Προς το περιεχόμενο

vaggooss

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  9
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

27 Excellent

Σχετικά με vaggooss

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

750 προβολές προφίλ
 1. Όλοι οι ελληνικοί ηλιακοί για μένα είναι άξιοι.Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να έχει διπλή επισμάλτωση η να είναι χάλκινος γιατί ορισμένοι πήραν καζάνια βαμμένα εντός. Δεν ξέρω αν τους κορόιδεψανε αν και εγώ πιστεύω δεν το κοιταξανε οι ίδιοι λόγω άγνοιας κατά την αγορά τούς. Στην Θεσσαλονίκη εγώ ξέρω τις panthermica πχ που τους έχουν προτιμήσει φίλοι μου,και στην Κατερίνη των Ξαφη χρόνια και αυτό εργοστάσιο με καλό όνομα. Και ναι 2,5 τμ σε υπερκαλύβουν και τον χειμώνα.ολα όμως είναι θέμα αναγκών. Εάν είναι σε σκεπή πολυκατοικίας πρέπει να κοιτάξεις και τον χώρο άρα παίρνεις
 2. Είπες ότι δεν έχεις όλη μέρα ηλιοφάνεια όμως. Να φθάνει στους βαθμούς που αναφέρεις είναι τεράστια καταπόνηση για τον ηλιακό. Το λάθος που κάνουν όλοι και δυστυχώς ούτε οι εταιρείες επισημαίνουν στους πελάτες τους πως πρέπει να συντηρήσουν το προϊόν τους. Το σημαντικότερο είναι η θερμοκρασία γιατί δεν υπάρχει ρελέ όπως στους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες να κόβει το ρεύμα στους 60 βαθμους. Και μετά φυσικά ανά κάποια χρόνια καθάρισμα αλάτων και αλλαγή ανοδιου. Αν το δουλέψει έτσι όπως λες θα τον πάρει στα χέρια στην δεκαετία όπως 2 συγγενείς μου εκτός αν αγοράσει χάλκινο. Αν έχ
 3. Είναι απόλυτα λογικό να μην έχεις. Έχει πολύ συνεφια ούτε εγώ έχω Για 2 άτομα τα 3τμ είναι τεράστια υπερβολή. Αν δεν σκεπαζεις το 70% τις επιφάνειας το καλοκαίρι θα τον διαλύσεις.
 4. Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους. Για την νόσο των λεγεωναρίων είχα βρει ότι συμβουλεύουν να περνάει τους 60 βαθμους και ότι αναπτύσεται στα ΣΤΑΣΙΜΑ νερά. Γι'αυτό λένε για τον εσωτερικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα όταν τον ανάψεις μετά από πολύμηνη αποχή του καλοκαιριού να αφήσεις να ανεβάσει την θερμοκρασία ΠΡΩΤΑ για να σκοτώσει τα τυχόν παράσιτα και μετά να κάνεις χρήση.
 5. Τι εννοείς γιατί είναι επικίνδυνο?
 6. Αυτό που λέμε φροντίζεις το καλοκαίρι να μην φθάνει σε σημείο βρασμού. Το σημαντικότερο
 7. Το διάβασα μόλις σε ένα άρθρο και πρέπει όλα να έχουν αποτι αναγράφει.
 8. Ήταν όμως ΧΑΛΚΙΝΟΣ οπότε ποιο ανθεκτικός. Η υπερθέρμανση είναι υπαρκτό πρόβλημα και πρέπει όλοι να τρομάζουν. Ειναι ο κυριότερος λόγος καταπόνησης άρα και καταστροφής του Μποιλερ. Για το δοχείο διαστολής δεν γνωρίζω αρκετά αλλά είναι για την αποσυμφόρηση τις πίεσης. Το θέμα είναι να μην φθάνεις σε αυτές τις θερμοκρασίες και να μην χρειάζεται εκτόνωση τις βαλβίδας. Τον πρώτο χρόνο που δεν είχα καλύψει τον συλλέκτη τον Οκτώβριο χρειάστηκε λίγο συμπλήρωμα αντιψυκτικου. Από τότε όμως που καλύπτω μέρος τις επιφάνειας δεν ξαναχρειαστηκε συμπλήρωμα.
