Προς το περιεχόμενο

Jiakometi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  872
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

668 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Jiakometi

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Jiakometi

  Ροκ 60's - 70's

  Επειδή λοιπόν το Harvest μας αρέσει τόσο πολύ, βάζω το δικό μου αγαπημένο κομμάτι από το album. Είναι λίγο «σκοτεινό» αλλά στα δικά μου αυτιά είναι η μουσική υπογραφή του Υoung για μια μεγάλη περίοδο.
 2. Φίλτατε Silverado .... Ας δούμε ένα ένα τα σημεία του σχολιασμού σου. Δεν είπα πουθενά ότι οι Βέλγοι είναι βλάκες που έκαναν περισσότερα τεστ. Απλά αυτό δεν τους βοήθησε σε επίπεδο τελικού αποτελέσματος. (Νεκροί). Εμείς με λιγότερα τεστ τα πήγαμε καλύτερα. Και ακόμη καλύτερα από εμάς τα πήγαν η Αλβανία με την Βουλγαρία με ακόμη λιγότερα τεστ..... Άρα μήπως τελικά να αποσυνδέσουμε το ποσοστό της επιτυχίας (μικρός αριθμός νεκρών) από το αριθμό των τεστ. Πουθενά δεν ανέφερα για σπατάλη / οικονομία. Η οικονομική παράμετρος δεν μπήκε πουθενά στα γραφόμενα μου, τουλάχιστο όχι ακόμη, είναι δική σου αναφορά. Ενώ η σύγκριση με χώρες των Βαλκανίων είναι σύγκριση χωρών με ίδια χαρακτηριστικά ? Μόνο γεωγραφικά. Τίποτε άλλο. Την καλημέρα μου
 3. Αποφασίστε όμως τελικά .... Θα συγκρινόμαστε με τις γείτονες ή και με το Δ του Κένταυρου. Η αναφορά παραμένει πάντα σχετική με την Ελλάδα. Το να συγκρίνω Βέλγιο με Βιετνάμ μου είναι αδιάφορο. Όσο για την Γερμανία ..... Μπορεί να συγκριθεί μία χώρα με μια άλλη με πολλαπλάσιο πληθυσμό και πολλαπλάσιο ΑΕΠ. This one surely computes !! Αυτό αν λέγεται μπάλα στην εξέδρα...... Μήλα με πορτοκάλια.
 4. Aν το αρχικό ερώτημα είναι ο αριθμός των τεστ..... Αλβανία 11 θάνατοι / εκατ Βουλγαρία 9 θάνατοι /εκατ. Λίγο καλύτερα από εμάς και μπράβο τους. Όμως ..... Αλβανία 2868 τεστ / εκατ Βουλγαρία 6694 τεστ / εκατ Πήγαν λοιπόν καλύτερα με λιγότερα τεστ από εμάς ... Άρα γιατί λοιπόν ο θρήνος και ο κοπετός για τον αριθμό των τεστ στην Ελλάδα που ήταν και βασικό σημείο του post σου ? Επίσης......... Αν κάποιους δεν τους πειράζει αν συγκρίνονται (γενικά) με την κοινωνική και επαγγελματική δομή χωρών όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία οκ τα μένα είναι θεμιτό. Τις οποίες δεν υποτιμώ καθόλου, έχοντας ζήσει και δουλέψει και στις δύο. Απλά προτιμώ μία διαφορετική πραγματικότητα και καθημερινότητα. Και γι αυτό προτιμώ να συγκρίνεται η χώρα μου με δυτικές/ σύγχρονες / χώρες στη καρδιά της Ευρώπης με παρόμοιο μέγεθος.
 5. Τεκμηριωμένο επιχείρημα ...... Τι βλέπουμε από το Worldometers παρακάτω Ελλάδα. 7.212 τεστ / εκατ. Βέλγιο 20.532 τεστ / εκατ. Το Βέλγιο κάνει τα τριπλάσια τεστ από ότι η Ελλάδα. Ελλάδα 13 Θάνατοι / εκατ. Βέλγιο 655 θάνατοι / εκατ. και έχει 50 φορές παραπάνω νεκρούς .... Αλλά εμείς δεν κάνουμε όσα τετ χρειάζεται για να επιτύχουμε τον στόχο.!!!!! Και αυτό δεν είναι λογικό άλμα. Συνεχίστε... τα κίνητρα προφανή ... Καλημέρα σας.
 6. Jiakometi

  Ροκ 60's - 70's

  Καλησπέρα, Αναφερόμενος σε εσάς αγαπητοί @Coscas και @blueaegean θέλω να πω ότι απολαμβάνω τα μουσικά posts σας εδώ , και εκτιμώ τις γνώσεις σας και τις λεπτομέρειες για την ιστορία των κομματιών και των συντελεστών. Εγώ σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να εμβαθύνω το ίδιο οπότε απλώς διαβάζω, ότι ενδιαφέρον βάζετε. Είμαι λιγό πιό ‘mainstream” όχι από πεποίθηση μόνο αλλά και γιατί δεν έτυχε να έχω όλη αυτή τη γνώση. Σας απολαμβάνω ‘όμως και θα ποστάρω που και που ότι μου φέρνει η μνήμη ή η νοσταλγία αυτής της περιόδου.
 7. Jiakometi

  Βοήθεια για όνομα.

  ΚΑΤ αρχήν ψυχραιμία ...... Δεν πουλάει κανείς τρέλα....... Εκτός αν για να ισχύει κάτι πρέπει να το γνωρίζεις και εσύ ..... Φυσικά και το Παναγιώτα γιορτάζει επίσης τον Δεκαπενταύγουστο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όπως φυσικά και το Μαριγούλα της γιαγιάς σαφώς παραπέμπει στο Μαρία ...
 8. Jiakometi

  Βοήθεια για όνομα.

  Βέβαια και υπάρχει το Παναγούλα σαν όνομα και μάλιστα συνηθίζεται στην Αργολίδα. Γιορτάζει τον Δεπενταυγουστο. !!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.