Προς το περιεχόμενο

G.h.o.s.t

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  60
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με G.h.o.s.t

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.373 προβολές προφίλ
 1. Γνωρίζεις μήπως κάποιο σιτε η κάτι που να μπορώ να δω ας πούμε πόσα δρομολόγια έχει την μετά και τι τιμές έχει για 2 άτομα και ένα αμαξη ?
 2. Μπερδεύτηκα Σκιάθο ήθελα να πω.
 3. Καλησπέρα. Θέλω το καλοκαίρι να πάω από Θεσσαλονίκη στην Σκιάθο ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πλοίο από Θεσσαλονίκη ή πρέπει να πάω μέχρι Βόλο. Πως μπορώ να δω τα δρομολόγια τον πλοίον και το κόστος? Ευχαριστώ.
 4. Ευχαριστώ πολύ. Εάν είναι θα προχωρήσω στην αγορά ενός 2.5 γιατί βλέπω μόνο αυτά τα μεγέθη εχει για λαπτοπ.
 5. Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να δω μέσα από τον υπολογιστή τι σκληρο δίσκο εχω ? Εχω έναν ssd αλλά θέλω να τον αντικαταστήσω για τον λογο του ότι είναι μικρος και δεν ξερω πως να διαλέξω το σωστο. Υπάρχει τρόπος να δω το μέγεθος του ώστε να αγοράσω τον σωστο? Ευχαριστώ πολύ.
 6. Καλησπέρα. Οταν έχετε να λύσετε ένα πρόβλημα με κώδικα τι κάνετε πριν αρχίσετε να προγραμματιζετε? Κάνετε λίστα με το τι μεταβλητές θα χρησιμοποιήσετε?
 7. Γνωρίζεται πως μπορώ να κατεβάσω μια Playlist από το Youtube ? Βρήκα κάποια σιτε αλλά πρέπει να τα κατεβάσω ένα ένα μονος μου.
 8. Θα ήθελα να αγοράσω έναν υπολογιστή και σκέφτομαι να το φτιάξω κομμάτι κομμάτι αλλά δεν εχω ξανα χτίσει μονος μου υπολογιστή. Θα ήθελα να ρωτήσω τι να κοιτάξω και τι να προσέξω κατά την αγορά τον κομματιών? Το θέλω ποιο πολύ για επαγγελματική χρήση (Tia portal, Autocad, Solidworks). Ευχαριστώ πολύ.
 9. Καλησπέρα. Εχω αγοράσει κάποια μαδήματα από το Udemy και θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κατεβάσω ώστε να τα εχω στον υπολογιστή μου ? Ευχαριστώ πολύ.
 10. G.h.o.s.t

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Δεν έχω πρόβλημα και Ι5 να παρω απλώς δεν ξέρω τι μπορω να κάνω από εδώ που είμαι. Για αυτό έγραψα έχω μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον.
 11. G.h.o.s.t

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλησπέρα. Η αναβολή μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2020. Εδώ και 2 χρονιά είμαι Γερμανια και εργάζομαι σε ένα εργοστάσιο. Τι μπορώ να κανω όταν τελείωση η αναβολή μου? Γνωρίζει κανένας? Ευχαριστώ πολύ.
 12. G.h.o.s.t

  BMW 118d Εαν κάποιος ξέρει

  Στα γερμανικά είναι φίλος:)
 13. Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό στο αυτοκίνητο μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Γνωριζει κάποιος τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
 14. Δεν το είδα αυτή είναι η γκαντεμιά
 15. Καλησπέρα. Έβαλα το USB στον υπολογιστή και έγινε διαμόρφωση του USB με αποτέλεσμα όλα τα αρχεία να διαγραφτούν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα φέρω πίσω? Ευχαριστώ πολύ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.