Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

whosethere

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  117
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

27 Excellent

Σχετικά με whosethere

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.053 προβολές προφίλ
 1. χμμμμ, ίσως να είναι αυτό ή απλώς εγώ δεν το περιγράφω σωστά και δεν είναι. Ανεβάζω ενα screenshot να καθαρίσει το τοπίο. Δε χρησιμοποιώ vpn, δεν το είχα παρατηρήσει στις προηγούμενες εκδόσεις για αυτό το ανέφερα.
 2. καλησπέρα, με τη νέα αναβάθμιση (ή ενημέρωση), στη μπάρα αναζήτησης του browser πλέον οι πιο συχνές αναζητήσεις είναι στο τέλος ως "προτάσεις firefox", συνήθως περιορίζονται σε 3. Υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί αυτό στο προηγούμενο?
 3. whosethere

  Skroutz Plus

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι αυτό που προκαλεί τη χρέωση των μεταφορικών, αγνόησες το πρώτο μισό της πρότασης "Για κάθε 20 € που προσθέτεις στην παραγγελία σου", η παραγγελία του ήταν >40ευρώ, σωστό ήταν το σχόλιο από @selianx .
 4. ακριβώς, βγάλε prepaid να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
 5. ποιος ανταγωνισμος; εάν η κάθε πλατφόρμα έχει το δικό της αποκλειστικό περιεχόμενο, από άποψη τιμής δεν μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν;
 6. whosethere

  Skroutz Plus

  ίσως να έχει να κάνει με την πραγματική διαθεσιμότητα, (μερικές φορές διαφέρει από σκρουτζ και σαιτ μαγαζιού, και απο σαιτ- αποθήκη), αλλά σκεφτόμουν ότι μπορεί και το ίδιο το μαγαζί να ακυρώνει από μέρους του την παραγγελία, ίσως δεν τους συμφέρει.
 7. και κάθε 2η μέρα θα ενημερωνόμαστε για την πρόοδο του.
 8. εάν είναι απλή αποστολή δε νομίζω, εκτός και εάν έχετε μερακλή ταχυδρόμο... αλλά και πάλι.
 9. κάνουν τικ στο ειδοποιητήριο την επιλογή "ογκώδες αντικείμενο" (ασχέτως εαν είναι ή όχι) και άντε γεια.
 10. αρχες αυγουστου μπήκε
 11. σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιον, Δέμα από ρωσία από μαγαζί εκτός IOSS, το κράτησαν 3 βδομάδες τελωνείο, μου ρθε μήνυμα για πληρωμή φόρων. Ο πωλητής το είχε δηλώσει ως gift αξίας 9 δολαρίων, το χαρτάκι εκτελωνισμού του έβαλε τιμή 23 ευρώ και με βάση αυτά υπολόγισαν φπα και φόρους. 23 ευρώ δεν ήτανε και δεν ξέρω πως την έβγαλαν τιμή (δεν περιείχε απόδειξη το δέμα και δεν ήταν ανοιγμένο). Καλά μου ήρθε και πάλι για αυτά που πλήρωσα, αλλά μάλλον τα μάντεψαν και εκείνοι τα 23. Οι υπάλληλοι στα ελτα κλασσικά, ένα γκισε να ψιλοκάνει δουλειά, μια άλλη πηγαινοερχόταν ατέρμονα και ένα τυπάκι
 12. επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί απορείς, το καθεστώς έχει αλλάξει από 1/07, έχει δοθεί το ελεύθερο να χρεώνουν fedex ups dhl ό,τι θέλουν σε επιπρόσθετες χρεώσεις. αν και πάω στοίχημα πως για να μη χρεώθηκες τίποτα την προηγούμενη φορά, δήλωσαν μικρότερη αξία δέματος αλλά ποιος ξέρει ίσως απλώς να ήσουν τυχερός.
 13. ναι αλλά... η παραγγελία του απριλίου πότε ήρθε; να υποθέσω πριν αλλάξει το καθεστώς. επίσης ποια ήταν η αναγραφόμενη αξία του δέματος; επίσης, στην παραγγελία αυτης της εβδομάδας, χρεώθηκες ελληνικό φπα όταν την έκανες;
 14. sigh, όχι. Δεν πλήρωσες φπα κατά την αγορά του προϊόντος στην εταιρεία (απ' ό, τι έχω καταλάβει δηλαδή, έγινε και η αγορά απρίλιο), θα σε χρεώσουν τα μέγιστα που τους επέλεξες. φπα επί αξίας+οποιοδήποτε άλλο έξοδο φανταστούν. Βασικά δεν έχεις άλλη επιλογή. Επίσης, νομικός δεν είμαι, αλλά στην ενημέρωση που έγινε από ελτα, ανακοίνωσαν πως πέρα από τον υπολογισμό φπα κάθε μεταφορική έχει δικαίωμα να χρεώσει και για τα επιπλέον έξοδά της. Τα 60ευρω είναι τα επιπλέον για αυτούς έξοδα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.