Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

CharisOdessa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

26 Excellent

Σχετικά με CharisOdessa

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/08/1996

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Θα είναι αποτυχία καθώς πολλοί υποστηρίζουν πως οι κβαντικοί υπολογιστές είναι πολύ πιο αργοί από τους ηλεκτρονικούς, μόνο σε ορισμένες χρήσεις, όπως αναζήτηση σε μεγάλες βάσεις δεδομένων θα είναι αποτελεσματικοί.
 2. Αν προσπαθούν να φτιάξουν μια εμπορική γλώσσα για κβαντικούς υπολογιστές, να ετοιμάζονται να πατώσουν.
 3. Όχι, γιατί οι κβαντικοί υπολογιστές με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το μόνο κοινό που έχουν είναι το όνομα.
 4. Βγαίνουν και λένε 95% κατανόηση! Καταρχήν κατανοεί μόνο τα murican English, αν για παράδειγμα πάει ο άλλος από την Γλασκόβη να μιλήσει δεν πρόκριτε να καταλάβει μία. Άσε μας και εσύ ρε Google που σε έπιασε το μεράκι να ασχοληθείς και φιλολογικά.
 5. Όταν οι δύο εταιρίες που έχουν την αγορά επεξεργαστών τσακώνονταν για το ποια θα μας πείσει να αγοράσουμε και εσύ είσαι με τον Intel core 2duo του 2008 και δεν σε καίγεται καρφί για τους καινούργιους.
 6. Η σχολές έχουν καταντήσει στρατός <<κάνε αυτό και μην ρωτάς πολλά>>. Να 'σε καλά για την βοήθεια αδερφέ.
 7. Γεια σας, μας ανέθεσε εργασία ο καθηγητής να δημιουργήσουμε μια βάση δεδομένων και έπειτα να την τρέξουμε μέσα από μια ιστοσελίδα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω πως να το κάνω αυτό. Έχω δημιουργήσει την βάση μου με SQL μέσα από το XAMPP και την σελίδα μου με HTML, CSS μέσα από το NetBeans. Τώρα το μόνο που με μένει είναι η σύνδεση μεταξύ τους, παράδειγμα να μπορώ να κάνω αναζήτηση από την σελίδα μου και να εμφανίζει αποτελέσματα από την βάση.
 8. Εδώ και μία μέρα προσπαθώ να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό μου στο Twitter. Καθώς για κάποιον λόγο δεν θέλουν να με στείλουν τον κωδικό με SMS με παίρνουν τηλέφωνο, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον κωδικό με την φωνή το Stephen Hawking και έβαλα πολλές φορές λάθος κωδικό. Με έβγαλε να ξαναπροσπαθήσω αργότερα, μια μέρα έχει περάσει από τότε και ακόμα αργότερα με λέει. Ξέρει κανείς αν θέλει πιο πολύ χρόνο ή απλός "κόλλησε'';
 9. CharisOdessa

  Κολλημένη; Οθόνη

  Σήμερα έκανα το λάθος να ανοίξω την οθόνη μου (TV-Monitor) για να επισκευάσω ένα βύσμα, Όταν την έκλεισα και την σύνδεσα με τον υπολογιστή πάτησα το κουμπί, άνοιξε, δούλεψε αλλά δείχνει μόνο μαύρο σαν κολλημένη. Το ξέρω ότι δουλεύει γιατί όταν πατάω το source αναβοσβήνει το λεντάκι που δείχνει ότι δεν βρήκε σήμα. Μοιάζει ακριβώς σαν κολλημένη. Επίσης, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο πάνελ γιατί βγάζει φως αλλά δείχνει μόνο μαύρο.
 10. Γεια σας, έχω το Sony (Ericsson) Neo V και μετά από πέντε χρόνια αντιμετωπίζω το πρόβλημα ότι δεν έχω επαρκή εσωτερική μνήμη. Έχω κάνει root και έχω εγκαταστήσει custom ROM την CyanogenMod και έκδοση 10. Έχω διαγράψει αρκετές εφαρμογές, αλλά και πάλι δεν έχω βρει την ησυχία μου. Για παράδειγμα, για να καταφέρω να κάνω update το Facebook πρέπει πρώτα να το απεγκαταστήσω. Έχει κανείς κάποια συμβολή;
 11. Είναι χρεωστική Visa της Attica. Στην κάρτα έχω πάνω από 100 ευρώ,
 12. Όταν βάζω τους αριθμούς της κάρτας μου, και πατάω <<Link Card>>, με βγάζει ένα μήνυμα <<This card is not accepted. Please use a different card.>>. Αυτό έχει σχέση με τα Capital Controls;
 13. Γεια σας, πρόσφατα πέρασα φρέσκα Windows 7 Professional N στον υπολογιστή μου, (εδώ να προσθέσω ότι ο υπολογιστής είναι από το 2008), όταν τον κλείνω αυτός ξανά ανοίγει, επίσης ορισμένες φορές ανοίγει και μόνο του το CD ROM. Δοκίμασα κάποιες λύσεις με το λειτουργικό αλλά δεν δούλεψαν, για αυτό και υποψιάζομαι θέμα υλικού. Για να καταφέρω να τον κρατήσω κλειστό πρέπει να αφαιρώ το καλώδιο τροφοδοσίας. Το ξέρω ότι ο υπολογιστής μου είναι παλιός και είναι φυσικό να βγάζει προβλήματα, αλλά τα λεφτά δεν με τρέχουν και από τα μπατζάκια για να πάρω καινούργιο.
 14. CharisOdessa

  Χαμένο κλειδί Windows 7

  Γεια σας, πριν κάτι μήνες είχα έδωσα το cd και το κλειδί μαζί των Windows 7 σε έναν φίλο μου για να καταφέρει να δουλέψει τον υπολογιστή του και μετά να περάσει καινούρια Windows (και τα πέρασε). Το θέμα είναι ότι με επέστρεψε το cd αλλά όχι και το κλειδί. Του το είπα φυσικά και με είπε ότι το πέταξε η μάνα του. Αλήθεια ή όχι, εγώ έμεινα μόνο με το cd. Στην αρχή δεν το χρειάστικα αλλά μετά αφού με έβγαλε πρόβλημα, αναγκάστηκα να ξανά εγκαταστήσω τα windows. Οπότε τώρα δεν έχω το κλειδί. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω; Επίσης έχω desktop και όχι laptop.
 15. Αμερικάνοι... Εγώ όταν μπαίνω στο αμάξι δεν είναι για να κοιμηθώ αλλά για να οδηγήσω. Αν ήθελα να μην οδηγήσω θα έπαιρνα ταξί. Πραγματικά αυτή η τεχνολογία θα πουλήσει μόνο εκεί, στην Ευρώπη που ξέρουμε τι θα πει οδήγηση θα πάει κατευθείαν στα γκρέμια. Τι να πεις για ένα ολόκληρο έθνος που οδηγάει αυτόματα...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.