο κάπου αλλού να κοιτάξω; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω από ebay με τιμολόγιο; Ευχαριστώ!
 6. Καμία μα καμία. Όπως ήμουν τη πρώτη μέρα. Τώρα λόγω λοκνταουν δεν έβγαινα και απ' το σπίτι πολύ τη νύχτα και νόμιζα διορθώθηκε λίγο αλλά με το που κάτσω καμία ώρα έξω νύχτα είναι όπως τη πρώτη μέρα. Πλέον είμαι πεπεισμένος πως θα μείνει για πάντα έτσι και φταίει το μέγεθος από τις κόρες των ματιών μου. Όσο δηλαδή διαστέλλονται τα συμπτώματα αυτά χειροτερεύουν. Έπρεπε ή να γίνει διαφορετικά η διόρθωση με το λέιζερ ή να μου πουν να μην κάνω καθόλου. Στις παρακάτω εικόνες είναι οσα βλέπω στα φώτα των αυτοκινήτων τη νύχτα... Τα είχατε εσείς αυτά ;
 7. Κι Εγώ έχω τα ίδια μέρα - νύχτα. Τα γράμματα τα αντέχω αλλά τα φωτοστέφανα υπάρχουν. Τα φώτα των αυτοκινήτων με τυφλώνουν τη νύχτα λόγω starburst halos και glare. Σε όλα τα φώτα βλέπω starburst και glare. Έχω επίσης και ένα ακόμη σύμπτωμα που βλέπω 3 κατακόρυφες γραμμές ίριδας από το δεξί μάτι. Έκλεισα τον 4ο μήνα και περιμένω ακόμη μήπως και υπάρξει βελτίωση. Χρησιμοποιώ το thealoz κι εγώ. Ωστόσο δεν ξέρω πόσο θα πάρει ή αν θα βελτιωθεί. Στον 6ο μήνα θα πάω για επανεξέταση.
 8. Με το OS που έρχεται και τη καλύτερη καφετιέρα να του βάλουν, χάλι θα είναι ο καφές.
 9. Καλά είσαι αν έχεις μόνο μια τέτοια μικρή παρενέργεια. Εμένα δύο μήνες σχεδόν μετά και είναι όλα όπως τη πρώτη μέρα. Καλή ανάρρωση.!
 10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τουλάχιστον φεύγουν ή μένουν για πάντα; Τις έχω στο μάτι που κατά την αρχή της επέμβαση, μάλλον κατά τη δημιουργία του φλαπ, κουνήθηκα λίγο αλλά μου είπε ο γιατρός πως το πρόλαβε.
 11. Θα ξαναγράψω τους επόμενους μήνες. Πολύ με προτρέπουν να κάνω υπομονή. Μετά από ένα μήνα πάντως εμένα τα φώτα τη νύχτα με τυφλώνουν σχεδόν και από το ένα μάτι οπότε κοιτάω λάμπα βλέπω 3 κάθετες γραμμές στο χρώμα της ίριδας. Αν φύγουν με το χρόνο τότε αξίζει. Τα λεντ όμως των καινούργιων αυτοκινήτων με τυφλώνουν είναι σαν να έρχεται ο Χριστός να με πάρει. Στα υπόλοιπα βλέπω φωτοστέφανα και εκτυφλωτική λάμψη. Τη νύχτα σταμάτησα να οδηγώ. Όσο για τις σταγόνες εγώ μετά από τον ένα μήνα δεν τις χρειάζομαι συνεχώς. Μόνο όταν δουλεύω στο pc με τις ώρες. Στον έλεγχο που μου έκαναν τη παρασκευή που πέρ
 12. Εγώ προσωπικά μετά την εμπειρία μου θα απέτρεπα τον οποιονδήποτε να κάνει αυτή την επέμβαση. Μπορεί να διορθώνει την μακρινή όραση αλλά δημιουργεί αλλά θέματα στη ποιότητα της και στην υγεία του ματιού. Πλέον φοβάμαι να μη χειροτερέψουν οι παρενέργειες και μου τη κάνει ακόμη δυσκολότερη τη ζωή. Οι γιατροί που τις κάνουν αυτές τις επεμβάσεις σε βλέπουν σαν πορτοφόλι, είναι πωλητές και ειδικά αυτός που πήγα εγώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
 13. Είναι ακριβώς αυτό που τους είπα για τη διάμετρο της κόρης και μου είπαν δεν παίζει κανένα ρόλο η διάμετρος της κόρης. Εμένα η διάμετρος της κόρης είναι αρκετά μεγαλη και ειδικά τη νύχτα δε φαίνεται το υπόλοιπο ματι σχεδόν. Τι να πω. Αφού με έβαλαν να υπογράψω ότι μπορεί να τα έχω όλα αυτά ως παρενέργειες και έκανα την εγχείρηση καλά να πάθω. Τελικά πωλητές είναι όχι γιατροί που μπορείς να εμπιστευτείς τα μάτια σου.
 14. Δεν υπάρχει καμία βελτίωση και καμία διαφορά. Βάζω συνέχεια δάκρυα και δεν κάνουν κάποια διαφορά, άρα δεν είναι από τη ξηροφθαλμία. Απ' τη πρώτη μέρα έως τώρα ένα μήνα μετά είναι ακριβώς το ίδιο με τη θολούρα και τα φωτοστέφανα και τις λάμψεις, πέραν του ότι τις πρώτες μέρες δεν έβλεπα αυτές τις 3 κάθετες γραμμές στο χρώμα της ίριδας στα φώτα που ισαπέχουν, ενώ τώρα τις έχω. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Εσείς όταν κάνετε προεγχειρητικό έλεγχο μπορείτε να αντιληφθείτε αν κάποιος ασθενείς θα εμφανίσει αυτά τα side effects κι αν ναι από τι;
 15. Είναι ο πιο γνωστός στη Θεσσαλονίκη.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.