Προς το περιεχόμενο

spectaculator

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.523
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.690 Excellent

Σχετικά με spectaculator

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.549 προβολές προφίλ
 1. Πλέον δεν έχω ιδέα. Είχα δηλώσει Moderna. Ίσως η φόρμα να έχει προβλήματα και να τα δείχνει όλα ανεξαρτήτου επιλογής.
 2. Κανονίζοντας ραντεβού για εμβολιασμό, πρόσεξα πως για κάποια κέντρα σου δίνει η εφαρμογή 1 ραντεβού και για άλλα 2, για το ίδιο εμβόλιο. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί; Διαλέγοντας άλλο κέντρο, βγάζει κι επιλογή για 2ο ραντεβού: Σημειωτέων πως δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Δεν βρίσκω επίσης κάποιο σχετικό τηλέφωνο του ΕΟΠΥΥ για επικοινωνία.
 3. Σχεδόν όλοι οι υπολογιστές πωλούνται με Windows λειτουργικό. Φυσικό ήταν ο αριθμός των εγκαταστάσεών τους να είναι μεγάλος. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ότι καλύτερο.
 4. Δεν υπάρχει καμιά χαμένη γενιά! Οι νέοι δεν αντιδρούν σε τίποτα. Δεν διεκδικείς, δεν κερδίζεις τίποτα. Μην ακούσω αρλούμπες γιατί η συμμετοχή τουλάχιστον στις απεργίες είναι απειροελάχιστη. Δεν βρέχεις κώλο, δεν τρως ψάρι. Αξιοσημείωτη είναι και η αδιαφορία σε άλλους τομείς, πχ αυτό της δημιουργίας οικογένειας. Οι περισσότεροι περιμένουν την καλή για να κάνουν κάτι. Όταν όμως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο, όπως αυτό του να ταϊσεις στόματα, δεν κάνεις και σοβαρές προσπάθειες.
 5. Εμ δεν είναι έτσι! Όταν πτωχεύσει μια τράπεζα, αν το υποθηκοφυλάκιό της δεν το αγοράσει κανείς τότε τα λεφτά σου σε αυτή πάνε περίπατο. Επίσης, αν το κράτος πτωχεύσει τότε μπορεί κάλιστα να κουρέψει τις καταθέσεις. Παράδειγμα τι έγινε εδώ με τα κουρέματα των επιτοκίων των καταθέσεων το 2018.
 6. Καλή αρχή! Η μηχανή δεν θέλει τίποτα. Κάτω από ζεστό νεράκι και ξύρισμα. Καθάρισμα με ζεστό νεράκι στο τέλος για να είναι πάντα σε καλή κατάσταση.
 7. Η Microsoft πήρε χαμπάρι νωρίς το μέλλον και αγκάλιασε αυτό που φοβάται για να μην την φάει.
 8. Δεν μπέρδεψα τίποτα. Αν από κάτι σαν αυτό επιμένεις, τι να σου πω;
 9. Διάβασε καλύτερα τα ποσοστά που παρέθεσα. Δεν τα λέω εγώ. Επίσης socs δεν είναι μόνο επεξεργαστές, δεν είναι μόνο για συσκευές iOS, MacOS, iPadOS και τα 400 εκ. socs δεν λένε τίποτα. FYI, στα SOC κυριαρχούν Mediatek και Qualcomm με το μιλαράκι να είναι πολύ πίσω, πίσω ακόμα και από την Hisilicon. Θα μπορούσες να πεις πως κοντράρει τη Samsung αλλά τίποτα παραπάνω. Περιττό να σου πω πως αν αρθούν οι περιορισμοί της Huawei στην αμερικάνικη αγορά που θα βρεθεί η Apple. Μερικά ενδιαφέροντα νούμερα για το 2020 που δεν έχουν αλλάξει δραματικά στο 2021: https://www.counterpointresearch.
 10. Μα τι λες τώρα; Δεν μπερδεύω τίποτα. Κοίτα και τα σχόλια στους συνδέσμους που σου παρέθεσα. Αν το πας αλλιώς, η Apple σαν εταιρεία υπάρχει από το 1976 κι έβγαλε ότι έβγαλε. Αν θέλεις κάνε μια σύγκριση με μια που βγάζει σκουπίδια, πχ Xiaomi να δεις αναλογικά μέσα στα σαφώς λιγότερα χρόνια ύπαρξής της το τι έβγαλε μόνο στα λίγα χρόνια ύπαρξής της. Σου ξέφυγε και η ουσία, τα υπερτιμημένα και overhyped κατά πολύ Mx.
 11. Και μια ερώτηση από μένα. Βλέπω πινέλα με τρίχες ασβού, χοίρου και συνθετικές. Είναι όλα το ίδιο; Ποια η διαφορά; Έχω δοκιμάσει μόνο εκείνα με τρίχες χοίρου των 5-10€ σε σαπούνια ξυρίσματος. Θα άξιζε κάτι ακριβότερο;
 12. Πρώτον τα soc Μχ Ax έχουν πολύ μικρό μερίδιο της αγοράς. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να δημιουργηθεί έλλειψη σε αυτά. Αν τύχαινε αυτό, το μερίδιο αγοράς της Apple θα ήταν ακόμα μικρότερο λόγο ελλείψεων σε στοιχειώδη υλικά. Βασικά είναι τόσο μικρό το μερίδιό της που οι ανάγκες της καλύπτονται άνετα. Το μερίδιο του iOS (tablet+smartphones) είναι μόλις 13% https://www.statista.com/statistics/272307/market-share-forecast-for-smartphone-operating-systems/ To ποσοστό της παραγωγής της TSMC είναι άνευ ουσίας. Αυτή κατασκευάζει και ολοκληρωμένα για την Apple που δεν έχουν καμιά σχέση με επ
 13. Γιατί εκεί η Apple έχει μείνει πολύ πίσω. Στα smart phones το iOS είναι μόλις το 23% της αγοράς: https://www.counterpointresearch.com/global-smartphone-share/ Ανάλογα τα πράγματα είναι και στα tablets (30%). Αν σκεφτείς πως τα τσιπάκια της δεν χρησιμοποιούνται σε καμιά άλλη συσκευή εκτός των δικών της, αν θα είχε κι εκεί έλλειψη τότε...
 14. Εγώ έλιωσα με τον τίτλο: "Φόβοι για μεγάλες απώλειες Τούρκων επενδυτών σε κρυπτονομίσματα" Πόσοι Τούρκοι επενδυτές χάθηκαν; 🤣
 15. Μιλάς για έναν κατασκευαστή Apple, που σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει σε παραγωγή αυτά των υπολοίπων. Ενδεικτικά αποτελεί μόλις το 9.5% της παγκόσμιας προσφοράς. Παράγει και πουλά πολύ λίγα σε σχέση με το υπόλοιπο του συνόλου. https://netmarketshare.com/apple-market-share?options={"filter"%3A{"%24and"%3A[{"deviceType"%3A{"%24in"%3A["Desktop%2Flaptop"]}}]}%2C"dateLabel"%3A"Trend"%2C"attributes"%3A"share"%2C"group"%3A"platform"%2C"sort"%3A{"share"%3A-1}%2C"plotKeys"%3A[{"platform"%3A"Mac OS"}]%2C"id"%3A"mac"%2C"dateInterval"%3A"Monthly"%2C"dateStart"%3A"2019-11"%2C"dateEnd"%3A"2020-10"%2C"se
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.