Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

chrispap95

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  58
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

80 Excellent

Σχετικά με chrispap95

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

760 προβολές προφίλ
 1. Είναι προφανές ότι 9/10 που σχολιάζουν σε αυτό το thread δεν έχουν ιδέα πως γίνεται το ξέπλυμα χρήματος ή το πως δουλεύει η φορολογία στις ΗΠΑ σχετικά με τις δωρεές και τις φιλανθρωπίες. Η σύστασή μου: μην αυτοεξευτελίζεστε και σωπάστε όταν δεν γνωρίζετε κάτι. (και ειδικά όταν με αυτό τον τρόπο ρίχνετε λάσπη σε ανθρώπους που κάνουν και κάτι χρήσιμο για την κοινωνία)
 2. Δεν κριτίκαρα την απουσία αναφοράς στο κολεγιακό μπάσκετ, προφανώς, αλλά την προσθήκη μιας πρότασης που δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω. Όποιος θέλει μπόρει να καταλάβει το νόημα του σχόλιού μου.
 3. Αυτό που βρίσκεται στο κείμενο που παρατίθεται ως πηγή; Έχετε κάνει translate ένα κείμενο χωρίς να κάνετε κάποιο original ρεπορτάζ, αφαιρώντας κάποια κομμάτια που δεν αφορούν το μέσο ελληνικό κοινό (βλ. march madness). Την ίδια στιγμή προσθέτετε μια πρόταση η οποία προφανώς δεν βρίσκεται πουθενά στο αρχικό κείμενο απλά και μόνο για να κεντρίσετε την βλακεία και την έλλειψη επιστημονικής κρίσης που διακρίνει μεγάλο μέρος του αγνωστικού κοινού του site. Συγχαρητήρια...
 4. Όλα αυτά που λέτε στα παραπάνω σχόλια τα προσφέρει ήδη η ίδια η Google μέσω του Waze. Δηλ. κάμερες, live μπλόκα, όρια, ταχύτητα οχήματος, κλπ. Τουλάχιστον, στην Αμερική, γιατί δεν ξέρω πόσο δουλεύει Ελλαδά. (Όχι ότι χρειαζεται κιόλας, κουβέντα να γίνεται)
 5. Το frederick από ότι βλέπω στο site τους δεν έχει καν βιολογία. Το American College εδώ πχ δίνει μόνο minor σε Biology. Και φαντάζομαι παρόμοια είναι η κατάσταση για τα περισσότερα πανεπιστήμια αυτού του είδους. (Βλέπεις η βιολογία δεν είναι τόσο ευκολα εμπορεύσιμη όσο το finance etc.) Το European έχει βιολογία αλλά βλέπω ότι έχει και δίδακτρα ~6500Ε και αν βάλεις ότι στην Κύπρο με κάτω απο 700Ε το μήνα είναι αδύνατο να ζήσεις (εκτος αν τρώει φακές κάθε μέρα), δεν βλέπω γιατι να μην σκεφτείς πχ Ολλανδία (έχει δίδακτρα ~4500 και ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος ζωής) ή κάτι Σκανδιναβικό (καθόλου δίδα
 6. Για να καταλάβουμε η γυναίκα σου είναι η ιδιοκτήτρια (πληρώνει τα έξοδα και ορίζει το περιεχόμενο) και ο διαχειριστής είναι αυτός που αναλαμβάνει τα τεχνικά της υπόθεσης? (πχ να ανεβάσει το περιεχόμενο ή να ρυθμίσει το site)
 7. chrispap95

  speed camera εφαρμογες

  Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει σε αυτή τη χώρα είναι ότι τα τεράστια πρόστιμα είναι ανούσια όταν δεν επιβάλλονται. Είναι πολύ καλύτερα να έχεις πρόστιμο 100 Ευρώ για το κόκκινο φανάρι αντί για 500 που είναι τώρα, αλλά αυτός που θα πάει να το παραβιάσει να ξέρει ότι 100% θα φάει πρόστιμο.
 8. chrispap95

  speed camera εφαρμογες

  Αν περιορίζεσαι σε +10-20 Km/h από το όριο τότε δεν θα εχεις θεμα με τις κάμερες. Αν όχι τότε καλό είναι να ανεθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη ζωή γενικά. Όσο για τις εφαρμογές που δήθεν σου λένε που υπάρχουν κάμερες ουδέν σχόλιο. Αν οι κάμερες αυτές λειτουργούσαν όπως στο εξωτερικό τότε θα είχαμε γλιτώσει πολύ αίμα.
 9. Θα εχει την B20 https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8-9065.php
 10. Ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή βλέπω πολύ κόσμο να αναρωτιέται πότε θα έρθει η ασύρματη φόρτιση και να γράφει ότι όλο μας λένε ότι θα έρθει και δεν έρχεται, η απάντηση είναι μια και μόνο. Η ασύρματη φόρτιση ούτε έρχεται ούτε πρόκειται να έρθει ποτέ. Τουλάχιστον με τη φυσική που ξέρουμε, η οποία σε αυτούς τους τομείς δε νομίζω ότι θα ξανααλλάξει. Δεν υπάρχει ασφαλής και αποδοτικός τρόπος για να μεταδόσεις ασύρματα ενέργεια με ρυθμούς της τάξης των Watt. Για την ακρίβεια ούτε καν η νομοθεσία επιτρέπει μετάδοση ΗΜ ακτινοβολίας με ισχύ >μερικών mW. Για να είμαστε ειλικρινείς είναι και κάτι που δεν
 11. Αυτό που λές που ακριβώς το στηρίζεις? Δεν αναφέρουν πουθενά το τελευταίο συμπέρασμα. Ορίστε και μια παράθεση από το paper:
 12. Πριν από κάνα 2μηνο έβγαλα ένα διαβατήριο καινούργιου τύπου καθώς θα χρειαστεί να ταξιδέψω σε χώρα εκτός ΕΕ. Όταν πήρα το διαβατήριο δεν του έδωσα και πολλή σημασία και το άφησα στην άκρη. Τώρα που χρειάστηκε να βγάλω visa, το ξαναέπιασα για να δω το αριθμό του και παρατήρησα ότι στη σελίδα 3 έχει ένα περιθώριο για υπογραφή του κατόχου. Αυτό το περιθώριο όμως φαίνεται ότι είναι τελείως κενό και είμαι 100% σίγουρος ότι ο αστυνομικός όταν το παρέλαβα δεν μου ανέφερε κάτι γι αυτό. Εσάς τα διαβατήριά σας είναι έτσι; Αυτό είναι κάτι το σύνηθες ή θα πρέπει να το κοιτάξω;
 13. Ναι ναι τώρα μόλις είδα ότι θα το βάλουν σε τροχιά μεταφοράς Hohmann αλλά επειδή δεν θα είμαστε στο κατάλληλο σημείο δεν θα συναντήσει τον Άρη. Ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι όλοι οι τίτλοι των μιντια είναι σε στιλ "Ο Musk στέλνει roadster στον Αρη"
 14. Μπορείς λίγο να εξηγήσεις περαιτέρω τι εννοείς; Τι θα πει μέγιστη απόσταση την τροχια του Άρη;
 15. Ναι, μπορείς να μας εξηγήσεις και πιο είναι το παράδοξο με την πληρωμή μιας συνδρομής σε ένα Journal;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.