Προς το περιεχόμενο

l337

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.502
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.753 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με l337

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Banned

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.226 προβολές προφίλ
 1. Μεγάλο ρίσκο θα έλεγα γιατί πριν έρθει ο τεχνικός -λόγω των τόσων restart- το σύστημα πιθανόν να του έχει αλλάξει αυτόματα profile.
 2. l337

  Ψιλοαπάτες

  Για τον περισσότερο κόσμο όχι, αλλά αν είναι στο κατάλληλο πόστο, ναι μπορεί.
 3. l337

  Anti-Fitness Thread [Part II]

  Αστοχίες της διοίκησης και έλλειψη προσαρμογής σε νέα δεδομένα κάτι που έκανε την διοίκηση να φεσώσει πολλούς και πρώτα από όλα τους υπαλλήλους που τους είχαν απλήρωτους 3 μήνες. Αφού τους τρέξανε υπάλληλοι και συνεργάτες στην επιθεώρηση εργασίας και τα δικαστήρια, η διοίκηση (και συγκεκριμένα ο Γκορίτσας) είπε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τίποτα και μια μέρα ρίξανε το φέσι σε όλους (εργαζομένους, προμηθευτές, ΙΚΑ, τράπεζες) και φύγανε νύχτα στο εξωτερικού αφήνοντας τους ιθαγενείς στην Ελλάδα (εσύ, εγώ και οι λοιποί) να πληρώσουν τα δικά τους σπασμένα και χρέη. Κλασσικά και ελληνικά δηλαδή, κ
 4. l337

  Tha Bougatsa thread

  Στην ορίτζιναλ μπουγάτσα με κρέμα μπαίνει γάλα, αιγοπρόβειο βούτυρο και βανίλια, και όχι σιμιγδάλι. Υπάρχουν κάποιες συνταγές και με σιμιγδάλι όμως
 5. Φυσικά και γνωρίζω καλύτερα από σένα και δεν πρόκειται να κάτσω να γράψω το γιατί. Καλό θα είναι να σταματήσεις να προτείνεις πράγματα που δεν έχεις καμία ιδέα και να σταματήσεις να θεωρείς τις 1-2-3 εμπειρίες σου, κάποτε, ως θέσφατο για το τώρα και να μιλάς τόσο απόλυτα. Αυτά.
 6. Μη γράφεις ότι να 'ναι σε παρακαλώ, χωρίς να γνωρίζεις. Δεν σε αφορά για το ζήτημα που έχεις και θα χάσεις τον χρόνο σου στέλνοντας εκεί γιατί δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανείς. Το mail σπου σε ενδιαφέρει για την περίπτωση σου είναι το [email protected] ή [email protected] (σε όποιο και να στείλεις είναι το ίδιο πράγμα) αλλά να μην στείλεις γιατί χωρίς ανοιχτό αίτημα και oct, το mail που θα στείλεις θα πάει άκλαφτο και δεν θα σου απαντήσει κανείς, απλά θα φάει delete. Πρώτα μίλησε μαζί τους να καταγραφεί oct.
 7. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εμείς για κάτι που αφορά κάποιους άλλους που επίσης δεν γνωρίζουμε. Οπότε το όλο θέμα θεωρώ πως δεν έχει καμία ουσία. Ακόμη και αν βρεις κάποιους που το κάνουν για τον <χ> λόγο, εγώ μπορεί να σου βρω κάποιους άλλους που το κάνουν για τον <ψ> (διαφορετικό) λόγο. Οπότε τσάμπα κουράζεσαι θεωρώ.
 8. Όφελος για κάποιον είναι πχ. ότι το κάνει γιατί γουστάρει. Έτσι απλά. Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι το όφελος αλλά όπως και αν το αντιλαμβάνεσαι, δεν σήμαίνει ότι το βλέπουν και όλοι οι υπόλοιποι έτσι. Σωστά. Όπως κάποιος που φτιάχνει/γκρεμίζει τοίχους στο σπίτι του και ασχολείται με μερεμέτια είναι γιατί ο σκοπός του είναι να πουλήσει τους τοίχους ή το σπίτι του. Όχι γιατι πχ. μπορεί να την βρίσκει έτσι. Κάπου σε χάνω.
 9. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του "κολλήματα", χόμπι, βίτσια κ.α., δεν χρειάζεται να υπάρχει οφέλος (όπως το εννοείς τουλάχιστον).
 10. Δυστυχώς έτσι είναι και η κλοπή ξεκινάει από την ποιότητα των υλικών. Η ποσότητα είναι το λιγότερο (για μένα).
 11. l337

  Τηλεφωνικό spam

  Από το '97-'98. Καλά όλα αυτά που γράφεις, μόνο που δεν μπορεί να σε ξανακαλέσει εάν σε κάλεσε από call center (δεν αναφέρεις από που σε καλέσανε για να σου πω πιο συγκεκριμένα). Σωστά τα γράφεις. Πιο συγκεκριμένα γίνονται αυτοματοποιημένες (και fake) κλήσεις σε κάποια νούμερα. Σε όσες από αυτές υπάρξει response, μπαίνουν στη λίστα (η οποία πουλιέται σε spammers κλπ). Τουλάχιστον έτσι γινότανε πριν ορισμένα χρόνια. Τα πιο παλιά χρόνια γινόταν το ίδιο και με τα mail.
 12. Στα ΜΜΜ οι συνθήκες είναι ΠΟΛΥ χειρότερα απ' ότι στα γυμναστήρια. Οι λόγοι είναι μικροπολιτικοί και είχε αναφερθεί παλιότερα (είχε φάει και τεράστιο κράξιμο) και ο εθνικός μας ψάλτης, ο Σωτηράκης.
 13. Σύνδεση το πακέτο που θες αορίστου, δηλαδή χωρίς δέσμευση. Απλά είναι πιο ακριβό. EDIT: Βασικά επειδή μόλις το ξανακοίταξα, χρεώνεσαι τέλη ενεργοποίησης οπότε ξεχνα το, δεν σε συμφέρει έτισ κι αλλιώς.
 14. Θα διαφωνήσω μιας και θεωρώ πως το προιόν είναι το ίδιο παρόλο που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους (λογικό άλλωστε). Σε άλλα που γράφεις συμφωνώ. Σε κάθε περίπτωση σεβαστά όσα γράφεις αν και διαφωνώ, κατά την άποψη μου πάντα, στο παραπάνω.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.