Προς το περιεχόμενο

Doubt

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.959
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Doubt

 1. Τι δουλειά έχει η εθνική με το bitcoin κάποιου, οποιουδήποτε;
 2. Κάνε μια αναζήτηση για cisa revolution pro, που προτείνεται κατά κόρον και θα δεις.
 3. Άρα το aux in είναι mini jack κι από εκεί πρέπει να γίνεται ότι γίνεται.
 4. Στην περιγραφή λέει για συνδέσεις USB και mini jack. Αν υποθέσουμε πως το μίνι jack είναι έξοδος για ακουστικά, η μόνη είσοδος του πρέπει να είναι το Bluetooth. Αν το μίνι jack είναι είσοδος, ίσως εννοεί κάτι τέτοιο.
 5. 1. Μιξεράκι φραπέ 20W πολύ παλιό αλλά δεν έχει δουλέψει πολύ και ακόμα το κάνει το καθήκον του. 2. 3G USB μοντεμάκι με λογότυπο WIND, κατασκευής Huawei. Παίρνει και micro SD, λειτουργικότητα άγνωστη. Διαθέσιμα από Κυριακή και μετά, Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). Ποστ και π.μ.
 6. Αν τα έχει αυτά είναι εργοστασιακό, κανείς δεν ασχολείται να τα κάνει σε μετατροπή. (Δεν ξέρω αν γίνεται καν)
 7. Doubt

  Vodafone H300s

  Έχεις αποσυνδέσεις και με τα 2 μόντεμ;
 8. Δεν υπάρχει πρόβλημα, η μπαταρία 🔋 χαλάει όταν τη δουλεύεις, δηλαδή φόρτιση/εκφόρτιση και πολύ λιγότερο όταν δεν την δουλεύεις.
 9. Αυτό (και τα υπόλοιπα βασικά) μόνο όποιος ξέρει τι κάνει. Σε περίπτωση λάθους υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς/έκρηξης.
 10. Doubt

  PayPal

  https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/How-do-I-send-money-FAQ1684 Χωρίς να παίρνω εγώ κάποια θέση, αυτά βρήκα.
 11. Doubt

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Δες την προηγούμενη σελίδα.
 12. Όνομα και πράγμα. https://coinmarketcap.com/currencies/poocoin/
 13. Το πρώτο που θα έκανα εγώ, είναι ένα προβολάκι led με αισθητήρα φωτός/κίνησης πάνω από την είσοδο. Τα υπόλοιπα θα στα πουν οι ειδικοί, αν κι έχουν γραφτεί αρκετές φορές τα προτεινόμενα προς αναβάθμιση. Κατά τ' άλλα, μια χαρά αυτά που διαβάζω. (με την υπόθεση πως δεν μένεις στο Ζεφύρι, ας πούμε)
 14. Και για πόσο διάστημα αφού γίνει η "επικαιροποίηση"; ή είναι κάτι σαν snapshot, μια "λήψη" και γεια σας ως την επόμενη; Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό. Γιατί να σου πάρει τα λεφτά ή το σπίτι 🏠, όταν μπορεί να σου τα πάρει και τα δύο; 😇
 15. Ψάξε στις ειδήσεις του ινσόμνια, την τελευταία βδομάδα, υπάρχει κάτι σχετικό, νομίζω coinbase.
 16. Το "σοβαρότητα μηδέν" έχει ξεπεραστεί. Είμαστε υπό του μηδενός και να το έχετε υπόψη σας αυτό όσοι βάζετε τον κόπο σας στα καπρίτσια του Ελ.. εεε, σόρυ... του ενός και του άλλου.
 17. Είπε ο άνθρωπος πως είναι "hustle", αλλά δε μας είπε ποιος είναι ο "hustler".
 18. Επειδή δεν ασχολούμαι πολύ με το Twitter, αυτό που βλέπουμε τι είναι ακριβώς; Ανέβασε ερώτημα ο Musk και απάντησαν οι followers 100% "Yes"?
 19. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να υπάρχει χρονικός περιορισμός στην πρόσβαση στα δεδομένα του πελάτη. Μια μέρα, μια βδομάδα, κάτι τέτοιο, όχι διαρκώς. Επίσης πρέπει να υπάρχει μέριμνα ώστε να μην προωθούνται τα εν λόγω στοιχεία σε άλλες οντότητες πέρα από την τράπεζα, πχ εισπρακτικές. Καλό θα ήταν επίσης να υπάρχει περιορισμός της πληροφορίας που αντλείται, στα απολύτως απαραίτητα, για παράδειγμα από το εκκαθαριστικό, το εισόδημα μόνο.
 20. Οι νεκροί δεν φοροκλέβουν. Τα 500 ποιος τα εισπράττει; Κανείς και μένουν στο λογαριασμό του; Αυτό δεν σας απασχολεί;
 21. Δεν έγραψε αυτό. Άλλο το νόημα εντελώς. Τέλος πάντων, ακαδημαϊκή η συζήτηση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.