Προς το περιεχόμενο

Scorpio_21

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  148
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

168 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Scorpio_21

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 06/11/1984

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.323 προβολές προφίλ
 1. Είναι το πατρικό μου εκεί. Δεν είναι καλά τα πράγματα. Δυστυχώς.
 2. Scorpio_21

  Xbox Series X Topic v2

  Φήμες λένε ότι το reboot είναι το perfect dark. Ότι είναι μικρό studio προς το παρόν ισχύει, αλλά είχε αναφέρει ο επικεφαλής των xbox games studios ότι θα υπάρχει βοήθεια μεταξύ των studio, υπάρχουν αναφορές ότι λαμβάνει βοήθεια και από ninja theory. Οψόμεθα.
 3. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι το κάνουν επίτηδες. Το κάνουν shitty στην αρχή για να έχουν δουλειά μετά να κάθονται να ξεμπαγκαρουν δλδ😂 Στις εφαρμογές του Android είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα πάντως. Irony.
 4. Απομεινάρια της προ Spencer εποχής και της tiles mania της Microsoft εκείνη την εποχή... Ήδη έχουν διανέμει σε insiders και δοκιμάζουν νέα dashboard.
 5. Δεν ειρωνεύομαι το παιχνίδι. Αντιθέτως.
 6. Μήπως είναι ένα κρυφό μυνημα ότι μετά το pc θα έρθει και στο xbox αγαπητέ; 😁
 7. Αν και δεν τρελαίνομαι για τρολ φώτο και τέτοια αυτή την αλίευσα από το Twitter και την βρίσκω επιτυχημένη. 😁
 8. Άποψη μου ότι ένα γυροσκόπιο λείπει από το controller. Edit :ένα κοντινό του καινούργιου κοντρολερ, που φαίνονται οι βελτιώσεις στο σταυρό και στα trigger.
 9. Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι. https://www.ebay.de/itm/Official-Cyberpunk-2077-Xbox-One-X-custom-console-Konsole-the-only-one-/274131765039
 10. Παιδιά να υπενθυμισουμε ότι μπορείτε με την επιλογή instant on στο xbox και την εφαρμογή game pass στο κινητό να ξεκινάτε την εγκατάσταση απομακρυσμενα.
 11. Ο κάθε ένας κοιτάει το κέρδος του. Για τον Spencer αυτό είναι μεγάλη κέρδος αν πραγματοποιηθεί και δημιουργεί hype. Όσο πλησιάζουν τα next Gen θα γίνονται αυτά νομίζω. Business. Λογικά, αν μπει στο Pass το παιχνίδι, θα φουντωσουν πάλι οι φήμες για εξαγορά της από τη Microsoft 😂.
 12. Ή η συμφωνία είναι για να μπει το παιχνίδι π.χ. σε δύο μήνες και το αρνούνται τώρα για να μην χάσουν πωλήσεις. Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα πάντως.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.