Προς το περιεχόμενο

tsioulak

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  318
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

626 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με tsioulak

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1990

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.360 προβολές προφίλ
 1. tsioulak

  Εικονική απόλυση

  Σε μερικές δουλειές έτσι πάει, εγώ ως εκπαιδευτικός είχα πέρσι 7 διαφορετικούς εργοδότες (7 φροντιστήρια), την φετινή σχολική χρονιά έχω 4 (ένα ιδιωτικό σχολείο και 3 φροντιστήρια).
 2. Κανονικά η εκπαίδευση δεν έχει ΦΠΑ, τώρα για το μπλοκακι δεν ξέρω. Τι ειδικότητα είναι και της ζητάει μπλοκακι το φροντιστήριο; μόνο σε κάτι μηχανικούς (για μαθήματα ΕΠΑΛ) λένε για μπλοκακι και αυτό επειδή αυτοί συνήθως έχουν μπλοκακι.
 3. Θεσσαλονικιος είμαι αλλά επειδή παρα πολλοί άνθρωποι λένε επαρχία τα πάντα εκτός Αττικής για αυτό και εγώ την ανέφερα έτσι για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
 4. Στην Ελλάδα που ζούμε να σε πληρώνει κάθε μήνα δίχως καθυστερήσεις και χρωστούμενα, να σου πληρώνει υπερωρίες και να σου δίνει και τα δώρα (δυστυχώς) θεωρούνται benefits. Στον νηματοθέτη, που στην επαρχεία είσαι; ρωτάω επειδή άλλο να είσαι Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλο Ξάνθη.
 5. Αυτός ο 1.5 μήνας θερινά μαθήματα μεταφράζεται σε 1.5 μήνα παραπάνω επαναλήψεις, δίχως θερινά μαθήματα η τωρινή ύλη στα περισσότερα μαθήματα βγαίνει σωστά προς τα τέλη Απριλίου αρχές Μαϊου.
 6. Για αυτό κάνουν "κύκλο" τις συμβάσεις από τις θυγατρικές.
 7. Αυτό, το ίδιο και στον ψυχίατρο. Μπορείς φυσικά να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά....
 8. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις το 50+, για παρα πολλούς το "έως 24" είναι μονόδρομος.
 9. Σε κάποια άλλη χώρα ίσως, στην Ελλάδα όμως όχι. Μακροπρόθεσμα σε κακό θα μας βγει η ιδιωτικοποίηση, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να προσπαθήσει να γίνει σοβαρή εξυγίανση των δημοσίων ΕΛΤΑ, ξέρω δεν είναι καθόλου εύκολο (σχεδόν αδύνατο) αλλα και πάλι νομίζω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει και να μας βγει σε καλό απ' ότι η ιδιωτικοποίηση.
 10. Ελλάδα είμαστε, η ιδιωτικοποίηση σημαίνει αυξημένα κόστη, χειρότερη εξυπηρέτηση, μηδέν επενδύσεις, λιγότεροι υπάλληλοι με χειρότερους μισθούς και πάλι θα παίρνουν πολλά λεφτά από το κράτος. Δεν συμφέρει κανέναν μας.
 11. Ναι αυτό λέμε, πολλοί εργοδότες παρανομουν.
 12. 3 είναι τα ονόματα για το μάθημα της πληροφορικής (το σχολικό έτος 2019-2020 μετονομάστηκε από ΑΕΠΠ σε Πληροφορική). Καρκαμάνης (και τους δυο τόμους) Τσιωτάκης (και τους 3 τόμους) Λαζαρίνης (ένας τόμος) Εγώ προτείνω Καρκαμάνη. Γιατί σκατομάθημα, τι άσχημη εμπειρία έχεις;
 13. Αν υπάρχουν λεφτά δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά τότε θα σταματήσουν.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.