Προς το περιεχόμενο

Nikos999

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Nikos999

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. Nikos999

  Blog εταιρίας στο Medium

  ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον! Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίσατε γιατί κατευθυνόμασταν προς αυτή τη λύση. Ίσως έχετε δίκιο ότι το wordpress θα ήταν καλύτερη λύση. Σχετικά με τις ανάγκες θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αυξημένες, το αντίθετο θα έλεγα οπότε για δικό μας blog δεν θα το έβλεπα τόσο... Θα πρέπει να ξανασκεφτούμε τις επιλογές στην εταιρία...
 2. Nikos999

  Blog εταιρίας στο Medium

  Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να μπλέξουμε με CMS κλπ και προτάθηκε το Medium ως μία πιο εύκολη λύση. Οπότε καταλήξαμε και προχωράμε με αυτό εν τέλει... Αλλά υπάρχει αυτός ο προβληματισμός. Οι εναλλακτικές είναι είτε να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα στο Medium για τα νέα της εταιρίας (και εδώ δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζε), είτε τα νέα να ανεβαίνουν μόνα στα Social Media (Facebook, LinkedIn και LinkedIn ).
 3. Nikos999

  Blog εταιρίας στο Medium

  Καλησπέρα, εργάζομαι σε μια μικρή συμβουλευτική εταιρία Management Consulting και σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα Blog στο Medium (https://medium.com/). Στο Blog αυτό λοιπόν, πέραν των άρθρων που θα ανεβάζουμε (πχ για καινοτομία, τεχνολογία κλπ) ο προβληματισμός μας είναι αν θα ήταν καλό να ανεβάζουμε και τα νέα της εταιρίας εκεί (πχ συμμετοχή στο τάδε συνέδριο με φωτογραφίες κλπ); Θα ταίριαζε ο χαρακτήρας του Medium με ένα τέτοιο περιεχόμενο; Ευχαριστώ πολύ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.