Προς το περιεχόμενο

Doubt

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  3.051
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.846 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Doubt

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

35.541 προβολές προφίλ
 1. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, είσαι σίγουρος;
 2. Ωχ.. Κι έκανα μια τελευταία μικροπαραγγελία, να προλάβω την αλλαγή, αλλά βλέπω πως δεν..
 3. Σε μένα δεν έχει έρθει κάτι. Μπορείς να το ανεβάσεις;
 4. Ας το γράψω κι εδώ, μήπως έχει κάποιος άποψη. Υπάρχει στο Σκρουτζ αυτή https://www.skroutz.gr/s/11603901/Eco-Sun-Simple-M-7AC-410M.html Με πολύ πολύ δελεαστική τιμή. Με ενδιαφέρει για ένα μικρό διαμέρισμα που τώρα έχει αυτονομία πετρελαίου (δεν χρησιμοποιείται) και θερμαίνεται με κλιματιστικά. Σκέφτομαι, αν γίνεται, να περάσω σε ατομική θέρμανση με μια τέτοια αντλία και να παραμείνει το εσωτερικό κύκλωμα ως έχει. Είναι καλή ιδέα ή θα πετάξω χρήματα άδικα;
 5. Μονοκατοικία λες, οπότε θωρακισμένη με πρόσοψη αλουμινίου. Η άλλη επιλογή θα ήταν ΟΚ για πολυκατοικία, με κάθε διαμέρισμα να έχει θωρακισμένη δικιά του.
 6. Ξύλινη ντουλάπα; Βερνικόχρωμα νερού με μικρό ρολό και πινέλο, εύκολο είναι.
 7. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν ενθουσιάστηκα..
 8. Δεν ανοίγω άλλο θέμα. SRIHOME NVS002 109,9€ https://www.e-shop.gr/srihome-nvs002-4-channels-nvr-4x-1080p-wireless-waterproof-cameras-p-PER.579931 (τις διαφορές από το 001 δεν τις γνωρίζω)
 9. Τότε, όπως και με κάθε άλλο τόσο παλιό αυτοκίνητο, δίνεις όσα λιγότερα μπορείς και ποντάρεις στην καλή σου τύχη.
 10. Θα αγοράσεις 20+ ετών ΙΧ για να του βάλεις υγραέριο; και πότε θα τα βγάλεις τα χρήματα που θα δώσεις;
 11. Κάτι έχετε καταλάβει λάθος για τον πληθωρισμό. Πληθωρισμός σημαίνει πως όταν εγώ θα έχω μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσω το σπίτι που θέλω τώρα, το σπίτι θα κοστίζει συν 20, συν 30, συν 50 ή και συν 100% πάνω γιατί τα χρήματα που έβγαλα με τον κόπο μου υποτιμήθηκαν λόγω πληθωρισμού. Επίσης, στη Μονόπολη, τα χρήματα δεν είναι όλα δανεικά τα οποία πρέπει να ξεπληρωθούν με τόκο μέσω φορολογίας. Και ποιος τους πληρώνει τους φόρους; Οι έχοντες; Ξέρετε κι άλλα τέτοια να γελάσουμε;
 12. Ακρυλικό αστάρι νερού και χρώμα 100% ακρυλικό (δεν είναι όλα) Τα άλλα είναι για ειδικές χρήσεις (αυξημένη υγρασία, παραθαλάσσια κλπ) και πρέπει να είναι και πιο ακριβά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα επιλέξεις.
 13. Doubt

  PayPal

  Ως 15€ δωρεάν.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.