Προς το περιεχόμενο

phocion

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με phocion

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

682 προβολές προφίλ
 1. Μήπως μπορείς να γράψεις χαρακτηριστικά ;
 2. Καλησπέρα, αν δεν έχει δοθεί ενδιαφέρομαι ...
 3. Αν υπάρχουν ακουστικά με 3,5 βύσμα θα με ενδιέφερε ...
 4. Εννοούμε τα συστήματα που υποστηρίζουν τις online – real time αναλήψεις / καταθέσεις. Τα δάνεια, τους εκτοκισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το βασικό πελατο-κεντρικό μοντέλο κάτω από το οποίο «κρέμονται» όλοι οι λογαριασμού κάθε πελάτη … Όπως έγραψε και κάποιος άλλος συνφορουμίτης κάπου παραπάνω, ο μέσος insomniac είναι κάτι λίγο λιγότερο από τον Τσακ Νόρις, οπότε εκτός από πυρηνικός φυσικός, αστροναύτης, λοιμωξιολόγος, κουνγκ-φου master, είναι και προγραμματιστής-αναλυτής. Άρα πιθανότατα δεν κάνω καθόλου καλά που παρεμβαίνω αλλά λίγο η κλεισούρα λίγο μία μικρή εμπειρία είπα να
 5. Επιεβαιώνω την παραλαβή και ευχαριστώ πολύ !
 6. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει αν είναι ακόμα διαθέσιμο ... Ευχαριστώ, Φ.
 7. Καλησπέρα, Υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι "όπου κρίνεις ότι θέλεις μία θέση πρέπει να βάλεις δύο". Η πείρα λέει ότι αν το κάνεις θα βγείς κερδισμένος. Αν βάλεις καλώδια Cat 6 είσαι μιά χαρά εκτός αν σκέφτεσαι να ανεβείς πάνω από 10Gbps ... !!! Αυτό που δεν μας γράφεις είναι πόσο μεγάλες θα είναι οι αποστάσεις ... τα καλώδια δικτύου δεν μπορούν να είναι μαγαλύτερα από κάποια όρια. Με την ευκαιρία να σου πω ότι στα rj11 να πατήσεις και τα τέσσερα καλώδια. Συνήθως χρησιμοποιούται τα δύο μεσαία αλλά αν χρειαστεί (και είναι πατημένα και τα τέσσερα) μπορείς μέσα από το ίδιο καλώδιο να περάσε
 8. Splitter και Φίλτρο Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Δυνατότητα συνάντησης στο Μετρό Αγίου Δημητρίου. (πιο εύκολο τις απογευματινές ώρες) Band (κλώνος Mi 2) - Updt: 18:45 - Κρατημένo για μέλος Δε βόλεψε, δίχως συσκευασία ή παρελκόμενα. Μόνον το band. Λειτουργεί κανονικά. Δυνατότητα συνάντησης στο Μετρό Αγίου Δημητρίου. (πιο εύκολο τις απογευματινές ώρες)
 9. Αντάπτορας CF σε IDE Υπάρχουν τέσσερα κομμάτια (Updt 18:40 - και τα τέσσερα κομμάτια κρατημένα για μέλη) στις αντιστατικές ζελατίνες τους. Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνον για δοκιμή.
 10. Καλησπέρα, αν δεν υπάρχει κάποιος που να προηγείται θα με ενδιέφερε το Giga ethernet NAS dongle
 11. Να προσθέσω κι εγώ μία σκέψη ... στην φωτογραφία ισχύει ο κανόνας ότι επενδύεις πρώτα σε φακούς και έπειτα σε σώμα. Η δική μου συμβουλή είναι να κάνεις όση οικονομία μπορείς στο σώμα αλλά να μην κάνεις καμία οικονομία στο φακό που θα επιλέξεις. Αν το ζητούμενο είναι στατικά θέματα πάρε ένα φωτεινό prime και θα είσαι καλά ακόμα και για τα βίντεο. Προσπάθησε να έχεις κατά νου ότι σώμα θα αλλάξεις μια μέρα αλλά τους φακούς αξίζει να τους αγοράζεις με την προοπτική ότι θα σου μένουν. Τέλος για το βίντεο υπάρχει ο κανόνας ότι κάποιος ανέχεται μία μέτρια εικόνα αλλά δεν ανέχεται έναν κακό ήχο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.