Προς το περιεχόμενο

rainbow326

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με rainbow326

 • Κατάταξη
  Newbie
 • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

198 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα φίλε μου, το Θέμα δίνει πρόσβαση μόνο στα αθλητικά και στο κανάλι novalife, εγώ θα ήθελα να μπορώ να βλέπω ολόκληρο το περιεχόμενο της υπηρεσίας. Εάν κάποιος συνδρομητής της nova δεν χρησιμποιεί την υπηρεσία nova go ας μου στείλει ένα ΠΜ. Θα ενδιαφερόμουν για 'ενοικίαση' της υπηρεσίας αυτής για ένα χρονικό διάστημα.
 2. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος συνδρομητής nova που να μην χρησιμοποιεί την υπηρεσία nova go? Και αν θα μπορούσε να μου την 'νοικιάσει' για ένα χρονικό διάστημα?
 3. Δε μίλησα για δημοσιοποίηση της IP, όλα θα γίνουν private. Και θα γίνει ban σε ένα εύρος IP διεύθυνσεων.
 4. gregdel δεν είναι νομικό το θέμα φίλε μου, είναι ηθικό. Βοήθεια και στήριξη μεταξύ των κοινοτήτων. Διότι αν ένα μέλος προβεί σε μια μεμπτή πράξη σε μια κοινότητα θα το κάνει και σε μια άλλη. Αποδεδειγμένα. Για να καταλάβεις σε κλειστούς τρακερ του εξωτερικού υπάρχει ο λεγόμενος 'Wall of Shame' οπού εκεί κοινοποιούνται μεταξύ των διαχειριστών των τρακερ τα username και οι IP διευθύνσεις των μελών που δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόνες. Είναι για την προστασία της κοινότητας. panosno1com η αγγελία διαγράφηκε από τους υπεύθυνους. Πρόκειται για προσωπικό υλικό φίλου που κάποιος το πήρε και προσ
 5. Έχει σταλεί μήνυμα από εμένα στον admin του insomnia και θα βρεθεί ο ένοχος, θα μου γνωστοποιηθεί η IP του και τουλάχιστον θα διαγραφεί από την κοινότητα μας.
 6. Συμφωνώ παιδιά, ωστόσο είναι μονόδρομος προς το παρόν μέχρι να δούμε κάποιο BTM που ίσως συμφέρει λίγο καλύτερα. Μήτσο προς το παρόν έφτιαξα λογαριασμό στο bitcoins γιατί διάβασα νομίζω εδώ στο φόρουμ πως στο btcgreece μείωσαν το όριο της κατάθεσης στα 100 ευρώ τη μέρα χωρίς όμως να ρίξουν τη χρέωση τους. Γνωρίζουμε εάν στην btcgreece έχουν λογαριασμό στη eurobank? Μόλις ανεβάσουν πάλι το όριο κατάθεσης θα δοκιμάσω να φτιάξω και εκεί λογαριασμό για να συγκρίνω τα ανταλλακτήρια.
 7. Καλησπέρα παιδιά, πολύ καλό και κατατοπιστικό το θέμα. Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση σχετικά με τις ισοτιμίες btc και euro. Στο bitcoinsgreece έχει ισοτιμία στο διάγραμμα 248 ευρώ για ένα btc. Δηλαδή θα πουλήσω 248 ευρώ και θα πάρω ένα btc. Θα το μεταφέρω στο spectrocoin. Όμως εκεί η ισοτιμία για πώληση btc απ' οτι βλέπω από τα rates είναι 234 ευρώ για ένα btc. Αυτό σημαίνει πως εάν πουλήσω το btc στο spectrocoin θα πάρω πίσω 234 ευρώ και άρα θα έχω χάσει 248-234=14 ευρώ λόγω της διαφοράς της ισοτιμίας μεταξύ των ανταλλακτηρίων? Επίσης το διάγραμμα στο bitcoinsgreece είναι η χαμηλότε
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.