Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

JiovanniGeorgeo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  504
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

249 Excellent

Σχετικά με JiovanniGeorgeo

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.155 προβολές προφίλ
 1. Ωραία. Από που αγοράζω Rapid, φαρμακείο; Επίσης, το αφήνω στην άκρη, και το κάνω αυθημερόν την ημέρα που κάνω το ταξίδι με το καράβι; Εύβοια διάβασα δε χρειάζεσαι τίποτα πέρα από self test έτσι; Δηλαδή ένα απλό Self-test που έχω ήδη στη τσάντα μου, το κάνω και αυτό την ίδια ημέρα και το κουβαλάω μαζί μου ή το κάνω στον αστυφύλακα ελεγκτή; Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτά τα 2 ερωτήματα, είμαι καλυμμένος και ας έχουμε ένα θέμα για ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό.
 2. Ρε παιδιά πάντα υπάρχει κάτι "αρμοδιότερο" από τα φόρουμ, πάντα υπάρχουν επαγγελματίες με εξειδίκευση για τα πάντα που κουβεντιάζουμε εδώ μέσα. Αν ήταν έτσι θα είχαμε κλείσει. Δε καταλαβαίνω με την ευθύνη του ο καθένας του τι διαβάζει, να μην κουβεντιάσουμε τέτοιο θέμα που με έχει πεθάνει στο άγχος. Είμαι τσίμα τσίμα για 10 μέρες γαμωδιακοπές μετά από 2 έτη, και μου λένε για πιεσμένα rdv και χρυσές εξετάσεις των 60€ ξαφνικά. Που περιμένουν να τα κάνουμε αυτά;
 3. Πριν ρωτήσω συγκεκριμένα, να ρωτήσω γιατί δε βλέπω κανένα σχόλιο για αυτά τα ζητήματα; Απαγορεύεται να μιλάμε για τον ιό στη σελίδα;
 4. Αν δεν είπε κανείς το "είχες και έξαμπάιτ στο χωριό σου", μην το παραλείψουμε.
 5. JiovanniGeorgeo

  Skroutz Plus

  Μακάρι να είναι έτσι. Ακόμα δεν μου απαντάς το αρχικό ερώτημα και νομίζω το κάνεις επίτηδες.
 6. JiovanniGeorgeo

  Skroutz Plus

  Αααα στο λεκτικό έμεινες. Μάλλον είναι κάτι άλλο το "ΚΑΤΑΘΕΣΗ" για τα τραπεζικά. Πληρώνω από το Eurobank app με μεταφορά από τη τραπεζά μου σε "ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" eurobank κατά προτίμηση, ή το "ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" εγενικότερον.
 7. JiovanniGeorgeo

  Skroutz Plus

  Ε, δε τα κάνω σε ανύπαρκτα μαγαζάκια που βγαίνουν σαν μανητάρια στο skroutz. Αν δω το "ELECTROHOLIC" ή ένα μαγαζί με 200 θετικές, εννοείται προκαταθέτω, για να μην έχω έξοδα αντικαταβολής x 5 λόγου χάρην. Εκτιμώ τη συμβουλή σου παραταύτα. Αλλά απάντηση δε πήρα...
 8. JiovanniGeorgeo

  Skroutz Plus

  Έχω διαβάσει αρκετά, και κανείς δεν αναφέρει πως για 5 διαφορετικά πράγματα, έπρεπε να μπεις να κάνεις 5 διαφορετικές καταθέσεις. Τώρα χρειάζεται να κάνεις μόνο μια, σωστά;
 9. Είχα και γω τη Πολιορκία, λυπάμαι αλλά ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ αν ΜΙΑ φορά έπαιξα αυτό το επιτραπέζιο με κανόνες - όπως πρέπει. Ποτέ.
 10. Αν έβγαζε ανιχνευτή το ίδιο το YouTube τα περισσότερα pop κομμάτια που αναζητούν σήμερα, θα κατέληγαν σε dog breeding videos.
 11. Ισχύει πως από εποχές app που βάζαν αβέρτα σπασμένα apks, μέχρι σήμερα που κατεβάζω από torrentάδικα, δεν είχα ΠΟΤΕ κρούσμα στα android μου.. Πρόβλημα θα ήταν αν η κοινή λογική δεν αρκούσε..
 12. Ρε συ ίδια φιλμ όπως τα πίσω. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνετε θέμα. Θα τα βγάλω φώτο και επανέρχομαι.. τι να πω..
 13. Πάντα πίσω απ' τις λέξεις οι ινσομνίτες.. δε πέφτει τίποτα κάτω.
 14. WD40 λέει ο bill.. αυτό είναι δοκιμασμένο; @Ukforthemoment το ανέφερα, δεν έχω αυτή τη στιγμή εμπρόσθια στο κινητό. Πρόσφατα τα πέρασα στο πισί και τέλος. Με ρώτησε ο άνθρωπος πως δείχνουν τα "φιλμ" γενικότερα.
 15. Λες.. Μισό να ανεβάσω καμιά φώτο.. Η αλήθεια είναι εδώ που είμαι στη δουλειά μόνο μια έχω. Βάζω από κάτω μια και με τα μαμίσια που βρήκα στο google. Φαίνεται η διαφορά, και μπροστά έτσι ακριβώς είναι. Απλά μόνο μπροστά όταν ανάβω φώτο, φαίνεται θωλό. Τα πίσω είναι τέλεια με και χωρίς φώτα. Στη φωτό που φαίνεται ο ομοφυλόφιλος είναι τα φιλμάκια, η άλλη άνευ. Note that, η καγκουριά είναι πάντοτε υποκειμενική, εκτός εάν περιγράφουμε τρίξιμο σε ηχεία από Ελληνική ραπ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.