Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mysta

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με mysta

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

378 προβολές προφίλ
 1. Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθώ! Δεν είναι δικαιολογία αυτή!
 2. Όχι δεν εμπόδιζε το είχα νόμιμα παρκαρισμένο! Αλήθεια τώρα ψάχνεις να βρεις φτεξιμο σε μένα? Το ότι χτηπάς και φεύγεις δεν σε πήραξε?? Ευχαριστώ πολύ φίλε μου βοήθησες πολύ! Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Σας ευχαριστώ όλους που πήρατε τον χρόνο και βοηθήσατε να είστε καλά! Ευχαριστώ πολυ!
 3. Το σκέφτηκα ήδη αυτό φαίνεται πολύ rookie ο τύπος
 4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το ψάξω όπως είπες. Έχω αλλά μου λέει δύσκολα είσαι και περίμενε κλπ. Δεν ξέρω αν κάνει τπτ αυτός.
 5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πρέπει να πάω εκεί όμως να ρωτήσω σωστά?
 6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το βίντεο και η καταγραφή της αστυνομίας δεν κάνουν ε? Δεν ξέρω ούτε εγώ πως σήμερα θα πάω στην τροχαία να ρωτήσω τι άκρυβος έγινε. Τους έστειλα όλα τα στοιχεία και δεν κάνουν τπτ παραμόνο να στείλουν email στην interamerican η οποία είναι η ασφαλεια του άλλου
 7. Όλο το θέμα είναι παράλογο δεν μπορώ να βγάλο άκρη! Η ασφαλιστική μου λέει αυτά ο ασφαλιστης μου μου λέει περίμενε και είσαι δύσκολα και τέτοια! Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω!
 8. Καλημέρα σας! Την Παρασκευή 12/10/2018 βρήκα το αυτοκίνητο μου τρακαρισμένο. Κάποιος το χτύπησε και έφυγε. Το είχα κάτω από το σπίτι μου στην οδό Γιαννιτσών παρκαρισμένο. το συμβάν έγινε περίπου στις 1:30 το πρωί. Βρήκα και καταγραφή από την αστυνομία κάποιος το είδε και κατέγραψε τις πινακίδες. Πήρα και ένα βίντεο από κάμερες στο βενζινάδικο απέναντι που δείχνει το συμβάν, δεν φαίνεται η πινακίδα αλλά το αμάξι πρέπει να ήταν ATOS ή κάτι παρόμοιο. Έχω το χαρτί της αστυνομίας λοιπόν και το βίντεο. Τι μπορώ να κάνω? Η ασφάλεια μου λέει μόνο αν δηλώσει το συμβάν αυτός θα αποζημιωθώ αλλιώς
 9. Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ! Άστα να πάνε φίλε καλά ξεκίνησε η βδομάδα
 10. Ναι γιατί πήγα και έψαξα και εκεί
 11. Έχεις δίκιο. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάω να βγάλω όλα τα έγγραφα μου από την αρχή! Πήγα μόνο δουλεία σήμερα πουθενά αλλού.
 12. Γιατί θυμάμαι ότι το είχα στα χέρια μου το πρωί και έψαξα παντού σπίτι αυτοκίνητο στη δουλειά μου παντού! είναι η μόνη εξήγηση!
 13. Ευχαριστώ όλους που πήρατε τον χρόνο και γράψατε να είστε καλά! Και οι εξυπνάκηδες που λένε να πάω να ψάξω το έχω κάνει ήδη αυτό λέτε να το έχασα και να έτρεξα κατευθείαν να γράψω εδώ?
 14. Γιατί τρολοθέμα παιδιά σοβαρά μιλάω! Ειχα τα πάντα μέσα! Κάρτες Δίπλωμα ταυτότητα λεφτά μόνο το δίπλωμα θέλει 100 ευρώ να το ξαναβγάλω! Δεν μπορείς να φανταστείς τι καταστροφικό είναι όλο αυτό για μένα!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.