Προς το περιεχόμενο

vsk

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  64
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

18 Good

Σχετικά με vsk

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 21/09/1974

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ρόδος

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.481 προβολές προφίλ
 1. Το έστειλαν και σε μένα το μήνυμα και όντως στον εκκαθαριστικό μου έκαναν πίστωση. Αλλά ποτέ δεν μου εξήγησαν το νέο τρόπο υπολογισμού της ρήτρας και κυρίως γιατί δεν με είχαν ενημερώσει 60 μέρες πριν για την αλλαγή του, όπως προέβλεπε και η σύμβαση μου. Για τον λόγο αυτό έφυγα και πήγα στο NRG Save.
 2. Εμένα που μπήκα 9/2 στην NRG, μου βγάζει 19/2-21/2 καταχώρηση ένδειξης, ίδια δηλαδή περίοδο που καταχωρούσα ένδειξη και στην Volterra.
 3. Η προσφορά έληξε, η τιμή πήγε περίπου στα 60 ευρώ. Παρακαλώ πολύ @matrixxx να τροποποιήσετε σχετικά το θέμα του thread.
 4. Ναι, έχω διαβάσει καλές κριτικές και είπα να το δοκιμάσω.
 5. Στα 38,78 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από το γερμανικό Amazon. Στο skroutz και στο bestprice παίζει από 45 ευρώ. Philips OneBlade Pro QP6510/30 Trim, Style, Shaving / Precision Comb for 12 Lengths: Amazon.de: Drogerie & Körperpflege
 6. Άρα, ισχύουν (τουλάχιστον στην ΔΕΗ) αυτά που λέμε, ότι στις χρεώσεις ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ και ΥΚΩ λαμβάνονται υπόψιν και χρεώνονται διαφορετικά ημερήσιες και νυχτερινές κιλοβατώρες. Ελπίζω στην NRG να ισχύει το ίδιο και στο Save 40%, γιατί δεν το βλέπω στον παρακάτω πίνακα...
 7. @Fallen333 Άπ' ό,τι βλέπω έχεις ΚΟΤ, οπότε χρεώνεσαι μόνο ΕΤΜΕΑΡ και λοιπές χρεώσεις που χρεώνονται όλες οι κιλοβατώρες ενιαία έτσι κι αλλιώς. Edit: Με πρόλαβε ο @korakios ! Πάντως η ΡΑΕ λέει ξεκάθαρα εδώ για τις χρεώσεις που αφορούν στη χρήση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς και του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ότι: "Από τις ανωτέρω χρεώσεις απαλλάσσονται οι Πελάτες που εντάσσονται σε αγροτικά τιμολόγια, οι νυχτερινές καταναλώσεις των Πελατών που εντάσσονται στα τιμολόγια Γ1Ν, Γ23 και Γ23Β, οι καταναλώσεις Πελατών χαμηλής τάσης με μετρητή φορτίου ζώνης που καταγράφονται στι
 8. Μπορούν στις ρυθμιζόμενες να χρεώσουν τις κιλοβατώρες ενιαία σαν ημερήσιες ακυρώνοντας την ύπαρξη του νυχτερινού μετρητή;
 9. @sultankarachotza Ενδεχομένως να σε συμφέρει και να αλλάξεις πρόγραμμα και να πας στο ElectricityHome Day Fixed με 0,076075€ ανά kWh (αν είσαι συνεπής) και πάγιο μόνο 3,5 €/μήνα. Δεν ξέρω αν θα σε χρεώσουν για την αλλαγή προγράμματος όμως.
 10. Μπορείς να το ανοίξεις και στο Word. Εγώ πάντως έκανα αυτό που λες, το εκτύπωσα, το υπέγραψα, το σκανάρισα και τους το έστειλα.
 11. Ρε παιδιά, η έκπτωση του 40% στο Save πού ακριβώς το αναφέρει ότι είναι έκπτωση συνέπειας; Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο από τη σύμβαση που υπέγραψα. Την έκπτωση συνέπειας την αναφέρει μόνο για τα προγράμματα "Basic" και "Basic N".
 12. Θα μου επιστρέψουν δηλαδή εφάπαξ 15 ευρώ και με ποια λογική; Πώς θα χρεώνουν από εδώ και πέρα την ρήτρα; Θα το επαναλάβουν στο μέλλον; Στο email τους είχα θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα και πήρα μία αόριστη απάντηση. Τους ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο δώρο πάντως και πάω σε πιο fixed καταστάσεις!
 13. Σημερινό email από την Volterra. Βεβαίως, μόνο τυχαίο δεν είναι, θα τους ενημέρωσε η NRG ότι υπέγραψα μ' αυτούς και θέλουν να με κρατήσουν.
 14. Ούτε εμένα με ειδοποίησαν για τις αλλαγές με κανέναν τρόπο από αυτούς που αναφέρονται στους όρους της σύμβασης μου. Μιλάω φυσικά για Volterra.
 15. Τελικά έκανα αίτηση στην NRG για το Save 40%. Θα ενεργοποιήσω το Fixed με τη λήξη του τετραμήνου, αφού μέχρι τότε δεν θα χρεώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.