Προς το περιεχόμενο

zananiro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  322
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

187 Excellent

Σχετικά με zananiro

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Gafaloupoli

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.129 προβολές προφίλ
 1. Coinbase και εμένα δεν δεχόταν με ελληνικούς χαρακτήρες. Τελικά δέχτηκε statement του PayPal, αλλά εδώ και ένα μήνα είναι under review ο λογαριασμός και δεν ασχολήθηκα ξανά.
 2. Αυτό που παρατήρησα ότι στο μεγάλο correction του Απρίλη η πτώση της τιμής ήταν μεγαλύτερη από το προηγούμενο correction του Μαρτίου, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί ξανά. Απ' ότι φαίνεται μάλλον θα γίνει και τώρα. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει ένα bull run έστω για 1-2 ημέρες γιατί δεν μας βλέπω καλά. Συνήθως άμεσα, αλλά μου έχει τύχει και σε λίγες ώρες ειδικά αν είναι ΣΚ.
 3. Τι εννοείς δεν έχει πληρωμή με revolut? Στέλνεις κανονικά sepa transfer από revolut σε binance (και αντίστροφα) και σε λίγα λεπτά (το πολύ σε λίγες ώρες ανάλογα την ημέρα) έχουν μπει στο λογαριασμό. Γιατί απ' ότι φαίνεται έχει resistance στα $51k. Μόλις το πλησιάζει απορρίπτεται και η τιμή μειώνεται γιατί πουλάνε είτε να ρευστοποιήσουν κέρδη είτε να αγοράσουν σε χαμηλότερη τιμή. Χρειάζεται ένα γερό pump να σπάσει το resistance. Το θέμα είναι το bitcoin κάνει consolidation πολύ καιρό τώρα. Το οποίο το βρίσκω υγιές ώστε να υπάρξει Bull run. Αλλά ίσως χρειάζεται να πέσει και άλλο η τιμή.
 4. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να θεωρούν τις τιμές ήδη χαμηλές και να θέλουν να αγοράσουν.
 5. Δέχεται πίεση το bitcoin στο Support των 47κ. Αν συνεχιστεί οπλίστε και να είστε ετοιμότητα! 💣
 6. Αν τα έχεις στη revolut δεν μπορείς να τα μεταφέρεις σε κάποιο wallet. Θα δώσουν αυτήν τη δυνατότητα στο μέλλον απ'οσο έχουν αναφέρει. Πάντως δεν νομίζω ότι πρπει να ανησυχείς ότι δεν είναι ασφαλή στη revolut, είναι αξιόπιστη. Όπως τα λες. Απλά το έχει παρακάνει τώρα τελευταία και η αγορά έχει μεγάλη μεταβλητότητα. Μια με το doge, τώρα με το bitcoin. Και γενικά δεν είναι τόσο καλό αυτό για την αγορά των crypto όταν κάποιος μόνο με ένα tweet προκαλεί το χάος. Τέλος του Απρίλη πάντως πούλησε το 10% που κατείχε σε bitcoin.
 7. Πουλάνε κυρίως για ρευστοποίηση κερδών και για να αγοράσουν σε χαμηλότερη τιμή. Θεωρώ ότι επανήλθαν γιατί δεν είχε μεγάλη διάρκεια η πτώση του bitcoin κάτω από $48-47κ, μόνο λίγα λεπτά. Αν έμενε το bitcoin το bitcoin στα επίπεδα $47κ για καμιά ωρίτσα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι δεν είναι σύμπτωση. Πολλοί κατηγορούν τον Musk ότι με την αγορά του bitcoin η μετοχή της συνδέθηκε με τις μεταβολές της τιμής του bitcoin. Γι'αυτό και πιστεύω έγινε αυτή η δήλωση χτες, θέλει σιγά σιγά να απεμπλακεί. Και θεωρώ ότι δήλωσε ότι δεν θα πουλήσει τα bitcoin για να μη
 8. Και εμένα αυτό δεν μου έκατσε καλά. Έκαναν το ίδιο όταν η τιμή είχε πέσει στα πατώματα ή μόνο τώρα που έχει ανέβει? 🤔 Γιατί ενώ αναφέρει ότι αυτό γίνεται συχνά, δεν ήταν και ποτέ είδηση, εκτός και μου είχε διαφύγει τελείως.
 9. Καλημέρα παιδιά. Σε νέο λογαριασμό στην coinbase που αναφέρει ότι είναι under review πόσες ημέρες θέλει περίπου να γίνει το verification ώστε να επιτραπούν οι συναλλαγές? Στο app αναφέρει a few minutes στην ιστοσελίδα few days.
 10. Τελικά όλα ΟΚ. Η μεταφορά που ήταν σε εκκρεμότητα ολοκληρώθηκε σήμερα και για την άλλη που είχα ξεχάσει να γράψω το όνομα της επιχείρησης επιστράφηκαν από την binance στο λογαριασμό μου στη revolut.
 11. Καλησπέρα παιδιά. Εκανα 3 ξεχωριστές sepa transfers από revolut σε binance. Η πρώτη έγινε με επιτυχία και μεταφέρθηκαν τα χρήματα άμεσα. Στις άλλες δύο έχω τα εξής προβλήματα: 1. Τη μια μεταφορά μου τη βγάζει σε εκκρεμότητα η revolut εδώ και ώρες. Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης να πω ότι υπήρξε και μια μεταφορά που απορρίφθηκε από τη revolut πριν δοκιμάσω ξανά και συμβεί αυτό. Τα χρήματα βέβαια η revolut τα έχει αφαιρέσει από το λογαριασμό. 2. Στην άλλη μεταφορά ξέχασα να βάλω το όνομα της επιχείρησης, "Binance". Από τη revolut έφυγε η πληρωμή ως επιτυχής αλλά στη binance γράφει pro
 12. Παιδιά ποια ειναι τα support levels του bitcoin? Για να δούμε τι περιθώρια υπάρχουν για το dip και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πάτος. Γιατί για το xpr δύσκολο να προβλέψει κάνεις το Support level, δεν πρόλαβε να γίνει καλό consolidation.
 13. Μας έπιασαν στον ύπνο 😴 σήμερα και δεν πρόλαβα να αγοράσω το dip... 😧
 14. Προς το παρόν φαίνεται να κάνει ένα υγιές consolidation μετά τη μεγάλη άνοδο. Προσωπικά όπως έχω αναφέρει ξανά περίμενα να φτάσει στα 1.8€ και μετά να κάνει correction/consolidation, ίσως το φτάσει μέχρι τέλος της εβδομάδας, ειδωμεν.
 15. Αυτό που έχουν δείξει προηγούμενες εμπειρίες με νομίσματα που έσπασαν το φράγμα του ενός ευρώ με συνεχή άνοδο σε λίγες ημέρες, υπάρχει δυναμική να αυξηθεί μέχρι 1.8€ και μετά συνήθως υπάρχει price correction/consolidation. Όλα εξαρτώνται βέβαια και πως θα πάει η αγορά των crypto γενικότερα, αν είναι όπως τώρα με το bitcoin σε σταθερά επίπεδα, μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους του μήνα κ μέχρι 2€ με αυτήν τη δυναμική που έχει. Αλλά θέλει προσοχή, όπως ανεβαίνει, έτσι μπορεί να βρεθεί ξαφνικά εκεί που ήταν.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.