Προς το περιεχόμενο

Doubt

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.866
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.719 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Doubt

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

32.682 προβολές προφίλ
 1. Doubt

  Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

  Δοκίμασες επαναφορά σε default ρυθμίσεις;
 2. Doubt

  Εξωτερικά ιατρεία

  Για να το είπαν, μάλλον έχει ξαναγίνει και δεν είσαι ο πρώτος. Πας και βλέπεις.
 3. Δεν είμαι εγώ ο ερωτών, λάθος παράθεση.
 4. Να συμπληρώσω και κάτι για αυτά που γράφτηκαν περί αυτοφώρου. Μην βασίζεστε σε άρθρα που αναφέρονται σε νομοσχέδιο, σχέδιο νόμου, πρόταση νόμου κλπ. Άλλο το νομοσχέδιο (αυτό που κατατίθεται στη Βουλή) κι άλλο ο ψηφισμένος νόμος. Τέλος πάντων, ισχύει αυτό που γράφεται στο νόμο 4620/2019 άρθρο 417, εν ολίγοις είναι στην κρίση του εισαγγελέα. https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/530491/nomos-4620-2019#Άρθρο_417|531761
 5. Αν σου κάνει η διάσταση, νομίζω είναι πολύ εμφανίσιμο. https://www.praktiker.gr/m/p/aytokollito-rolo-carbon-77488
 6. Εξώδικο σε δικηγόρο με κόστος 150€ για να υπάρχει κάπου καταγραφή πως έχετε διαφορές. Τα περαιτέρω (αν χρειαστούν) θα στα πει ο δικηγόρος. Επίσης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταγγελία για να υπάρχει και να τον καλέσουν για εξηγήσεις. Αυτό είναι δωρεάν, αν δεν κάνεις "μήνυση", αλλά θα ενοχληθεί περισσότερο σίγουρα, με άγνωστες συνέπειες. Δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με άτομα που δεν γουστάρεις, καλό θα είναι τέτοιες σχέσεις να παραμένουν "τυπικές" ή να μην υπάρχουν και καθόλου. Ούτε καλημέρα που λένε.
 7. Doubt

  Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

  Έχει αλλάξει κάτι στην παρουσίαση των ειδήσεων; Από κινητό, στην αρχική σελίδα πατάω "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" και η λίστα είναι κενή εντελώς. Μέχρι την Παρασκευή έβλεπα τις ειδήσεις με χρονολογική σειρά, κανονικά.
 8. Φωτιστικό γραφείου άριστο, με λάμπα. Παραλαμβάνετε από Ομόνοια (καθημερινές, πρωί) ή Αιγάλεω. https://i.postimg.cc/KvpSgvCR/IMG-20210419-090904.jpg Γράψτε εδώ και μετά π.μ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ
 9. Δυο φορές έχω φέρει χρήματα από Ρεβο σε Αλφα, ουδείς ασχολήθηκε. Ούτε έχω διαβάσει εγώ κάτι τέτοιο, μπορεί και να μη θυμάμαι βέβαια.
 10. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το σετ που έχεις, τα ηχεία της προσφοράς είναι για υπολογιστή/γραφείο, άντε για ένα μικρό δωμάτιο. Όχι για home cinema.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.