Προς το περιεχόμενο

Techman2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  44
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

20 Excellent

Σχετικά με Techman2

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.558 προβολές προφίλ
 1. Αν πηδήξω πάνω από τον φράχτη ή ανοίξω την ξεκλείδωτη πόρτα του σπιτιού σου και στο αδειάσω θεωρείται κλοπή ή είναι αποδεχτή πράξη;
 2. Γιατί δεν βλέπουμε τα φτηνά sammy A70-A80 πχ στο DXO Mark; Θα ήταν αρκετά κατατοπιστικό να καταλάβουμε τι γίνεται με την κάμερα τους.
 3. Αν προσέφερε και τίποτα ουσιαστικό μπορεί και να άξιζε. Ο μέσος χρήστης θέλει μια οθόνη που απλά να μπορεί να βλέπει πολυμέσα και να κάνει χρήση εφαρμογών. Τώρα 2500 για κάτι που ούτε θήκη δεν παίρνει και με την πρώτη σαβούρα/τούμπα να χάσεις 2500 ευρώ... ε, όχι.
 4. Εδώ τρόλαρε τον εαυτό της βγάζοντας διαφήμιση να προσέχεις το foldable phone της για να μην διαλύσει στα χέρια σου και να αγοράσεις και το "διαλύσεις" warranty, στην huawei κόλλησε;
 5. Δεν νομίζω να σε υποχρεώνει κανένας να αγοράσεις το VPN που θα προσφέρει η το cloud storage. Επίσης αν μια εταιρεία φτάσει να δώσει τζάμπα τα παραπάνω μόνο φιλανθρωπικό ίδρυμα θα μπορεί να είναι.
 6. Long story short. Ξέρουμε ότι είχε πρόβλημα αλλά το βγάλαμε στην αγορά. Φτιάξαμε μετά το πρόβλημα, είδαμε ότι βγάζει το πρόβλημα και τώρα φέρτε τα πίσω. λαλαλαλ
 7. Τώρα μένει να αρχίσει συνωμοσιολογία ότι οι Γερμανοί θα μας επιβάλουν την Χειμερινή ώρα για να πλήξουν τον τουρισμό μας προς όφελος της Ιταλίας-Ισπανίας που θα κρατήσει την Θερινή.
 8. Το θέμα της συζήτησης δεν είναι το Ελληνικό δημόσιο. Ξανά διάβασε τον τίτλο και το άρθρο. Όσο αφορά το Ελληνικό Δημόσιο Τσίρκο, είμαι αρκετά αυστηρός αλλά δεν μπορεί να αναπτυχθεί συζήτηση για αυτό σε αυτό το θέμα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.