Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

jsmith6

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  246
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με jsmith6

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1960
 1. Όχι για τα φορτηγά, αλλά για τα 3. Και με 2.5 καλά είσαι. Ιδού το Exhibit A -- ναι, 103 pounds, άρα γύρω στα 45 κιλά, δηλαδή όσο 2.5 φορτηγά. Οπότε: Exhibit B Τι έγινε όσο έλειπα, φύγανε όλοι οι άνθρωποι από το Μπλα Μπλα και μείναμε με τους εξυπνάκηδες, τους ενοχλητικούς, και τους γκρινιάρηδες; Αν δεν ξέρεις την απάντηση στην ******** την ερώτηση μην το πατάς το ρημάδι το reply. Και τώρα πίσω στο θέμα - ένας Εμποράκος στην Ελλάδα...
 2. Σφουγκάρι-αφρολέξ δεν ήτανε. Το αφρολεξ βουλιάζει, επανέρχεται αν το λιγίσεις, και είναι ελαφρύ. Το αφρολέξ είναι πολύ πιο βολικό από το βαμβάκι, αλλά κάπως μαλακό για τα γούστα μου. Δεν το έχω ψάξει και εκτενώς, ίσως να υπάρχει και σκληρώτερο από αυτό που είχα κοιτάξει.
 3. Μπορεί να φανεί κουλό, αλλά με βόλεψε το στρώμα από βαμβάκι στον στρατό, και τώρα που χρειάζομαι ένα στρώμα, θέλω να δω σε τι τιμές κειμένονται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποιον έμπορο στο Google. Help me, lazyweb.
 4. Ψάχνω το όνομα αυτού του κομματιού: http://www.youtube.com/watch?v=Z1KDph4nNmU Έχει κάτι το κοσμοπολίτικο, με κάτι μυστιριακό μέσα. Θα μπορούσε να είναι κομμάτι από κάποιο James Bond.
 5. Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα τον Uniball Jetstream SX-101. Μέχρι στιγμής τον έχω βρει μόνο σε πάχος 1.0mm αλλά απ' οτι βλέπω υπάρχει και σε 0.7mm. Σε σύγκρηση με το κλασικό σωληνάριο fine της Pilot (BP-S-F, BPS-GP-F), ο Uniball ρολάρει πολύ πιο εύκολα στο χαρτί. Δεν φέρνει σχεδόν καθόλου αντίσταση. Είναι τόσο άνετο που θυμίζει rollerball pen. Έχει κάποια θέματα ροής μελανιού και ανα στιγμές το μελάνι του γίνεται πιο αχνό. Ακόμα το τεστάρω οπότε δεν έχω ολοκρηρωμένη άποψη. Θα μπορέσω να συγκρήνω καλύτερα όταν βρώ σε 0.7mm.
 6. jsmith6

  Η Apple προμοτάρει τη Samsung

  καθηστέρισε μέχρι τον Οκτώβριο http://www.theverge.com/2012/7/26/3189070/uk-court-grants-apple-stay-samsung-ipad-design
 7. Έχω δοκιμάσει από αρκετά καταστήματα, και σε καταστήματα που έχουνε κατανάλωση ώστε να μην είναι πολυκαιρισμένοι. Αλλά αφήνω χώρο σ' αυτό που μου λες. Ή θα μπορούσε να έχεις εσύ άλλους σκοπούς. Αν δεν έχεις, η καχυποψία σου πάει στράφι, ενώ υπάρχουνε τόσο δημιουργικοί και ωφέλιμοι οδοί να την διοχετεύσεις.
 8. Αυτό είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι:
 9. Αυτό μ' άρεσε. This is the Exclusive Club, sir. We don't allow just about anyone in here, you know. Στην πρώτη σελίδα βλέπουμε στιλό που ξεκινάνε από τις £8150 και κατεβαίνουν στις £250. Εγώ δεν έχω να διαθέσω αυτό το ποσό για στιλό, και ούτε το 99% των Insomniacs έχει. Αλλά δεν χρειάζεται κι όλας. Έχουνε περάσει οι εποχές που έπρεπε να τα σκάσεις χοντρά για να πάρεις εργαλείο γραφής που να λέει. Τα σημερινά καλά εργαλεία γραφής δεν ξεπερνάνε τα €100 - και ακόμα κι' αυτό είναι πολύ. Ένα ακριβότερο στιλό ή πένα δεν θα μου δώσει κάτι παραπάνω στην γραφή και εμένα δεν με νοιάζει να είναι
 10. Μερικά μελάνια βασίζονται στην απορρόφηση. Άλλα στην στερέωση. Το γυαλιστερό χάρτι έχει επίστρωση που δεν επιτρέπει απορρόφιση οπότε χρειάζεσαι μελάνι στερέωσης. Αυτό δεν το ήξερα αλλά... γι'αυτό υπάρχουνε οι Bic Cristal, αφού ούτως ή άλλως δεν γράφουνε
 11. Ο Faber Grip 2020. Θα τον ψάξω για δοκιμή. Εν τω μεταξύ θυμήθηκα πως και οι περισσότεροι Pentel BK77 είναι άρχηστοι με το που τους πιάσω στα χέρια μου. Ενώ γενικά έχουνε καλή αισθητική, σωστό βάρος (δίχως το καπάκι στο πίσω μέρος), και σωστή τιμή, όσοι έχω πιάσει στα χέρια μου γράφουνε αχνά από την αρχή. Παίζει να είμαι και γκαντέμης
 12. Κάνει διακοπές. Το πάχος της γραμμής αυξομειώνεται. Αργεί ΠΟΛΥ να στεγνώσει. Σίγουρα αλλά έχει κάτι που δεν έχει το G2. Γράφει πάνω σε Blanco ;-)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.