Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

vagosd

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  542
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  3

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.468 Excellent

Σχετικά με vagosd

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.816 προβολές προφίλ
 1. vagosd

  Galaxy fit e

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/07/2021 01:38 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το smart band της Samsung με καινούριο αφόρετο λουράκι. Υπάρχει και το κουτί του . Περιοχή Θεσσαλονίκη.

  15 €

 2. vagosd

  iPad Air 2 Space Grey 64Gb

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/07/2021 10:44 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται σε άριστη κατάσταση , με φορτιστή και το κουτί του. Για μέλη με αξιολογήσεις δωρεάν αποστολή μετά από κατάθεση αλλιώς χέρι-χερι στη Θεσσαλονίκη. Δε θέλω κάποια ανταλλαγή .

  250 €

 3. Ελπίζω να μην απαγορέψουν και τα κινούμενα σχέδια και δε μπορούμε να δούμε buggs bunny 🤣🤣🤣
 4. Δεν παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό επειδή έχουν θολά πρόσωπα , πινακίδες κτλ . Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε συλλέγονται αυτά δεδομένα από τη Google και σε ποιο πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθούν.
 5. Ειδα σήμερα τέτοιο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη ανατολικά. Απορίας άξιο πως συμβαδίζει αυτή η υπηρεσία με τους κανόνες προσωπικών δεδομένων.
 6. Επομένως είναι απλά η άποψη σου και όχι η επίσημη θέση της Apple. Η Apple μπορεί να συνεχίσει να βγάζει τα χρήματα της από όλες τις πηγές της όσο κάποιοι θα νομίζουν ότι δε τους παρακολουθεί.
 7. Υπάρχει κάπου αυτό γραμμένο σε επίσημη σελίδα ? Εαν ναι παρακαλώ το λινκ.
 8. Ουσιαστικά ο διακόπτης αυτός δίνει τη μονοπωλιακή θέση στην Apple σχετικά με την παρακολούθηση του χρήστη. Πουθενά δε λέει ότι εμποδίζει την Apple να κάνει activity tracking.
 9. Και τα αντίγραφα ασφαλείας στην Αμερική...😀 Πλάκα έχει αυτό με την εικονική ασφάλεια των δεδομένων μας.
 10. Που διάβασες τη λέξη εξωπραγματικό ή κάποια συνώνυμή της ? Επίσης όταν ανακοινωθούν οι iMac με Μ2 μη τρέξεις να μας πεις πόσο φοβεροί είναι
 11. Ωπα ! Εσύ μπερδεύεις γενιά με μοντέλο. Σκέψου άλλο παράδειγμα.
 12. Πέφτω από τα σύννεφα ... Νόμιζα όλοι έχουν MacOS 🤣🤣🤣
 13. Ξεπερασμένο είναι κάτι που έχει βγει η επόμενη του έκδοση. Από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η παραγωγή Μ2 , ο Μ1 θεωρείται προηγούμενης γενιάς. Είναι σα να σου κυκλοφορήσει το iPhone 13 με Α14 τον Οκτώβριο και την ίδια στιγμή ανακοινώνει ότι ξεκινάει παραγωγή Α15.
 14. Στα λόγια μου έρχεσαι. Δε μπορεί να καλύψει τις αναγκες με την τρέχουσα παραγωγή του Μ2 και χρησιμοποιεί από τα ήδη υπάρχοντα Μ1 . Αλλιώς γιατί να μην παραγγείλει διπλάσια Μ2 ? Αυτό ακριβώς είναι το ξεστοκάρισμα. Επίσης κανείς δε μίλησε για εξαπάτηση ή ότι ο Μ1 είναι λίγος. Σχολιάζω την επιλογή της Apple να βάλει ένα τσιπ που η ίδια πλέον το θεωρεί ξεπερασμένο σε μία νέα συσκευή.
 15. Καλά ούτε το iPad κυκλοφόρησε και το ότι ο Μ1 είναι ήδη γρήγορος δεν αναιρεί ότι σε 2 μήνες θα θεωρείται ξεπερασμένος. Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το ipad σε 2 μήνες με M2.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.