Προς το περιεχόμενο

Augustine

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Augustine

  • Κατάταξη
    Member
  • Ημερομηνία γέννησης 24/02/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μυτιλήνη Λέσβου

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.420 προβολές προφίλ
  1. Augustine

    Router & access point

    Καλησπέρα συμφουριτες. Πεφτω στην αναγκη σας, χρειαζομαι τα φώτα σας. Χρειάζομαι ένα combo router και access point για αρκετά μεγάλη οικεία, VDSL σύνδεση. Προς το παρών έχω σαν κεντρικό ένα ZTE δωσμενο από forthnet και ως access έχω ένα tp-link Και τα δύο είναι απογοητευτικά. Το ZTE στο WiFi δεν μου δίνει ούτε 10κατω αλλά μου δίνει φουλ 5πανω και το tp-link δίνει άνετα ταχύτητες αλλά έχω συχνές αποσυνδέσεις από τις συσκευές. Ως λύση απλα σκέφτηκα αγορά καινούργιων μονάδων. Προτάσεις
  2. Εντάξει παίδες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καινούργια μητρική έχει ήδη μπεί σε πορεία να έρθει.
  3. Άρα καταλήγετε όλοι μητρική? Υπάρχει περίπτωση να έπαθε τίποτα το μωρό μου ο 4790Κ?
  4. Δεν αναβουν error led. Τα κλασικά που αναβανε πάντα, onboard power button, on board reset button, chipset led.
  5. Έβγαλα και την μπαταρία για κάνα δεκάλεπτο, αποφορτισα τα πάντα, κούμπωσα μπαταρία... Τίποτα Τι καηκε ρε παιδιά?
  6. Μία από τα ίδια... Τίποτα. Απλά ανάβουν τα led και τίποτα αλλο
  7. Για να αποφορτισω τα capasitors... Έγινε και αυτό σε κάθε προσπάθεια
  8. Panos και mike: η μητρική είναι που ανάβουν τα leds, σόρρυ λάθος διατύπωση Δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Δεν έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρία αλλά έχει κουμπί clearCmos και αυτό το σπαμαρα. i7 4790k Maximus vii gene HyperX 2x8gb Gtx 780dcoc3gb Cs650m (εναλλακτικα ένα φθηνό coolermaster που όμως δουλεύει)
  9. Καλησπέρα συμφουριτες. Νίκος λέγομαι. Χτες συναιβει το εξής. Εκεί που έπαιζα στο pc ωραία και καλά σβήνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά συνήθως ανοίγει κατευθείαν. Είναι συνδεδεμένο σε ένα APC ups οπότε σκεφτόμουν πάντα τροφοδοτικό σάπιο. Αυτή την φορά δεν ξανανοιξε. Όσο και να πατάγα το power on και από το σασί και από την μητρική τίποτα. Βήματα που πήρα: -εβγαλα την κάρτα γραφικών -ξεκουμπωσα όλα τα άχρηστα (ανεμιστήρες, σκληρό) -αλλαξα τροφοδοτικό -εβγαλα ups και κούμπωσα σε άλλη πρίζα για σιγουριά - άφησα μόνο το ένα στικάκι σε διαφορετικες θέσεις Τίποτ
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.