Προς το περιεχόμενο

Μάκαρος

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  154
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

112 Excellent

Σχετικά με Μάκαρος

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.506 προβολές προφίλ
 1. Μάκαρος

  Ομόνοια

  Μιας και δουλευω στην Ομόνοια, απλά μείνε μακρυά. Θα το μετανιώσεις. Δεν είναι περιοχή για να μείνεις.
 2. Αν δούλευες 3 καλοκαίρια για να μαζέψεις τα 5 χιλιάρικα τότε το RX8 με 14lt/100 κατανάλωση με οικονομική οδήγηση, το συμβόλαιο με εταιρεία λιπαντικών που πρέπει να υπογράψεις Γτ καίει άπειρο λάδι και τα αλλά γνωστά προβληματα που καθόλου οικονομικά δεν είναι στην επισκευή τους, απλά μείνε μακρυά Κανε μεγάλη έρευνα και μην κολλήσεις απλά στο 1ο σπορ αμάξι που θα δεις. Όπως σωστα σου ανέφεραν από πάνω, τα σπορ αμάξια, θέλουν και άλλες τσέπες. Το αμάξι είναι έξοδο, από την στιγμή που βάζεις το Κλειδι στη μίζα και ακούς την τρόμπα βενζίνης χωρίς καν να το έχεις βάλει μπροστα
 3. Το μπλε βέλος είναι υποχρεωτική πορεία προς την κατεύθυνση που σου δειχνει
 4. Είχε όλη την ευθύνη σε περιπτωση ατυχήματος. Στο ΣΤΟΠ πρώτα σιγουρεύεσαι ότι μπορείς να περάσεις και μετά βγαίνεις. (Σε περιπτωση όπως η δίκη σου ας πούμε ή κάποιος που μπορεί να έχει ξεχάσει το φλας ανοιχτό)
 5. Κατεχακη, ρεύμα προς Καρέα, ελάχιστα πριν την είσοδο για Αττική Οδό Σημείο που ανεβαίνεις με 80-90
 6. Μάκαρος

  Formula 1 2021

  ΦΕΤΕΛ ΒΑΘΡΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
 7. Η 1η είναι μόνο για να ξεκινάς. Αν πας να βάλεις 1η όσο κινείσαι με χαμηλή ταχύτητα, θα δεις ότι δεν κουμπώνει εύκολα. Φρένο, συμπλέκτη, νεκρά και σταματάς. Οχι τα τακάκια δεν φθείρονται όταν είσαι σταματημένος και πατάς το φρένο. Δεν υπάρχει κίνηση άρα δεν υπάρχει και τριβή. Για μένα πιο σημαντικό είναι να μάθεις να φρενάρεις το αυτοκίνητο με κατέβασμα ταχύτητας σε συνδυασμό με το φρένο παρά μόνο με το φρένο. Το πως θα σταματήσεις σε ένα φανάρι από τα 20 χλμ δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.
 8. Αφού έχεις την άνεση να δώσεις μέχρι 20κ, βάλε αλλά 2κ ακόμα και πήγαινε στο civic 1.5 185 αλογα
 9. Μάκαρος

  Κοριοί

  Βαλίτσα στο μπαλκόνι σε σημείο που να την χτυπάει συνεχώς ο ήλιος. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαιρι και η θερμοκρασία είναι υψηλή. Έγκλημα να την βάλεις στο σπίτι Γτ τα αποτελέσματα τα βλεπεις τώρα. Δυστυχώς ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγείς είναι να τους κάψεις, όπως κάναμε στον στρατό. Ειδες και ο φίλος πιο πάνω, παρολο τος 3 απολυμάνσεις, άλλαξε και το παρκέ. Ρπυχα, σεντόνια κτλ πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες, ξύλινα αντικείμενα RIP
 10. Μάκαρος

  Κοριοί

  Έμπλεξες. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Οτιδήποτε ξύλινο πάει για σκουπίδια
 11. Το ίδιο ισχύει και για σένα αλλά για πες μου να μάθω. Κλασσικη Ελληνική απάντηση πάντως, ξερεις ποιος ειμαι εγώ ρε, ξερεις με ποιον μιλας. Με έκανες και γέλασα να ξερεις 😂 Μαζεσπιν. Όλα κι όλα!!
 12. Θέλω να σας δω αν σας πεταχτεί μεσαία κάποιος από δεξιά με 70-80 και έρχεστε με 120 από πίσω. Αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται!!
 13. Τα 130κ χλμ στο κοντέρ του αυτοκινήτου μου αλλά λένε πάντως. Καλή σου μερα!! Μεγιες το νέο σου ps5
 14. Ναι όταν είσαι σε έναν δρόμο που η πλειοψηφία κινείται στα 120-130, το 70 είναι επικίνδυνο. Δεν θέλει αρκετή σκέψη!!
 15. Κοιτά να δεις που συμφωνούμε και πάλι 😂
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.