Προς το περιεχόμενο

tsioulak

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  318
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

618 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ tsioulak

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1990

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.312 προβολές προφίλ
 1. Σκέφτηκα μήπως έχει διαφορά στον φόρο τα ευρωπαϊκά επενδυτικά με τα παγκόσμια (μήπως και θέλουν να "πιέσουν" για επενδύσεις σε Ευρώπη και όχι Αμερική, και για αυτό να έχουν διαφορετικό φορολογικό συντελεστή).
 2. Αουτς, αυτό είναι ποσοστό για κέρδος από ευρωπαϊκά ή από παγκόσμια χρηματοοικονομικά προϊόντα (αν υπάρχει διαφορά); Επίσης τον φόρο αυτόν τον πληρώνεις κάθε χρόνο ή μόνο όταν "τραβήξεις" τα κέρδη σου;
 3. Ερώτηση προς αυτούς που υποστηρίζουν τις επενδύσεις, πόσο είναι ο φόρος που έχουμε εδώ στην Ελλάδα για τα κέρδη από χρηματοοικονομικά προϊόντα;
 4. Είσαι σίγουρος ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο;
 5. Πρώτη φορά βγαίνει ταμείο; Αλλά ένσημα πιο πριν από το 2019 έχει;
 6. Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τα ΕΠΑΛ το οποίο θα σκάσει μέσα στο καλοκαίρι, αν μπορείς περίμενε να βγεί και να δεις τι αλλαγές γίνουν, που ξέρεις; μπορεί να κόψουν την τριτοβάθμια από τα ΕΠΑΛ.
 7. Είναι παράνομο υπό προϋποθέσεις να έχει δεύτερη δουλειά ο ΔΥ, πρώτον δεν πρέπει να έχει σχέση με την δουλειά στο δημόσιο (ασυμβίβαστο), δεύτερον δεν πρέπει να εμποδίζει την δουλειά στο δημόσιο (ωράρια, βάρδιες κλπ) και τρίτον θα πρέπει να έχεις την άδεια του διευθυντή της υπηρεσίας. Δεν είναι εύκολα τα παραπάνω αλλά δεν είναι και αδύνατον να γίνει. Πρέπει να στείλεις τα παιδιά σε παιδικό σταθμό έτσι ώστε να μπορεί να πάει η γυναίκα σου να δουλέψει έστω part time.
 8. Πρέπει να αυξήσεις το οικογενειακό σου εισόδημα, είτε αυτό σημαίνει δεύτερη δουλειά για εσένα είτε να βγεί η γυναίκα σου στην δουλειά. Ένας από τους 3 κύριους λόγους για τα αυξημένα ενοίκια είναι το επίδομα ενοικίου, κακώς το έχασες, δες τι μπορεί να γίνει και από πότε μπορείς να το πάρεις.
 9. tsioulak

  τεε + σπουδές

  Ακόμα και τεχνικά μιλώντας, υπάρχει ένα.
 10. Επίσης για γίνει η πρόσληψη χρειάζεται το ΑΜΑ σου, αυτό γραφόταν πάνω στο βιβλιάριο του ΙΚΑ (για αυτό παλιά ζητούσαν φωτοτυπία του βιβλιαρίου).
 11. tsioulak

  τεε + σπουδές

  Κατατακτήριες δεν μπορεί, εφόσον δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου. Είμαι 99% σίγουρος ότι μπορεί να δώσει πανελλαδικές από ΓΕΛ δίχως να φοιτήσει (με το σύστημα που υπάρχει τώρα προφανώς και όχι με αυτό πού υπήρχε το 2008). Αν θέλει να δώσει πανελλαδικές από ΕΠΑΛ.. τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα.. αν μπορεί να γίνει στην περίπτωση του τότε μάλλον θα χρειαστεί να φοιτήσει από την Β τάξη. Όπως και να 'χει, προτείνω να μην το κάνει αυτό, ακούγονται φήμες ότι θα κοπεί η είσοδος στα πανεπιστήμια από ΕΠΑΛ (και αν αναλογιστεί κάποιος την άποψη της παρούσας κυβέρνησης για τα ΕΠΑΛ, δεν θα είναι έκπληξη να γίνει κάτι τέτοιο).
 12. Σε ευχαριστώ, ξέρεις μήπως αν αυτό ισχύει και για την 10% έκπτωση της ΕΛΙΝ;
 13. Οι τιμές από elpedison για electricity Home Night είναι με την έκπτωση 15% ή χωρίς αυτήν; Δηλαδή οι αρχικές τιμές είναι 0,08950 και 0,06610 και αν πληρώσεις έγκαιρα γίνονται 0,076075 και 0.056185 ή είναι τελικές τιμές;
 14. Αυτό θα ρωτούσα και εγώ, τι θα αλλάξει τον Σεπτέμβριο;
 15. Ναι. Το πρόβλημα είναι ότι αν και υπάρχει συμβόλαιο (παλιό) και δηλώνεται στην φορολογική δήλωση κανονικά το ενοίκιο, η ιδιοκτήτρια δεν της κάνει ηλεκτρονικό συμβόλαιο (για αυτό η θεία μου δεν μπορεί να πάρει ούτε επίδομα ενοικίου ούτε κοινωνικό τιμολόγιο για ρεύμα). Μέχρι και την προηγούμενη αίτηση για το ΚΕΑ που της είχα κάνει, αν και ζητούσε αριθμό μισθωτηρίου, εγώ δεν συμπλήρωνα τίποτα και δεν "χτυπούσε", ε! τώρα δεν με αφήνει να τελειώσω την αίτηση.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.