 9. Εννοείται οι επιλεκτικοί είναι ακόμη ποιο αποδοτικοι. Παιδιά το καλοκαίρι αν βάλεις ένα βαρέλι στην σκεπή θα κάνεις μπάνιο με καυτό νερό,σκέψου ότι ο ηλιακός λόγω τις μόνωσης συντηρεί την θερμοκρασία στο καζάνι και από τις 7 το πρωί αρχίζει να ξαναανεβαζει σταδιακά βαθμούς. Οπότε εμείς όπως και στο αυτοκίνητό μας τον χειμώνα βάζουμε αντιψυκτικό για να το προστατέψουμε,στον ηλιακό πρέπει να να κάνουμε το ίδιο για να αποφεύγουμε τις υψηλές θερμοκρασίες. Μην ακούτε αυτούς που λένε δεν πειράζει έχει βαλβίδα εξαέρωσης, ναι έχει βαλβίδα αλλά αυτό πρέπει να αποφευχθεί για να μην είναι
 10. Το δεύτερο σημαντικό είναι όταν η μέρα μεγαλώσει και ξημερώνει από τις 6:30 το πρωί πρέπει οπωσδήποτε να σκεπάσεις τον μισό συλλέκτη γιατί η ηλιοφάνεια είναι πολλές ώρες και προκαλείται υπερθέρμανση. Ο ποιο πάνω σχολιαστής που είπε ότι έχει 4 μετρα συλλέκτη καλό είναι να σκεπάσει παραπάνω από το μισό. Εγώ για να καταλάβεις έχω 1.50 μέτρο συλλέκτη σκεπάζω το 60% και πάλι το νερό βράζει. Η υπερθέρμανση είναι μεγάλο πρόβλημα και κανένας δεν δίνει σημασία δυστυχώς αλλά ούτε και στα σέρβις. Ότι υπάρχει στην ζωή μας θέλει συντήρηση δλδ αν πάρει κάποιος αμάξι και δεν κάνει σέρβις ποτέ δεν ε
 11. Ούτος η άλλος έχεις μεγάλο συλλέκτη άρα χτυπούσε κόκκινα η θερμοκρασία όλο το καλοκαίρι και αποτι καταλαβαίνω έλειπες και μέρες αρκετές και δεν τραβούσε κανείς νερό ε?
 12. Φίλε μου δεν θα βρεις λύση εδώ μέσα αλλά ούτε και επίσημος τεχνικός δεν μπορεί να σου δώσει λύση εδώ. Να πας σε ΙΚΑΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ να το επεξεργαστεί και να σου δώσει την λύση.
 13. Εννοείται. Από τις υψηλές θερμοκρασίες. Για να κερδίσει κάποιος μέρες τον χειμώνα ακούει τον κάθε ανίδεο βάζει μεγάλο συλλέκτη αλλά το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν το κάνει κανείς, σκέπασμα ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ.
 14. Πες μας λίγο φίλε γιατί αποτι διάβασα στα γρήγορα ίσως και να μου ξέφυγε βέβαια, αναγραφεις κάπου πόσα λίτρα είναι και τι συλλέκτη έχεις??? Λέμε έγινε βλάβη αλλά το σημαντικότερο είναι τι κάνεις ΕΣΎ γιατί αν ήταν αστοχία υλικών θα είχε βγει στον χρόνο. Να σου πω τι σκέφτομαι με λίγα λόγια έχεις μεγάλο συλλέκτη υπερθερμαίνεται δεν σκεπάζεις ποτέ το καλοκαίρι και αν φεύγεις και κάνα μήνα το καλοκαίρι χωρίς να σκεπάσεις στο 100% με καλό πανί αυτήν η βλάβη γίνεται.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.